Gülşah Gümüşay

İnsanların Gülşah'ı sevdiklerini anlayabilmeleri için kızcağızın sakatlanması gerekti. Zaten Türk insanının potansiyel durumudur bu, sanatçı ölene dek değer vermez, ölünce ise vay şöyle iyiydi vay böyle iyiydi deriz.

Gülşah sağlığında görmediği desteği umarım sakatlığında görür. Şahsen ben bir zamandır pek de mutlu olmadığını seziyordum. Umarım önündeki bu süreçte kafa olarak da rahatlar, önümüzdeki süreçte yapacaklarına karar verir, kendi açısından bu süreyi iyi değerlendirir.

Çok zor bir sürece girdiğini düşünüyorum, ama atlatacaktır, yetenekleri ona en büyük güveni verir bu süreçte.

Geçmiş olsun Güllüşah, aman yemene dikkat et de çok kilo alma bak.. Daha atacağın çok üçlük var... ;)

Her ne kadar dış görünüş itibarıyla Alba Gülşah'a göre daha moralli göründüyse de, Gülşah'ın durumunda kim olsa aynı ruh halini taşırdı. Düşünsenize çapraz bağınız kopmuş (en azından MR öncesi kuvvetle muhtemel), ameliyat olmanız gerekecek, bu da en az 6 ay sahalardan uzak kalmanız anlamına geliyor, zorlu bir rehabilitasyon süreci sizi bekliyor.
Bu koşullar altında Gülşah'ın ruh hali son derece doğal ve insani, normal bir durum.
Her ikisine de acil şifalar diliyorum.

Ya bir şey soracağım Yektanın sakatlığıyla aynı sanırım o 2buçuk 3 ayda dönecek sanırım tabiki erkek kız aynı olmaz ama ne biliyim daha erken bitmez mi tedavi .

Bu sakatlığın tam sağlıklı bir şekilde geri dönüşü 6 ay. Futbolcuların kas yapısı ve direnci kadın basketbolculara göre daha üst seviyede olduğu için kıyaslama yapmak çok doğru değil.

Geçmiş olsun Gülşah. MR daki fotoğrafın herşeyi anlatıyor aslında. Ama asıl bu ruh halinde kalırsan o sakatlık bitirir seni. O yüzden bir an önce toparlanman lazım. Daha seninle birlikte yaşayacağımız çok şey var, varsın 6 ay geç olsun. Unutma, önümüzdeki seneye çok iyi hazırlanman lazım, çünkü arkadaşlarının Alba ve senin için bu sene kazanacağı şampiyonlukları korumak gibi zor bir görevin olacak 2012-2013te:))

Bu arada Gülşah'ı unutmayalım lütfen. Cumartesi o da ameliyat oldu.

Geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Umarım bir an önce iyileşir ve tekrar aramıza katılır.

Alba Torrens'i ben de çok seviyorum, ona bu zor gününde destek olmamız, sahip çıkmamız çok güzel ama Gülşahımızı da unutmasak güzel olur