Gsbasket.org Seninle Gurur Duyuyor

Re: Gsbasket.org Seninle Gurur Duyuyor...

Tebrikler adamım. :)

Ne kadar Lakers yenildiğinde sabahın köründe mesaj atıp beni ayar etsen de seviyorum seni. :)

Tebrikler Alperen.
Müthiş bir başarıya imza atmışsın.Aynı başarıyı üniversite sınavında da göstereceğine eminim.

Özellikle forumun edebiyat bölümünde yazdıgın yazılar ve açtıgın konular ile ilgiyle takip ettiğim bir kaç genç arkadastan birisin.
Özellikle şu dönemde genc yastaki renkdaşların kitap okuması dünyada olan biten şeylerle ilgili olması ve eğitim konusunda da başarılı olması bizleri fazlasıyla mutlu ediyor.

Tekrar tebrikler.

benimde resim yarısmasında istanbul 5.ciligim var bilgilerinize :) tebrikler alperen sen cok akıllı bir adam olacaksın..

Re: Bugün...

Alperen Kaplan' Alıntı:
Bu arada beni yarışma sürecinde yalnız bırakmayan Uğur Yılmaz,Erdal İçelli,Bağdat Kaynak ve Selçuk Kahveci isimli renktaşlarımıza, özellikle de projemi dinleyebilmek için taa oralara kadar gelen, üstelik sırf bu amaçla üç saat boyunca Onur Yavuz beyefendiye katlanmak zorunda kalan Onur Balcı abi ye de çok çok teşekkürler.

Hepinize teşekkürler renktaşlar, umarım bu dostluk ve birliktelik bir ömür boyu devam eder.
başarılarını tekrar devamını dileriz.

Alperen aferim koçum benim helal olsun vallahi inanılmaz bi gurur var içimde yanlış anlama ama bu halime ben bile şaşırdım hayret.

Tekrardan tebrikler abicim bu arada Onur beyden geriye kalan 100 tl ye talibim haberin olsun :) .

klasik teoridir ya, insanlar kendilerinin basaramadiklarini cocuklari, torunlari basarsin ister, kendileri yapmis kadar sevinirler basari gelince, ve belki tarifsizligin tavan yaptigi anlardir, gecmisin yukunden kurtulabilmek..

cevdet abinin dogumgununu kutlayacagim birazdan bir de sitede, abi diyecegim ona, kolay kolay abi demem ben, sebebi mevcuttur tabii, ve kolay kolay kardes de demem ben, sinirlar cizilidir hep..

tarih hobidir bende, yeri gelmistir buldugumu okumusumdur, kaybolmak istemisimdir tarihin yapraklari icinde, ancak hic birsey basaramamisimdir tarihe ne dair, ne uretmek, ne degistirmek..

bir onceki paragrafin devami bu; ancak gsbasket bir aile gibi oldu benim icin, lise cagindaki arkadaslarin notlariyla ilgilendigim, yas haddinden, buyuk olanlarin, kisisel sorunlari paylastigim, genis bir kitle, beraber sevinip, beraber uzuldugum..

simdi iste, gururu gosteriyor saat, alperenden guzel bir hediye bu, neden buralarin farkli oldugunu gosteren, ugruna emek verdigimiz seylerini bosuna olmadiginin altini cizen, sariyla kirmizi yuzleri tekrar tekrar gulduren..

alnindan operim alperen;
yolun acik olsun..

Tebrikler kardeşim , artık biraz daha büyüde şu basketbol takımlarımız için bir proje oluştur :)

Alperen Kaplan..

Bu ismi ezber etmek gerek dimağımıza, belli ki gelen günler daha nice onur duyacağımız başarısını sırtında taşıyacak bu güzel kardeşimiz adına..

Nazım Usta ; ' . . çocuklar dünyayı alacak ellerimizden, ölümsüz ağaçlar dikecekler ' demiş ya hani, ölümsüz ağaçların köklerine dek su verecek bu kardeşimiz marifetli elleri ve sevda dolu yüreği ile..

Can - ı gönülden kutlarım kardeşim..

K. Porazan

Alperen projesini bana sunmak istemişti de bizim evde ben pek ilgilenmemiştim. Çok şey kaybetmişim :)

Tebrik ederim kardeşim ;)

Gerçekten bende çok sevindim, tebrik ederim Alperen. Bir yandan çok sevindim ama bir yandan da öyle çok mahçup oldum ki.

Bir kaç gün önce bana final'i söylemiştin ve "bekliyorum abi" demiştin ancak ben hem ders çalışmaktan hemde bir kaç sebepten ötürü senin yarışmayı unuttum, Onur Yavuz ve Onur Balcı ile gelmek seninle o günü paylaşmak istiyordum ama malesef olamadı. Gelemedim ama haberlerini Onur Balcı'dan ve buradan aldım ve çok sevindim, helal sana...

Bu arada unuttuğum ve senin o gururlu gününde yanında olamadığım için özür dilerim kardeşim, tamamiyle kafamın doluluğundan kaynaklandı..

Onur Yavuz Abi,

Ben de tekrar teşekkür edeyim, ÖSS'ye de Ankara'da girip Onur Abi ile görüşsem mi ÖSS'den önce diye düşünmeye başladım cidden. :) Dershane içinse onun sınavı ayrı idi, proje falan değil normal derslerdendi önümüzdeki sene için dershaneye bişey vermeyeceğim için rahat olsun, gel yiyelim beraber parayı. :)

Saadet Ünal,

Teşekkürler hanımefendi. Özel olarak da ilk kutlayanlardandın, tekrar teşekkür ederim.

Eren Aydın,

Valla Eren Abi İstanbul'a geleyim değerlendirecek birşeyler buluruz elbet. :) Asıl önemli olan benim açımdan İstanbul'a gelebilmek için gerekli olan 6 puan.

Berk Tuna Tertipli,

Berkcim klasik Türk yaklaşımı işte... :) 2000 TL için Onur Abi'ye yaptığım teklif senin için de geçerli... :p

Berkan Karadurmuş,

Cicim açtırma ağzımı şimdi... :) Gidiyorum dedim sordun mu ki diyeceğim olmayacak... :) Şaka bir tarafa bu durum senin foruma az girdiğini gösteriyor sanırım, Onur Abi değerlendirsin. Ayrıca gelip sana ben üçüncü oldum diye söylemem yani ne bileyim ters bana, Konya'da gubuzluk diyorlar o işe, artislik yeni neslin dilindeki ismi ise. :)

Abdullah Saygılı,

Teşekkür ederim Abdullah. :)

Burak Barut,

Sayı ortalamandan haber ver. Unutmuşsundur belki topu potanın içine sokunca sayı oluyor abi.. :p Seni sinirlendirmek pek iyi birşey değil sanırım ama işte gıcık bir adamım. Di mi Saadet? :)

Emre Sarp Kocaoğlu,

Abi ÖSS'ye bu sene değil daha sonraki sene gireceğim bir aksilik olmazsa. Yani şurada bir 15 günlük dinlenmenin ardından ÖSS çalışmaları başlayacak. Ek puan ise sadece Tarih için değil, ama tarihle ilgisi bulunan bölümler için geçerli. Mesela ben Galatasaray Siyaset istiyorum, orası için geçerli yani. Ama YÖK Başkanı bir değişiklik yapacaklarını söylemişti geçen hafta bu mevzu ile alakalı olarak, bilemiyorum bekliyorum. Diğer taraftan İstanbul'a gelme durumum var, elbette ki geldiğim takdirde haberin olur. Bu forumda en fazla saygı duyduğum bir-iki kişiden bir tanesisin; bu kadar iddialıyım... :)

Erdal İçelli,

Erdal teşekkür ederim, yalnız bu söylemiş olduğun iltifatları kabul edebilmem için Lebron'un ve takımının bugün yenilmesi gerekiyor. :)

Mustafa Yanar,

Abartmayalım canım. :)

Selçuk Kahveci,

İki kez tebrik etmişsin abi, ben de iki kez teşekkür edeyim bari. Unutma etliekmeğe bekliyorum. :)

Taner Tuna,

Bu forumda saygı duyduğum insanlardan birisinden 'can-ı gönülden' bir tebrik alabilmek benim için büyük gurur.

Tugay Aktepe,

Valla abi ben az evvel de dediğim gibi gıcık bir adamımdır. Ayrıca biliyorum en az Uğur'un sevdiği kadar seviyorsun beni. :)

Evren Yılmaz,

Evren Abi teşekkür ederim. Farklı bir hayat görüşümüz olsa bile şu güne kadar olduğu gibi karşılıklı fikirlerimize saygı duyabildiğimiz sürece bu bizim(benden kaynaklanmayan,sizden kaynaklanan bir şekilde) yüceliğimizi gösterir diye düşünüyorum. Forumun kültür seviyesini yükselttiğinizi değil, ciddi manada yükselttiğinizi belirtmeden geçersem ayıp olur. :)

Hüseyin Karaçil,

Bana biraz kızgınsın kardeşim herhalde ama teşekkürler... :)

Tolga Kaplan,

Ama abi ben sünnet olalı çok oldu, sünnet olunca adam olmuyor muyduk yahu? Yoksa kandırmışlar mı idi bizi o zaman? :)

Şamil Turançiftçi,

Şamil Abicim valla niye güceneyim anlamadım ki. Kardeşin olarak gördün sanırım beni, valla ben de seni abim olarak görüyorum... :) Öte yandan o 100 TL'ye pek göz dikme derim ben, yazınki tandırların parası o 100 TL... Onur Bey sağolsun. :)

Savaş Karadağ,

Bu kadar mütevazı takılmana gerek yok abi, az çok yerini ve oradaki bulunuş amacını biliyoruz. :) Öte yandan tarih benim en önemli ilgi alanlarımdan bir tanesidir,bunun için şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki tarih bilinci toplum olmanın altyapısını oluşturur. Bu noktada tüm renktaşlara tavsiyem senin gibi tarihin tozlu sayfaları arasında kaybolup gitmeleri. Bir de aile olma meselesi var değil mi? Burayı da bir ailem olarak görüyorum ben, Kerem Abicim var mesela. O beni pek sevmez ama ben onu çok severim. Şimdi isimlere girmeye çalıştım tek tek de baktım sonu gelmeyecek, sildim. Kerem Abi'ye torpil geçtim, nedenini biliyor. :)

Cevdet Akay,

Galatasaray ile ilgili ilk projem Yalçın Dümer'i devirmek abi. Sanırım Tübitak'dakinden bile değerli bir proje... :)

Serkan Dursun,

Serkan abi çok teşekkür ederim. O ipin ucuna fazla güvenme bence. :p

Kerem Porazan,

Ne desem bilmem ki. Vallahi aklıma hiçbir şey gelmedi bu yazının üstüne. Teşekkür ederim abi... :)

Kerem Seçer,

Yahu bunu bir de anlatıyorsun ya abi burada helal olsun sana ne diyeyim ben. Adam biraz kem-küm eder iş güç vardı der. Seninle daha çok işimiz var abi çook. :)

Barış Şişman,

Canın sağolsun Barış Abi. Sen en azından unuttun, teşekkürler. :)
Bazı sitem gönderdiğim insanlar da var buradan, 3 0 oldu valla. Anlayana.. :)

Mehmet Yıldırım,

Çok heveslisin Mehmet o görüşmeye bakıyorum... :)

Ali Erdem Güntepe,

Yüzün güldüyse dünyada benden mutlusu yok kardeşim. :)

Emel Dizili,

Emel abla çok teşekkür ederim, İnşallah dileğiniz gerçekleşir.. :)

Alperen iyi gazladın beni son cümlenle, sağol.

Valla, derslerini bilemem tabii de, Galatasaray Siyaset'i her türlü alırsın gibime geliyor abicim. Gideceğin yer sana kalır gibi,me geliyor. Bırak Fransızca'yla uğraşmayı falan da, gel bizim okula. :p Gerçi, Fransızca konuşmak karizmadır yani, avantaj olur bazı açılardan :p İngilizce pek iş yapmıyor tabii. :p

Neyse şimdi ya da tercih döneminde merak ettiğin şeyler olursa, seve seve cevaplarım.