Re: Gsbasket T-shirt'ü ve 25 Ocak 2011 Estudiantes maçı zirv
Sevgili Gsbasket ailesi,
Uzun zaman önce dahil olduğum gsbasket organizasyonunda, birikime dair attığımız adımların yüceliği her zaman onore etti beni. Yeri geldi dışarıdan, kelimelerimizin yettiği kadar davet ettik beraberliğe, yeri geldi en ortasında olup 'haydi' demeye gayret ettik.
Akabinde bu çabanın daha sistematize olabilmesi adına, sevgili Önder Çiçekoğlu bir organizasyon komitesi kurulması ve bununla benim ilgilenmem teklifini getirdi. Ben de özellikle başta sevgili dostum Şamil Turançiftçi, ve bazı genç arkadaşlarımızın yardımıyla, Galatasaray'ımıza yakışacak daha organize bir gsbasket için elimden geleni yapmaya çalıştım.
Estudiantes maçı için hazırlıklarına başlanan t-shirt organizasyonu da, şimdiye kadar yapmaya çalıştıklarımızın bir sonraki adımı olarak zihinlerimizde şekillenmişti. Fakat takdir edersiniz ki, son zamanlarda Galatasaray camiasında önemli gelişmeler yaşanmakta, ve bu durumda direkt olarak tribünlerimizi etkilemektedir. Bizler de farklı yöntemlerle kulağımıza gelen telkinler doğrultusunda bizimle beraber oraya gelecek 100'e yakın insanın bir olumsuzluk yaşamasını göze alamadığımız için t-shirt organizasyonunu ertelemeye karar verdik.
Fakat belirli bir sorumluluğun altına giren yetki sahibi insanların olası başarısızlık durumlarında bahaneler üretmesi kabul edilebilir bir davranış değildir. Neticede t-shirt organizasyonu başarısızlığa uğramıştır, ve bunun sorumlusu da sahip olduğu pozisyon sebebiyle de Savaş Karadağ'dır. Başlamış olduğumuz bir kaç proje var, örneğin sözlük ile beraber yapılacak play-station organizasyonu gibi. Ayrıca t-shirt yaptırılması mevzusu da sadece ertelenmiş, uygun bir zamanda tekrar gündeme getirilecektir. Verilmiş olan vaatlerin tutulabilmesi adına bu işleri de neticelendirmek benim vazifemdir.
Lakin yapılacak hiç bir organizasyon masada duran başarısızlığın üstünü örtemeyeceği için, gsbasketteki yönetici pozisyonundan istifa ettiğimi, tüm gsbasket ailesine bildirir, yaşattığımız hayal kırıklığı için de hepinizden teker teker özür dilerim.
Saygılarımla
Savaş Karadağ