GSbasket.Org 12 Yaşında

Siteyi sürekli takip ediyordum. Üye olup birşeyler karalamak 2010 yılına kısmetmiş. :)


Hep birlikte nice nice senelere inşallah GSbasket..
 
Sporun sadece futbol olarak algılandığı bir ülkede bu tabuyu yıkmakta en öndeki isimlerden birisidir bu ortam. Değerini bilelim..

Saygılar.
 
Bu güzel ortamda bulunduğum ve sizler gibi değerli insanları tanıdığım için gerçekten çok şanslıyım.

Hep beraber nice senelere ...
 
Çok fazla yazmasada burayı her zaman tkaip ediyorum. Böyle ggüzel bir sitenin nice senelerle daha bizlerle olması dileğiyle emeği geçenlerin eline sağlık.
 
Kuru kuruya yaş kutlamasını kabul etmiyoruz!

Gsbasket ailesi deniliyorsa eğer, dostlar toplanıp mum üflemeden eksik kalır..
 
Sevgili arkadaşlar açıkça söylemek gerekirse hiçbirinizi tanımıyorum, sizlerde beni tanımıyorsunuzdur. 12 sene geçtiğine hala inanamıyorum zira önce www.galatasaray. to nun içinde ufak bir bölümümüz varken, basket maçlarında bu grupla takımımızı 14-15 kişi koca Abdi İpekçide desteklerken, foruma günde bir kaç yazı yazılırken geldiğimiz nokta ve o zaman harcadığımız emeklerin boşa gitmediğini görmek gerçekten çok güzel.

Sevgili Onursal, Önder, Arda, Can Solim, Can Özker ve ismini şuanda hatırlayamadığım bir kaç arkadaşa daha sonsuz teşekkürler.

Not: bu 12 yılda unutamadığım bir kaç şey ise;

Troy Pilsener ile oynadoğımız play off maçında Abdi İpekçide 14 kişi oluşumuz, ertesi sene ise bu site ile birlikte salona bizim bile girceke yer bulamamız.

Galatasaray-Fb maçında salonun boşaltılması, ben ve bir kaç arkadaşın staff olarak salonda kalışımız ve son saniyede TK'in turnikesi ile kazandığımız maç.

10. kuruluş yıldönümümüzde az önce yukarıda ismini zikrettiğim arkadaşları ve beni Beyoğlundaki kutlamanıza davet etmeniz.

Hepinize çok teşekkür ederim...
 
3 yıldır foruma üyeyim,hiçbir zaman hakaret ve dozunu aşan kelimelere kayıtsız kalmayıp tarafsız bir şekilde herkes ceza veren forum yöneticilerini tebrik ediyorum. Nice yıllara
 
Nice mutlu senelere GSbasket. Gerçekten ben de çok şeyler öğrendim bu oluşum sayesinde. İyi ki varsın, hep de var olmalısın..:))
 

Üst