gsbasket kolonisi | www.ogame.com.tr

Birşey soracağım aynı Galaksideki rakipler en büyük tehdit değil mi? Eğer öyleyse işim bitti :) Devamlı adamların yanında * işareti var filo harekatı diye.

Bizim ittifak 20 kişi şuanda toplamda 1000 puana çok uzğız. Rakip tehdit 7 kişilik bir ittifakta 4000 puanın üstündeler :shock:

Önder'de savunmanızı güçlendirin diye mesaj geçmiş kazandığımız upgrade yatırımlarına gidiyor yahu :)

Arda soğuk bakma başta enerjiyle madenlerle uğraşıyorsun ama zamanla eğlenceli olacak gibi bende vakit ayırıyorum, vaklit bahaneniz olmasın.

bu iş iyide geriden gelmek zor olacak ben hale 3haneli metallerin başındayım.. millet bin diyo ben 150- 200 diyorum.. ayrıca şu anda 796.sıradayız.. ve toplam puan sıfır
ancak 22 üyemiz ile herkes bi puan alsa 120.liğe çıkarız.. nasıl olacak bilmiyorum.. ama maksat gsbasket adını yüceltmek.. bizde üzerimize düşeni yapacaz.. :) bu arada nasıl casus olunuyo bilen varsa.. ben milleti baltalıyım :) gsbasket uğruna casus olur gezerim diyarları..

(diyar dedim diyarbakır geldi.. db dedim sakarya geldi.. nasıl düştük ligden:) :) ) neyse konuyu dağıtmıyım

Bu metal,kristal ve deteryum depolarını yapmamızın şuan için bize bir kazancı var mı?

Zion'a dönmesi iyi olmuş. Sonra tekrar değiştiririz :)

Ya Onursal 100 k metalin kristalin deteryumun mu varda depo yapcan :)

Ürettiklerinizi kullanın arkadaslar,yoksa istila edilmek icin cok cazip oluyorsunuz...

yabanci gezegeninden visithoria [4:333:9] filo ****** [*:***:**] gezegeninin yakininda görüldü. Casuslugu engelleyebilme sansi: % 0

Arkadaşlar birdaha bu foerumda gezegen sırlarımı açıklamayacağım anında saldırıya geçildi.

Savunmamızda 0 :) Bakalım yaptigimiz binalar ucacak mı? Kademelerimiz düsecek mi?

Onursal' Alıntı:
yabanci gezegeninden visithoria [4:333:9] filo ****** [*:***:**] gezegeninin yakininda görüldü. Casuslugu engelleyebilme sansi: % 0

Arkadaşlar birdaha bu foerumda gezegen sırlarımı açıklamayacağım anında saldırıya geçildi.

Savunmamızda 0 :) Bakalım yaptigimiz binalar ucacak mı? Kademelerimiz düsecek mi?

abi elindekilerle çok rahat savunma kurabilmen lazım roketatar falan yap istersen

Roketatar yaptim hemen ama param kadar :)

Önder o kadar paran mı varda yapacaksın depo deyince; üretimlerinizi motive etmek için demiştim :) O kadar olması zaten imkanı yok kayıt olalaı surda kac gun oldu ki:)

Ama birileri forumda okuyup mu göz attı benim gezegene var mı o kadar param diye yoksa başka bir yere sefere çıkmışken teğet mi geçti? Her halikarda ilk sefere çıkacağım gezegen belli oldu :muhaha

Zaten koordinatlarımızda yakın :)

Ben bu oyunu baya tuttum :)

Şu Time Out a bir zırh yapalım, Bir okurlarsa, bir öğrenirse, vallahi duman ederler bizi,..... 3. evreni bilemem ama 7. de gerçek aslan oluruz,
Eşit şartlarla başladık, bence eski ismimizi alabiliriz.

Bu oyuna bazı özellikler eklenebilir. Hem para da kazandırır.

Mesela ayarlar kısmına cep telefonumuzu yazıp saldırı geldiğinde bize mesajla uyarı vermesi sağlanabilir.

Düşünsenize derstesiniz veya bir iş toplantısında cebinize mesaj geliyor saldırı var diye 8)

Çok makbule geçer ve belli bir aşamayı geçenler kesin üye olur bu özellikten yararlanmak için :)

Yahoo NBA Fantasy'deki Stat Tracker tarzi paralı bir servistwe açarlarsa hiç şaşırmam :muhaha

Beyler bir tüyo aldım. Savunmanız güçlenmeden Solar uydu yapmayın. Solar uydulu gezegenleri saldırı için cazip kılıyormuş.

Saldırı yapıp Solar uydular parçalıyor ardından geri dönüşüm gemileriyle ganimet niyetine parçaları topluyorlarmış.

Gelen paranızı madene upgrade herseye yatırın :)

Onursal' Alıntı:
Beyler bir tüyo aldım. Savunmanız güçlenmeden Solar uydu yapmayın. Solar uydulu gezegenleri saldırı için cazip kılıyormuş.

Saldırı yapıp Solar uydular parçalıyor ardından geri dönüşüm gemileriyle ganimet niyetine parçaları topluyorlarmış.

Gelen paranızı madene upgrade herseye yatırın :)

Solar uydu degil solar enerji santrali :)

Solar uydu eger günese yakınsanız işe yarar,yoksa yapmak kristal kaybından başka birşey diil :)