Gülşah Gümüşay

Geleceği çok parlak, çok çalışması lazım.

İlk attığı şut kötü şekilde gidince sanırım bu seride oynayacak olgunluğa gelmedi dedim kendi içimden.

Ama dönüşümüzün baş mimarıydı, Angel'a savunması ve attığı 3 üçlükle. Bahar'ın, Melisa'nın sakatlandığı ve Tamika'nın sık sık 4 numara oynamak zorunda kalacağı seride onun diğer maçlardaki katkısı da çok önemli.

Valla ben onu bunu bilem 14 sayı gerideyken Kobe gibiydi adeta Gülşah :). Geri dönüşün mimarıydı. Bu seride ona daha çok ihtiyacımız var...

Furkan´ın da ifade ettiği gibi geri dönüşün mimarıydı. O atmosferde sorumluluk alma cesaretini göstermesi çok önemli.

Senin gibi yerli oyunculara çok ihtiyacımız var. Seneye daha da fazla ihtiyacımız olacak.

En çok hoşuma giden kısmı güven veriyor olması, bir Türk oyuncu için böyle hissetmek güzel. Bazı Türk oyuncularımızın topu ellerine aldıklarında hissettirdiklerinin tam tersini hissediyorum diyebilirim. İleride hem bu takım için hem de Türk basketbolu için çok önemli bir isim haline geleceğine inanıyorum. İnşallah çok çalışır ve bunu başarır. Denildiği gibi onun gibi oyunculara çok ihtiyacımız var.

Öncelikle bir sporcu yetenekli olabilir olmayabilir, bu her sporcuda farklılık gösterir, doğuştan kazanılan birşeydir.

Ama bazı oyuncuları özel kılan şeyler vardır.

Gülşah sahadayken hep elinden geleni yaptı 1 sezon boyunca. Zaten iyi şut atıyor, bunun yanında iyi mücadele ediyor, çok başarılı olmaması için hiçbir sebep yok, önünde de uzun yıllar var. Final serisinde de birazcık şansımız olsa, yıllarca unutamayacağımız maçın kahramanı olacaktı zaten.

Neyse bunları da geçiyorum da, bugün Vera'ya gelmesi, orada sergilediği duruş, kimseyi kırmaması, bizlerle sevinip bizlerle üzülmesi benim çok hoşuma gitti. Bir insan bu kadar hanımefendi olabilir, Galatasaray'a bu kadar yakışabilir ancak.

Uzun yıllar bizimle olması dileğiyle...

Bu konuyu arıyordum, nerelere düşmüş. Dün son çeyrekte attığın üçlük ve sonrasında salonu "çaaaat" sesiyle inlettiğin blok sayesinde geri dönüş geldi. Süpersin aslan.

Gülşah'a çok ihtiyacımız var, artık antremanlarda ne yapsın etsin alsın şu formayı, biliyorum pek vermeye niyetli birisi yok ama.
Ayrıca savunmasını da biraz geliştirirse ister istemez vazgeçilmez olacaktır. Eksikleri var tabi, özellikle dediğim gibi savunmada, ağır kalıyor biraz. Süre aldığında bunu çok çok iyi kullanması lazım. Fena kullanmıyor aslında, ama demek ki mevcut şartlarda kusursuza yakın olması lazım. Biraz motivasyonla yapacaktır inşallah.

Bu oyuncuda sorun ne almadım ıkı yıldır umutla gozluyoruz hala olacak acaba sorun sıstemımızdemı? aldığımız her umut veren oyuncu yerınde sayıyor hatta goremıyoruz bıle en son hatırladığım bı fener macında gırdı arka arkaya yanılmıyorsam 3/3 3 sayılık atıs soktu sonrası yok