• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

gsbasket.org Üyelerinin Fotoğrafları

S.Nilay Kızılok' Alıntı:
100 metre kare eve 80 metre kare balkon mu olur. =P
Nilay eğer ev Antalya´nın en gözde caddesindeyse, balkon denize bakıyorsa neden olmasın. : )

Haha Onur ilahi yani bahanen de hazır. :ehue

Göbeksiz erkek olmaz. Takıl sen kardeşim, bizdensin :)

Burası bir spor forumu arkadaşlar. Hangi sporcunun göbeği var bir bakın derim. :)
(Sergen hariç,onun kategorisi ayrı :P )

Hakan Avci' Alıntı:
[quote="Saadet Unal":37yekbta]
1448.jpg

Yanımdaki Efem daha dün el kadardı yaa elimde büyüdü kerata valla. :)
1648.jpg
Şu tatlılığa bakın ya aşkım o benim. Biraz daha büyüyünce ablasını Ali Sami Yen'e götürecekmiş. :)
O arkadaş büyüyünceye kadar, ALI sAMi YEN diye bir şey kalmaz..... :P :ehue[/quote:37yekbta]

Bizde Aslantepe'ye gideriz.. 8)

Tugay Aktepe' Alıntı:
Burası bir spor forumu arkadaşlar. Hangi sporcunun göbeği var bir bakın derim. :)
(Sergen hariç,onun kategorisi ayrı :P )

Jardel'de de vardı abi :P

Bizim takımın formaları geniş göbek belli olmuyor. :P

Kışın göbek iyide, yazın iyi olmuyor aslında. Kışın kazak filan idare diyosun, yazın ise direk ortada. Hedef büyük koşmak gerek :)

Eren Aydın' Alıntı:
Kışın göbek iyide, yazın iyi olmuyor aslında. Kışın kazak filan idare diyosun, yazın ise direk ortada. Hedef büyük koşmak gerek :)

Evet abi yazın koşmak gerek,birde yememek gerek :)

Bu yakışıklı Savaş,Alttada Cevdet abi.Altta olan resimde 2 gün çekilen 0 saat uyku ve sıvının zararları gözlerden akıyor galiba :)

Arda Abi, Savaş Abi'nin uA-Adana atkısı nerede ? :)

Ultraslan Adana 1 yıl önce kapandı atkısıda yok bende Tugay olsa hepinize getirirdim zaten :)

havuzzz.jpg

Emre Dogan Kardeşimin istegi üzerine onun fotusu o koyamamıs ben onun yerine koyuyorum
Marmariste Havuz sefasında soldan 2.inci Emre Dogan

emreden havuz şov

Erdal Icelli' Alıntı:
havuzzz.jpg

Emre Dogan Kardeşimin istegi üzerine onun fotusu o koyamamıs ben onun yerine koyuyorum
Marmariste Havuz sefasında soldan 2.inci Emre Dogan
Hamam fotoları eksikti bir :P

GsBasket Dost Meclisi toplantısına önemli işlerini neden göstererek gelmeyen Emre Doğan'ın işlerinin öneminin söylediğindne daha fazla olduğunu bu resimle beraber görmüş olduk. :)

Tugay Aktepe' Alıntı:
GsBasket Dost Meclisi toplantısına önemli işlerini neden göstererek gelmeyen Emre Doğan'ın işlerinin öneminin söylediğindne daha fazla olduğunu bu resimle beraber görmüş olduk. :)

Ben saat 4te,1 saatliğine gelicektim de bana zorla odamı temizlettirdiler kardeşim :) Ben napayım yani bu durumda :)

temizlemeseydin bırak dağınık kalsın :)

banyo fotolarınızıda koyun bari hah bu ne ya. :ehue

biz geçen gün hamama gittik o olur mu ?

Geri