GSbasket.Org 20 Yaşında!

16 yaşında adım atmışım buraya. Çok değerli, hayatim boyunca unutmayacagim arkadasliklar kurdum burda. Ipekcide blok kapattigimiz donemleri hatirliyorum zaman cabuk geciyor. 2012'de malum ada pikniği hadisesini bilen bilir :) Daha yeni tanistigimiz halde tavsiyelerini hic unutmadigim, sehir degistirdigimizde bizi misafir etmen hep aklimda olacak sevgili Onur Yavuz :) Kaç kişi olursak olalım Galatasaray basketbolunu yaşatmaya devam edeceğiz.

Herkes o kadar güzel yazmış ki ikişer kez okudum konuyu. Geçmişten bugüne hakikaten çok kıymetli maceralar yaşayıp arkadaşlıklar edindik burada. Hem site hem de kurulan dostlukların daim olduğu nice senelere...

19 Eylül Çarşamba akşamı Kalamış Galatasaray tesislerindeyiz. Gelmek isteyen herkesi bekleriz.
Yemek fiyatı 120 TL.

19 Eylül Çarşamba akşamı Kalamış Galatasaray tesislerindeyiz. Gelmek isteyen herkesi bekleriz.
Yemek fiyatı 120 TL.

Bende geleyim mi?

Gsbasket benim için; Önder abidir, Onur abidir, Murat abidir, Arda abidir, Utku abidir, Kerem Porazan abidir, Esra abladır, Fırat abidir, Savaş Eskigülek abidir, Savaş Karadağ abidir, Kerem Seçer abidir, Şamil abidir, Onur Uncu'dur, Tugay Aktepe'dir, Eren Aydın'dır, Uğur Güven'dir, Can'dır, Mehmet Anıl'dır, Okan'dır, Murat Özyer'dir ve Işıl Alben'dir.

Eski dostlara saygılarımla...

Son düzenleme:
Uzun bir aradan sonra yazıyorum. Lise yıllarım da tribüne ilk adım attığımda bu platforma girdim. (Gsbasket atki sahibi olmanin serefine nail oldum.Caferaga antreman ziyaretinde Önder abi veya Savas abi hediye etmisti.) Çok kaliteli insanlar tanıdım. Üniversite ve askerlik derken baya bir süre uzak kaldim. Galatasaray'ı sadece Galatasaray olduğu için seven tüm dostlara sevgilerle, 20.yılın kutlu olsun Gs basket!

Gönül isterdi ki daha önce gerçekleşen organizasyonlarda olduğu gibi adımı listeye ekleyin, gelmemek olmaz derdim. Hele de gsbasket´in 20. yaş kutlamasına..

Üzgünüm, beni özleyen arkadaşların davetine olumlu yanıt veremediğim için.

İzmitten gelmeye niyetli olup yol sıkıntı diyen varsa bana takılabilir dönüşte de atarım geri. Bu arada umarım güzel katılım olur da özlenen yüzleri bı görürüz. Malum artık İzmit'te olunca uzak kaldık...

Akşam oradayım, Önder abi'ye ve emeği geçen herkese tekrar teşekkürler.

Nice yıllara, Galatasaray basketbolunun nice güzel günlerine...

*10.01.1998 ayhan şahenk spor salonu Aydan SİYAVUŞ 'un takımın başında çıktığı son Tuborg maçı...
* Daha oncesinde O sezon hafta ici bir Avrupa maçına gidip kapıdan maçın sonlarında girdigim (biletim ve alacak paramın olmadığı için) ILK MAÇ 'ım...
*97-98 sezonu bambaşka bir şey Orhun Ene transferi , Lloyd Baba ...
*16.04.2000 Abdi Ipekçi de Troy Pilsner maçı öncesi tanışılan (Onursal abi o gün 14 kişiydik demişti) , Önder dede , Rahmetli Alpaslan abi , Onursal abi .
*Lise den kurtulmanın verdiği rahatlıkla başlayan tribün maceramın basketbol salonlarındaki yansıması 2000/2001 sezonu ilk 8 maç ta 1 galibiyet 7 mağlubiyet:) 9. Hafta Altay maçına Izmır deplasmanı kazanmıştık...
*2004 senesinde tanıştığım Margo hanim ...

Uzun uzadıya yazmaya kalksam da yazamayacagimin farkındayım.

Kısaca ben Batsizbedewi .
Gsbasket benim evim , buradaki herkes benim kardeşim !

Fotoğrafa bakıyorum, hayatımın son 18 yılında yaşadığım anlar, anılar film şeridi gibi geçiyor gözlerimin önünden. Farklı şehirler, farklı mekanlar...

Şu fotoğraf karesinde olmayıp, gönlü Kalamış´ta olanları da düşününce Fırat´ın sözlerine katılmamak elde değil. Tribündeki beraberlikleri, maç izleme organizasyonlarını geçtim.. İçinde 3 Temmuz´u da barındıran gelenekselleşen Büyükada piknik organizasyonundan, Mahmuti´ye Veda Gecesine, Euroleague Şampiyonluğu kutlamasından, Esra Öğretmenin Kastamonu´daki (şehri yanlış hatırlıyor olabilirim) öğrencilerine "eski" oyuncak hediye etme kampanyasına kadar...

Burayı bir forumdan çok daha fazlası olarak tanımlarken abartmıyoruz aslında. Hayatın bazı inceliklerini burada öğreniyor insan, yaşınız kaç olursa olsun.. Köy çocuklarına yönelik yapılan "eski" oyuncak kampanyasında, Ankara´da eski oyuncak ararken yorulunca pes edip yeni oyuncak almayı düşünmeye başlamıştım. Esra Öğretmen´in bizi külfete sokmamak için eski oyuncak istediğini düşünme gafletinde bulundum bir an. Oysa amaç; köydeki öğrencilere eski oyuncakların hediye edilmesiyle paylaşmayı öğretmekmiş.

Bu forumda Barcelona´ya EL maçı organizasyonu düzenledi ama münferit gelişler hariç Ankara´da bir maç organizasyonu olmadı. Ben gittim uzaklara, artık gelebilirsiniz.. : )

Organizasyona katılan herkese çok teşekkür ederim. Gerçekten biz bir aileyiz. 20 sene, dile kolay. Daha nice yirmilere!

Bir arkadasimiz sagdan sola ya da soldan saga tanitabilir mi kim kimdir kim kim degildir diye :)

20. yil yemegine katilan ve resimde en arka sagda yer alan Nilay Hanim olabilecegini dusundugum uyemiz disinda hic bir fikrim soz konusu degil.

Nice 20. yillara saglik ve afiyetle diliyorum.

Bir arkadasimiz sagdan sola ya da soldan saga tanitabilir mi kim kimdir kim kim degildir diye :)

20. yil yemegine katilan ve resimde en arka sagda yer alan Nilay Hanim olabilecegini dusundugum uyemiz disinda hic bir fikrim soz konusu degil.

Nice 20. yillara saglik ve afiyetle diliyorum.

Kendisi Nilay Hanım değil, Esra Uzun.

Bendeniz en sağdaki sarı-kahve pantolonlu, siyah tişörtlü, sakallı adamım. Geri kalan insanlar isterlerse kendilerini tanıtabilirler.