Gsbasket T-shirt'ü ve 25 Ocak 2011 Estudiantes maçı zirvesi

Re: Gsbasket T-shirt'ü ve 25 Ocak 2011 Estudiantes maçı zirv

Savaş abi varmı bizle öyle bir iki sorunda bırakıp gitmek. Daha yapacağımız, paylaşacağımız çok şeyler var... Ben de ne kadar kayda değer bilmiyorum ama, istifayı kabul etmiyorum .
 
Re: Gsbasket T-shirt'ü ve 25 Ocak 2011 Estudiantes maçı zirv

Bende sizden farklı olarak bunun daha iyi oalcağını düşünüyorum. Zaten bir organizasyon olrusa Savaş gene yerinde duramayacak çalışma içine girecektir organizasyon içnide yer alacaktır. İş, bu tarz organizasyonlara başkalarını kazandırmak ise başka birilerine bu sorumlulukları vermek daha iyi olacaktır. Savaş da bu geçiş döneminde bu organizasyonları yönlendirecek arkadaşa ilk başalrd ayardım ederek yönlendirirse aramıza Savaş gibi bir kişi daha katılmış olur diye düşünüyorum. Çünkü Savaş'ın işi dışında oldukça ağırlaşan bir okul süreci de var. Özel hayatını akstetmiyorum bile. Bu tarz organizasyonların hadi bakalım Cafer'in yerinde buluşalım demekle olmadığını anlaması lazım arkadaşların.

Sonuç olarak ben bu yazıya olumlu bakıyorum. Savaş mizacı gereği zaten ne olursa olsun sürecin hep içinde olacaktır. Zaten kendi de demiş sadece yöneticilikten çekiliyor :)) Savaş da biliyordur kararı ne olursa biz de o kararın arkasında olacağız.

NOT: Savaş'ın yerine geçebilecek bu konuda yetişebilecek kişi olarak önerm Deniz Baskın. Her toplanışa sürece bir şekilde katılan veya katılmaya çalışan arkadaşalrımzıdan kendisi. Ki Aykun da var tabii ki ;)
 
Re: Gsbasket T-shirt'ü ve 25 Ocak 2011 Estudiantes maçı zirv

Aslında bu konuyu sıcak tutup,çeşitli şekillerde projeler geliştirmeliyiz önümüzdeki sezon başına kadar.Kombinelerin tekrar satışa başklandığı anda biz daha önce karar aldığımız şekilde toplu bir şekilde kombinelerimizi alıp kendi aile tribünümüzü kurmalıyız.

Savaş Abi'nin bu süreçte bu aileyi bırakmayacağına eminim ben şahsım adına.

Finallerim sebebi ile bu organizasyona çok eğilemedim ama finaller sonrası bunu telafi etmek isterim.
 
Re: Gsbasket T-shirt'ü ve 25 Ocak 2011 Estudiantes maçı zirv

Gsbasket ailesi tam olarak nerede toplanacak ? Son gelişmeler biraz karıştığı için yabancı kaldım da bu konuda..
 
Re: Gsbasket T-shirt'ü ve 25 Ocak 2011 Estudiantes maçı zirv

Yaşadığım iş değişikliği nedeniyle forumu çok fazla takip edemiyorum bu aralar. bundan dolayı t-shirt organizasyonunu kaçırdım. Ancak yenilenmesi durumunda katılmak isterim..

Bu akşamki maça da büyük ihtimalle gelicem ve yanınıza uğrayıp tanışmak isterim. Bu zamana kadar nasip olmadı tanışmak. Ben daha ortalarda izledim sürekli. Ama banvit maçındaki "içinizde ne kadar fenerli varsa" ve fener maçındaki "doping yapsana" gibi sizlerin başlattığı tezahüratlara, tam da ortadan gücüm yettiğince destek verdim :)

Hem yeni işim gereği sesime biraz daha özenmem lazım, çok bağırınca en az 1-2 gün ses yerine gelmiyo :) Tabii bağırmadan durabilirsem :)

Akşama görüşmek dileğiyle..
 
Re: Gsbasket T-shirt'ü ve 25 Ocak 2011 Estudiantes maçı zirv

Biraz geçmişe doğru yol alalım... Derwall göreve geldiği sene sonunda takım camianın şampiyonluk hasretini bitiremedi. O günlerde Derwall; "bir şeyler başarmak için geldim ama burada tek başarı şampiyonluktur ama ben bunu başaramadım. Üzülmeyin, Mustafa Denizli´ye elimden geldiğince yardımcı olurum" deseydi, sizce o günlerden bugünlere kadar elde ettiğimiz başarıların kazanılması mümkün olur muydu?

Ayhan Şahenk´te T Blok´ta iyi işlere imza atmıştık ama yönetimin yaptığı hatalar neticesinde devamını getirmek mümkün olmadı. İki sezondur da Abdi İpekçi´de olup salon kapasitesi hatırı sayılır oranda değişince elini taşın altına sokmak zor geldi birçok kimseye.

İleride bu görevi devralacak arkadaşlar başarılı olacaktır eminim ama bazı şeyleri tam oturtmadan "buraya kadar" dememek gerekir.
 

Üst