gsbasket kolonisi | www.ogame.com.tr

4 ağır avcı, iki küçük nakliye gemisi ile deep gezegeni saldırıya hazırdır komutanım.
Onursal ve Halil e saldıranlardan intikam almalıyız, ittifakımızın şerefini kurtarmalıyız,
Kana kan intikaaaaaaam...................

yabanci gezegeninden Disenchant [4:324:7] filo padavonia [*:***:**] gezegeninin yakininda görüldü. Casuslugu engelleyebilme sansi: % 0

yabanci gezegeninden visithoria [4:333:9] filo padavonia [*:***:**] gezegeninin yakininda görüldü. Casuslugu engelleyebilme sansi: % 0

Bu ne yahu ikisi birden saldırıyor :?

Arkadaşlar sizde elinizdeki gemilerle bu gezegenlere dalın ne de olsa su an onların gemileri bana dogru yol alıyor :)

Visithoria iyice sinirlendirdi beni geçen sefer ki gibi bir ağır avcı bir nakliye gemisiyle geliyorsa harcarım onu ama digerinin filosunun durumunu bilemiyorum yoksa ittifak mı bu ikisi aynı anda saldırıyor.

Forumu mu okuyup saldırıyorlar yoksa :roll:

walla bende bişi yok şimdilik bence bi durun yane yalan olacas arada :)benide dikizleyenler var ve bende hiç bişi yok yakında hakkın rahmetine kavuşabilirim :) neyse bakacas artık :)

Bir tane dahi ağır avcı yapan hemen yagmaya baslıyor.

Az sonra işe yarayıp yaramayacagını görecegiz lazer kulelerinin :)

Onursal' Alıntı:
yabanci gezegeninden Disenchant [4:324:7] filo padavonia [4:...:...] gezegeninin yakininda görüldü. Casuslugu engelleyebilme sansi: % 0

[quote:95ecc]yabanci gezegeninden visithoria [4:333:9] filo padavonia [4:...:...] gezegeninin yakininda görüldü. Casuslugu engelleyebilme sansi: % 0

Bu ne yahu ikisi birden saldırıyor :?

Arkadaşlar sizde elinizdeki gemilerle bu gezegenlere dalın ne de olsa su an onların gemileri bana dogru yol alıyor :)

Visithoria iyice sinirlendirdi beni geçen sefer ki gibi bir ağır avcı bir nakliye gemisiyle geliyorsa harcarım onu ama digerinin filosunun durumunu bilemiyorum yoksa ittifak mı bu ikisi aynı anda saldırıyor.

Forumu mu okuyup saldırıyorlar yoksa :roll:[/quote:95ecc]

onursal bence kendi koordinatlarını karalayıp yaz
direkt hedef haline geliyorsun ben burdayım diye

yücel abi siz bizim dost ittifakımızsınız :)

bu arada 6.evrende ittifaktaki bir arkadasa 35 kruvazörle saldırı oldu. Simdiye kadarki gördügüm en agız hücumdu...

Komutanım Selammm
Güçlerbirliğine evettt :)

Roketatar (5 adet var)
Hafif Lazer Topu (4 adet var)
Hafif Avci (1 adet var)
Agir Avci (1 adet var)

Yavaş Yavaşş güçleniyoz :p

Salim dönüşün zor olur, ince kırmızı hattı geçme hedef olma bize, yağma edecek adam arıyoruz zaten :muhaha

Yağmadan korkmayın arkadaşlar ne kadar erken baslarsanız o kadar cok ganimet toplarsınız 8)

Ama önce casus sondalarla gezegenleri kontrol edin :)