GSbasket.Org 20 Yaşında!

Mesajları okurken gerçekten de çok duygulanıp gözlerim yaşardı.
Özellikle Mehmet Furkan ŞENBABAOĞLU ne güzel yazmışsın öyle eline koluna sağlık :)

Evet 1998 senesinde henüz hepimiz birer üniversite öğrencisiyken düşünüp hayata geçirdiğimiz bu platformun bugünlere gelmesi büyük özverinin eseridir.
O sıralarda Ali Sami Yen kapalı tribünde futbol maçlarında beraber olan birkaç basketbol aşığı olarak temellerini attığımız bu platform, sonrasında gelişerek Galatasaray ve Türkiye basketbolunda söz sahibi olan bir oluşum haline geldi. Onursal OK, Can SOLİM, Kerem ERSUNA, Önder ÇİÇEKOĞLU ve Arda EZER' li kurucu 5 lisinden bugün beni de saymassak sadece Önder aktif olarak devam ediyor. Dolayısıyla GSbasket.Org' un şu populer halinde olmasındaki en büyük etken Önder ÇİÇEKOĞLU' dur.

Seneler önce ÇOCUKLARIMIZA BIRAKACAĞIZ dediğimiz bu ortamın yavaş yavaş o sürece girmesi de bizler için büyük onur kaynağı. Ankara' da birbirimize karşılıklı gider yaparak tanıştığımız Onur YAVUZ' u da bu oluşuma kazandırmaktan onur duyuyorum :)

Furkan cok guzel yazmis.
Bircok duyguyu tekrardan yasamama, hissetmeme vesile oldu.

Hayatimin bir donemine damga vurmus yerdir, kimliktir gsbasket.
Nice 20 senelere umarim..

Internet ortamında uzun senelerdir alışkanlık yapan tek yer burası bende. Emeği geçenlere teşekkür ederim.

Askere gidecek yaşa gelmiş. Maşallah. Her şeyi bu kadar hızlı tükettiğimiz günümüz ortamında yirmi sene bir sitenin popülerliğini koruyarak ayakta kalması gerçekten inanılmaz, hele hele internet dünyasında. Bunu başaran bir ekşi sözlük bir de burayı biliyorum. Başka da aklıma gelmiyor. 30'lu yaşları, 40'lı yaşları da kutlamak nasip olur inşallah. Askere gönderdik, evlendirelim bir de. Emeği geçen herkesi kutlarım.

Önder ÇİÇEKOĞLU duy bu sesi; gençler yemek istiyor, organizasyon istiyor, kutlama istiyor :)

Uçak kaldır uçur bizi hesabı :)

Kurulmasında emeği geçen saygıdeğer abilerime teşekkürler, forum kültürünün yerini sosyal medyaya bıraktığı dönemde bilgili, seviyeli basketbol konuşulan tek platform, nice 20 senelere.

Arda abi senin el atman lazım bu işe, Önder Çiçekoğlu biraz yaşlandı bu işler için :)

GSBasket herkes için bir siteden fazlasıyken benim için de eski sevgili gibidir. Bazen yüzüne güzel şeyler söylerim, bazen arkasından atar tutarım. Arada ayrılırız, tekrar barışırız, kavga ederiz, sevişiriz, birbirimizi unutmayız ama geçen 20 seneden bize eski sevgiliden geri kalan malesef sadece anılar olur. Ben yine GSBasket'e umut vermek, geleceğe doğru beraber yürümek isterdim ama galiba artık olmayacak GSBasket. Yine de seni iyi kötü geçen onca zamana rağmen farklı bir yere koyuyor, hep güzel bir şekilde anıyorum ama arada arkandan söylediklerimi de görmezden gelme sakın.

Geçen 20 sene bir insanın gençlikten orta yaş sonuna kadar geçirdiği en güzel yıllar olabiliyor. Biz bu güzel yılları küçük yaşlarda harcadık. Genç kardeşlerimizden dileğim böyle değerli bir platformun değerini bilsinler. Biz eski kafalıyız bizden geçti, yeni nesil bu siteyi kendi kuşaklarının kabul edeceği ölçüde ahlaki değerlere ve geleneklere uygun şekilde ileriye götürebilir. Sizlere güveniyoruz.

GSbasket sayesinde çok değerli insanlarla tanıştım. Değerli arkadaşlıklar kurduk; abilerim oldu, kardeşlerim oldu. GSbasket iyi ki doğdu. Sitenin kurulmasında emeği geçen herkese selam olsun, bilhassa da büyük şef Önder Ç'ye.

GSbasket benim için öyle bir yer oldu ki; arkadaşlıkların yanı sıra basketbol ufkumu genişlettim, bilgimi arttırdım. Önce forumda öylesine yorumlar yapıyordum. Bir gün bir mesaj vardı mesaj kutumda. Baktım Kerem abi beni tebrik etmiş yazılarımdan ötürü, bana anasayfada yazarlık teklif etti. Yazmaya başladım, ilk güne göre daha iyi yazmaya başladım. Önder Ç hep derdi bizim siteyi teknik ekip ve şube yöneticileri takip ediyor diye, anca girip çıkıyorlardır herhalde diyordum içimden. Bir gün yine anasayfada yazı yazdım ve twitter mesaj kutumda bir tebrik mesajı vardı. Açtım bir baktım Ergin Ataman yazmış, bir de takip. Allah Allah dedim burada bir yanlışlık var heralde, girdim çıktım, girdim çıktım; yok, mesaj hala orada duruyor. O gün benim için çok başkaydı, hala saklarım o ilk mesajlarını Ergin hocamın. Bu değerli anıyı yaşatan GSbasket'ti bana, bu imkanı veren ve benim gelişimimi besleyen de hep GSbasket oldu. GSBasket sen çok yaşa, iyi ki varsın, hep de olacaksın.

2007 yılıydı üniversiteye yeni başlamıştım tabi o zamanlar genç dinamik fanatiğizde bir siteyle tanıştım daha doğrusu bir siteyle tanıştığımı sanıyordum meğerse bir aileyle tanışmışız.

Neler yaşamadıkki bu forumda ne maçlara gittik ne pankartlar hazırlandı ne deplasman organizasyonları oldu.Bakmayın 2-3 senedir koptuğumuza uzaktanda olsa her zaman buralardayız çünkü burda kazanılan dostluklar ömür boyu sürecektir.

Tüm dostlara selamlar..

LG-H858 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benim iki büyük spor aşkım var. Birisi Galatasaray diğeri ise basketbol. Her ikisini de burda görüp aranızda bulunmaktan büyük keyif duyuyorum. Burda gördüğüm arkadaşlar bana şunu gösterdi ki Galatasaray basketbolu her daim emin ellerde olacak. Nice yirmi yıllara..

Çarşamba akşamı Kalamış'ta buluşacağız.

Ben de gelebilir miyim diye sormaya utaniyor insan. Hic kimseyi tanimiyorum. Cat kapi gelsem nasil bulurum ki Kalamista toplanmis GSbasket uyelerini. Kapi kapi sorsam deli derler mi acaba ?

Hem gelsem ne olur ki, senlenir belki de ortam :)

3. yilina yeni girmis bir uye neler diyor boyle, tez kellesi vurula :)

Saka bir yana gelmek isterim ama utaniyorum. Geldim diyelim ve 20 den fazla GSBasket uyemiz orada, buradan yazmasi kolay ama orada konusmasi cok zor olsa gerek. Utanip sersemce kactigimi bile hayal ediyorum.

Simdiden iyi eglenceler hos muhabbetler diliyorum katilacak herkese. Ne de olsa Galatasaray Basketin en deli savunucusu gsbasket.org. Hakkinizdir.