Graves ile sözleşme yenileyelim!

Graves ile sözleşme yenilensinmi?


  • Kullanılan toplam oy
    177
Gidin new york'a graves gibi oyuncular harlemin her köşesinde var.Daha avrupada rüştünü ispar etmeden adamı kral ilan ediyorsun Eyüp efes maçında nerdeydi,telekom maçında,yada Beşiktaş maçında,birde avrupada 30 sayı fark yediğimiz maçlarda nerdeydi.Graves ancak küçük takımların büyük oyuncusu olur.

Zaten seneyede yok!!!

Bakıyorumda hainde olduk
 
Graves ile sözleşme yenilemek önemli ama en önemlisi etrafında kimler oynayacak ? İşi sadece graves e bırakırsak hüsran olur.
 
Mithat selam!

Graves 2-3 maçtır takımı sırtlıyor, oyununuda çok geliştirdi, bazı pozisyonlarda çok bencil oynaması dışında gayet faydalı oluyor.

Telekom, FB, BJK,EP maçlarında bence ilk yarıdakinden daha fazla katkı verecektir.

Bu adamı Murat hoca buldu diye karşı çıktığını düşünüyorum, fakat bütün basketbol yorumcularına göre tartışmasız çok faydalı ve iyi olduğu söylendiğine göre boş biri olmadığı kesin :)

Senin aklın hala Nando DeColo'da :)
 
Ne zaman nasıl oynayacağı belli olmuyor patlamaya hazır bomba gibi ama bazen elimizde patlıyor, son haftalarda iyi olduğu bi gerçek fakat bence biraz daha yontulmaya ihtiyacı var playoff lara kadar beklemek lazım emin olabilmek için.
 
Yetenekli bir oyuncu, daha da genç. Penetre, savunma, atletizm, skorerlik gibi özellikleri var. Ancak kendini geliştirmesi, eksiklerinin üzerine gitmesi ve zaman zaman hortlayan egosunu kontrol etmeyi öğrenmesi gerekli. Büyük maçlarda da takımı taşımayı ve direnmeyi öğrenmeli. Yoksa Küçük maçların Büyük Oyuncusu sıfatından kurtulmaktan zorlanır...
 
Eyüp YILDIZ' Alıntı:
Kaybetmemiz gereken bir oyuncu, bundan sonra Koray hoca, Mert Bey, Aziz hoca, kısaca kimi görürsek salonda bu isteğimizi iletmeliyiz, taraftar olarak baskı kurmalıyız!

Atkins içinde aynı şeyleri düşünüyorum aslında, ama mide sorunu kafamı karıştırıyor, şayet oynamasına engel teşkil etmiyorsa gelecek sezon Atkins'te takımda kalmalı bence.

Graves'i zaten tutamassak birincisi Graves ya Panathinaikos ya CSKA Moskova yapar 1-2 seneye kalmaz.Ayrica Gravesi tutamayan idari kadronun kafasinda demek ki Trajan Langdon,Travis Hansen,Diamantidis gibi isimler vardir ki bu isimlerden biride gelemeyecegine gore,sezona yap boz ile tekrardan gireriz ve elestriler birbiri ardına gelir.

Rashid Atkins'in kisa vadede kalmasi uzun vadede yasi geregi takımdan ayrılmasi gerektigini dusunuyorum.Atkins yerine biraz daha para koyar Solomonu getiririz.Yasi ilerledikce sayi performans acisindan geriye gidecektir Atkins.
 
Bence sözleşmesi 2-3 yıl arasında uzatılmalı.Bencillik yapsada zaman zaman herkesin görevini yaptığı bir takımda takım oyununu çok rahat oynar.

Ama yöneticilere bunu söyliyelim derken Kerem Gönlümü unutmayalım :p
 
Eyüp YILDIZ' Alıntı:
Mustafa Kaya!

Sen Graves ile arada mesajlaşıyorsun, onun ne düşündüğünü bir öğrensene?

Bizde bir pankartmı yapsak acep??
Abi mesajlaşıyorduk ama 2 hafta önce Facebook u ve msn i kapatacağını neden olarakda sevmediğini söledi . Maçlardan önce konuşuyoruz . Bence burada olmakdan çok mutlu . Pankartı çok iyi düşünmüşsün ama bir arkadaşımız(bu forumda yazmışdı adını hatırlaymadım ) top ondayken ve serbest atışlarda MVP die bağırılmasını önermişdi . Bence bu mükemmel bir fikir . Antonio nun en önemli özelliği kalbiyle oynaması ve taraftarla çoşmasıdır .
 
Mithat Duran' Alıntı:
Gidin new york'a graves gibi oyuncular harlemin her köşesinde var.Daha avrupada rüştünü ispar etmeden adamı kral ilan ediyorsun Eyüp efes maçında nerdeydi,telekom maçında,yada Beşiktaş maçında,birde avrupada 30 sayı fark yediğimiz maçlarda nerdeydi.Graves ancak küçük takımların büyük oyuncusu olur.

Zaten seneyede yok!!!

Bakıyorumda hainde olduk

Sanki biz EL'de oynayan bir takımızda birde Beşiktaş, Telekom, Fenerbahçe veya Efes dışındaki takımları küçümsüyoruz.. Mithat abi belki bir gün biz şimdikinden daha iyi daha büyük bir takım oluruz ve o bahsettiğiniz küçük takımları kolayca geçeriz sonrada bize Graves lazım değil çünkü çıta yükselttik deriz.. Ama halimiz ortadayken o takımları yenmek için bin takla atılan ligimizde Gravese ne gerek var sadece küçük takımlara karşı atıyor demenizi benim mantığım hiçbirşekilde almıyor..
 
graves in avrupadaki 1. senesi daha yeni bitti. yavaş yavaş avrupa basketbolunu öğreniyor!

daha şimdiden böylese...

kesinlikle sözleşmenin yenilenmesinden yanayım.artık biryerden başlamalıyız yabancıları takımda tutma konusunda!
 
Eyüp YILDIZ' Alıntı:
Büyük bir oyuncu olduğu bence tartışılmaz, dahada iyi olacağı ise aşikar, taraftarın gönlünde sağlam bir yeri oldu artık, sezon sonunu beklemeden biran önce sözleşme yenilememiz gerektiğini düşünüyorum, aksi taktirde sezon sonu kadroda tutmak zor olacaktır.

Her sezon yeni baştan yabancı transfer etmenin gereğide yok, takıma katkı veren vede uyum sağlayan oyuncularımız artık kadroda tutulmalı!

Bunu en çok hakedende şuan itibari ile ANTONİO GRAVES'TİR!

Lütfen birileri bu sesi duysun, ve Graves'in uzun yıllar bu formayı giymesini sağlasın!
Kesinlikle katılıyorum, böyle yüreğinden oynayan bir oyunucuyu kaybetmemeliyiz..Bir yabancı oyuncunun gelecek sezon devam etmeside böylece yıllardan sonra gerçek olur umarım..
 
Mustafa Kaya' Alıntı:
[quote="Eyüp YILDIZ":3ahfzlza]Mustafa Kaya!

Sen Graves ile arada mesajlaşıyorsun, onun ne düşündüğünü bir öğrensene?

Bizde bir pankartmı yapsak acep??
Abi mesajlaşıyorduk ama 2 hafta önce Facebook u ve msn i kapatacağını neden olarakda sevmediğini söledi . Maçlardan önce konuşuyoruz . Bence burada olmakdan çok mutlu . Pankartı çok iyi düşünmüşsün ama bir arkadaşımız(bu forumda yazmışdı adını hatırlaymadım ) top ondayken ve serbest atışlarda MVP die bağırılmasını önermişdi . Bence bu mükemmel bir fikir . Antonio nun en önemli özelliği kalbiyle oynaması ve taraftarla çoşmasıdır .[/quote:3ahfzlza]

O arkadaş bendim :) Hala da aynı şekilde düşünüyorum. Graves serbest atış çizgisine gittiğinde MVP tezahuratları ile salonun inlediğini düşününsene bi. Hem oyuncuyu motive eder hem de seyirciyi de havaya sokar.
 

Üst