Graves ile sözleşme yenileyelim!

Graves ile sözleşme yenilensinmi?


  • Kullanılan toplam oy
    177
Gravesin kaprisleri yok. Elinden geleni sahaya yansitmaya calisiyor. Oyun kilitlendigi vakit kilidi acmasini biliyor. Taraftarlarimizi seviyor. Cana yakin. Son zamanlarda ise pek zorlamiyor o handikapini duzelti. Penetreleri delici. 3 sayilik isabetleri iyi. Savunmasi iyi.
Yonetimin yapmasi gereken sozlesmesini sene sonunda uzatmak bu kadar basit. Biz ise onun arkasindayiz.
Golden child koydum onun lakabini. Turkcesi ise altin cocuk.
 
Hüseyinle beraber kesin uzatılmalı sözleşmesi , artık bir istikrar yakalamamız lazım bunların yanına iyi milli oyuncularda alırsak güzel olacak
 
Ekrem Memnun konuk olduğu DFANS programında söylüyorladı, banvit 2 yabancısıyla sözleşme uzattı.neden GS graves le uzatmıyor diye?

onların görüşü şimdiden graves le uzatılmalı diye. sezon sonunda takımda tutulması zor diyorlar.
 
Ben Gravesin yerinde olsam uzatmam..Çünkü harika bir performans sergiliyor ve sezon sonunda da bir nba takımına gidecegi garanti...Başarılı olurmu olmazmı orasını bilmem ama en azından şansını dener..
 
Umut Erdem' Alıntı:
Ben Gravesin yerinde olsam uzatmam..Çünkü harika bir performans sergiliyor ve sezon sonunda da bir nba takımına gidecegi garanti...Başarılı olurmu olmazmı orasını bilmem ama en azından şansını dener..

nba takımlarına gidenleri de görüyoruz.
 
Ben Graves olsam takımın gelecek sezon yapacagi yatirima paralel olaraktan kararımı verirdim.Ayni ve daha dusuk butceyle sahsen kalmazdim takımda.
 
Galatasaray onun sözleşmesini uzatmak isterse uzatır bu gaines içinde aynıydı owens vb gibi içinde aynıydı

mesele yöneticilerin bunu isteyip istememesi

gider ayak bizleri sevindirecek bir şey yapmak istiyorlarsa ne hoş
 
Yenilenmesi taraftarıyım.

Savunması iyi seviyede. Hücumda bazı yerlerde yanlış tercihler yapıyor ama zamanla bunlarıda geliştirecek. Fiziksel olarakta güçlü ve atletik. En önemli özelliği ise tıkandığımız anda savunmayı delici bir yanı var ve penetre konusunda çok iyi olan bir oyuncu. Eğer oyun zekasını geliştirirse çok önemli bir oyuncu olur. Seneye kalmasının başka sebepleride var elbet. Hem aldığı para fazla değil, hem genç, hem kaprisi yok...
 
Ben abartmıyorum 4,5 senedi iki sene bizde oynayan bir tane yabancı oyuncu hatırlamıyorum.Her sene toptan yabancılar değişir,adet oldu aslında başarının kadro istikrarından geçtiğini ne zaman görecek bu yöneticiler onu bilmiyorum..
 
kesınlıkle takımda tutulmalı bence ilerıde tragen longden kadar kalıtelı bı oyuncu olacak hem savunması ve hucumu muthıs bunun yanına mc tyre eklersek sıenadan oooooooooooooooo :)
 
MVP-MVP-MVP tezahuratları şimdiden kulağıma geliyor. Oyuncuyu motive etmek için daha iyi bir yöntem var mıdır? :)

Hayal kuruyorum şimdi :p Önce tribüne çağırıyoruz, yumruk şovunu yapıyor ve MVP diye salonu inletmeye başlıyor taraftarımız. Kendisini ne kadar benimsediğimizi göstermenin en iyi yolu bece.
 
Graves hakkında bizim düşündüklerimiz yönetimde düşünüyordur umarım...Gelecek sene ne olacağı belirsiz filan gibi bahaneler bence yersiz...Hiçbir hoca,hiç bir organizasyon bu kalitedeki genç bir adamı reddetmez...Hakikaten çek yetenekli bir adam kaçırmamamız lazım...
 

Üst