Goztepe Parkı basketbol | 03 Subat Pazar 13.00

Yarın basket oynayalım diyoruz sahilde..Gündüz hava fena olmıcak gibi.Gelmek isteyenler çekinmeden buyursun.

1-X
2-Levo

Re: Caddebostan sahil basketbol | 19 Ocak Cumartesi

bi ara ugramaya çalışırım yanınıza ama basket oynayamam büyük ihtimalle :)

ayıp oluyo ya sınavdan çıkıp gelicem zaten :)

napıyım olm öyle olmasaydı gelir oynardım akşama kadar ama kısmet değilmiş :)

Gelmek isteyen çekinmeden gelsin yahu.Çıkmadan bakıcam yine buraya.Gelmeyi düşünen telefonunu atsın özel mesajla.

Levent ÖKTENER' Alıntı:
özlem gelsin oynasın..mükemmel oynar o

gelirim tabi Leventçim :p
tuuh ama 19.01.2008 de çalışıyor olacağım ... çalışmıyor olsam gelir cümle aleme nasıl basketbol oynanır gösterirdim ama malumunuz iş güç sahibi bi insanım ben :p

bu arada Arda Başkan dan çektiğim nedir benim ???
Ne zaman ismim bi yerlerde kazara geçmiş olsa kafasının üstünde bi ampul yanıyoo:D:D:D

Haftasonu yoğunluk nedeni ile internete giremediğim için göremedim. Naptınız, nasıl geçti? Havayı kaçırmadan haftaya falan da yapsak diyorum, hafta içi de olur. Cumartesi maç varmış galiba. Bu arada dün akşam arkadaşlarla gittik. Tarhan Lisesi'nin arkasındaki halı sahaların bulunduğu basket sahalarına gittik akşam. Işık açıyorlar, saati 10 ytl, potalar fileli ve yumuşak, zemin oldukça iyi. Bir ara kadro kurarsak ödetmesine oynayalım, biz dün çok keyif aldık ki maç 60 - 56 gibi bitti. :)

Pazar gunu hava musait olursa Omer' in bahsettigi Goztepe Parkı' ndaki sahalarda oynayabiliriz.

Ne dersiniz?

Arda başkan ben her türlü gelirim;cumartesı,pazar olması farketmez.Kesinleşirse pm'dende haberleşiriz...

Tamam o zaman diger arkadaslar da OK lesinler de yapalım bir organizasyon.

Tolga Erin' Alıntı:
[quote="Tarkan AKGÜL":gj70up5e]Avrupa yakasında Organizasyon İstiyoruz... :D

Aynen katılıyorum :) :)[/quote:gj70up5e]

Bunu Avrupa yakasında ikamet eden arkadaslar organize edecek ve bizleri cagıracak. O zaman olur iste ...

Avrupa yakasından göztepeye gelmekte o kadar zor değil ya :) Bir arabalı adam yokmu avrupa tarafından. Pazar müsait olursam gelirim bende.

Göztepe parkının oradaki gül bahçesinin yanında halı sahalar var, onun arkasında da fileli potalı çok güzel sahalar var. Oraya gidelim.