Gsbasket.org Seninle Gurur Duyuyor

Emre Sarp Kocaoğlu' Alıntı:
Alperen iyi gazladın beni son cümlenle, sağol.

Valla, derslerini bilemem tabii de, Galatasaray Siyaset'i her türlü alırsın gibime geliyor abicim. Gideceğin yer sana kalır gibi,me geliyor. Bırak Fransızca'yla uğraşmayı falan da, gel bizim okula. :p Gerçi, Fransızca konuşmak karizmadır yani, avantaj olur bazı açılardan İngilizce pek iş yapmıyor tabii.

Neyse şimdi ya da tercih döneminde merak ettiğin şeyler olursa, seve seve cevaplarım.

Sarp Abi gazlamadım valla ne düşünüyorsam onu söyledim. :)

Galatasaray Siyaset'i almak için eski sistemde 180 sorudan 165 civarını yapmam lazım(yanlışlarımın her derse ortalama dağıldığını varsayarsak), bu da çantada keklik değil bana göre. :)

Öte yandan Eren Abi sağolsun çok yardımcı oluyor, sürekli motive ediyor beni. Bir de sen başlarsan motivasyona uçarım herhalde... :p

Tebrik ederim, Alperen. Başarılarının devamını dilerim. ÖSS' de 6 puan, senin için büyük avantaj olacak. Böyle bir uygulamayı koyanı da tebrik etmek lazım. Proje yapmaya, araştırmaya teşvik edici uygulamalar.

Her ne kadar LeBron'a yaptığı yanlışlar burdan bizim köye yol olacak seviyede olsa da yaptığı proje ile çok önemli bir başarı kazanan, üst bir tarih bilgisi ve bilincine sahip olan, güzel insan Alperen kardeşimi kutlarım. Umarım daha da iyi yerlere gelir ve bizi de sevindirmeye devam eder. Seneye ÖSS pardon artık yeni sistemde adı her neyse o sınavda kulvarlarımız farklı da olsa başarılar dilerim...

Bu arada mail kutumda hala daha slaytı göremedim. :)

Alperen tebrikler, inşallah hayatının her alanında böyle başarılar elde edersin.Çok sevindim hayırlı olsun. Paranı güle güle harca, 6 puanı da bu sene için ödünç versen seneye söz geri veririm olmaz mı :) ? Ayrıca Konya´ya gelirsem ille de etliekmek ısmarlarım dersen hayır demem...

Şaka bir yana; HERŞEY GÖNLÜNCE OLSUN KARDEŞİM...

Yiğit Pazar,

Teşekkür ederim abi, söylediğinde çok haklısın. Ben de buradan BİDEB'e(Bilim İnsanı Destekleme Birimi) şükranlarımı sunayım bu vesileyle.

Uğur Yılmaz,

Köyünüze yol yaptırdıysam daha ne istiyorsun Uğur? :) İltifatların için teşekkür ederim. Ayrıca mail ile yollama gayretine giriştim sunuyu ancak 10mb den yüksek olunca kabul etmedi hotmail. Bir yolunu bulup(zip vs.) göndereceğim ama, söz. Nasıl zipleyeceğimi öğretirsen gönderirim yani. :)Ayrıca ben o başarı dileğini kulvarlar aynı olsa da görürdüm değil mi? :)

Burak Ceyhan,

Valla kardeş payı yapalım istersen Burak 3 er ikimizin işini de görür herhalde. :) İyi dileklerin için çok teşekkürler. Ayrıca Konya'ya gelirsemi yok 13 Temmuzda beklerim... :)

Ben de seni canı gönülden kutlarım Alperen...
Umarım başarıların bir ömür boyu senin güneşin olur...