Gurovic'mi oynasın? Tolliver'mı?

  • Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi

Gurovic'mi oynasın? Tolliver'mı?

  • G-Gurovic

    Oy: 0 0.0%

  • Kullanılan toplam oy
    71
...Bunu tartışmak bile gereksiz...Böyle zor dönemeçlerde tecrübeye ve yeteneğe ihtiyaç var...Bu ikisinin de Gurovic'te var olduğunu hepimiz biliyoruz...
 
ne kadar kötü oynasa da Tolliver..

Gurovic kadroya girip,takım ona uyum gösterene-o takıma alışana kadar Efes çoktan 3-0 yapmış olur zaten..

en azından Tolliver ile oynamaya alıştılar şu anda..gireni çıkanı belli tekrar baştan rotasyon yapmaya,macera aramaya gerek yok..
 
Tabi ki tecrübesiyle burada Gurovic'in oynaması çok daha doğru ancak dünkü Beşiktaş maçına baktığımız zaman da Hosley ve Graves'in üstün performanslarını görünce insanın aklında soru işaretleri de kalmıyor değil. Çünkü Gurovic rotasyona girince doğal olarak Hosley-Graves ikilisinin sürelerinden çalacak. Bu da bu iki oyuncunun performanslarının düşmesine neden olabilir. Ancak bir anti-tez de işin savunma kısmı için. Gurovic'in tuttuğu Baxter, Hosley'in tuttuğu Baxter'a göre Beşiktaş adına daha az verimli olabilir. Tabi burada da dünkü maçı kalibre olarak almamak lazım...
 
Gurovic bu takımda oynayamaz. Gurovic her eline geleni potaya atan bir adam değil. Onun oynaması için bir sistem, bir hücumda birkaç organize pas lazım. Bu var mı yok oynamasın gurovic Yazık eder kendine. Tolliver iyidir saçma sapan atışlar denesin, felsefemizde böyle adamların yeri var zaten.
 
burda tolliver mi guroviç mi oynasın diye bi konu açılıyorsa burdaki hata tolliveri getiren kimse ondadır.tolliver görüldüğü üzere pota altı oyuncusu değil.bize pantolan lazımken gömlek alırlarsa böyle olur zaten.tolliver fena oyuncu değil ama bize lazım olan oyuncu değil.şöyle sağlam bi 5 numara alsaydı yönrtim bizde guroviç mi tolliver mi tartışmıyor olurduk kaliba ;)
 
Bence Gurovic kadroya girmeli.Playoff'larda Gurovic gibi takımı sırtlayacak, baskı altında performansı yükselen bir oyuncuya ihtiyacımız var.Gurovic'le birlikte hücumlarımızında daha düzenli olacağını düşünüyorum.Hucümda zorlandığımız anlarda bize nefes aldıracak basketlere imza atacak Gurovic gibi üst düzey şutör bir dış oyuncuya ihyitacımız var.
 
Yoel Barış Özçelik' Alıntı:
Bence Gurovic kadroya girmeli.Playoff'larda Gurovic gibi takımı sırtlayacak, baskı altında performansı yükselen bir oyuncuya ihtiyacımız var.Gurovic'le birlikte hücumlarımızında daha düzenli olacağını düşünüyorum.Hucümda zorlandığımız anlarda bize nefes aldıracak basketlere imza atacak Gurovic gibi üst düzey şutör bir dış oyuncuya ihyitacımız var.
Aynen öyle ihtiyacımız var.Tolliverın dışardan şut atması her açıdan kötü 4 numarası sürekli dışardan atan bir takımın dengesi bozulur ribaunda girecek oyuncusu olmaz.böyle durumlarda 3 numaranın iştahla ribaunda girmesi beklenir yani hosleynin sahadayken sürekli ribaunda girmesi gerekir
Ben 3 numaranın dışardan atmasının daha dengeli olacağını düşünüyorum ki 4 ve 5 ribaund için hazır olsunlar takımın dengesi bozulmasın ayrıca hosleynin her zaman 4 numara ağırlıklı oynaması taraftarıyım mesela 30 dakika oynayacaksa 18 dakika 4 numara 12 dakika 3 numara oynamalı ve 3 numara oynarkende hücumda içeriyi zorlamalı savunmada ribaunda iştahla girmeli
 
Tolliveri özellikle izliyorum son zamanlarda, kesinlikle bizim ihtiyacımız olan oyuncu değil. İyi niyetinden falan şüphem yok, belki belli bir oyun sisteminde başarılı da olabilir. Ama bizim ihtiyacımız olan pota altı sertliği , ribaunt katkısı, boyalı bölgeden sayı bulma gibi özellikleri çok az. keşke adelekeyi getirseymişiz.
Gecen hafta taraftara açık olan antrenmanda gurovic hosley beraber oynadılar. Koray hocanın aklında boyle bir oyun planı da olduğunu tahmin ediyorum.
 
Cemal Nalga'nın oyu stilini ve bu takımda hala neden var olduğunu çok sorgulamışımdır. Ama Cemal Nalga'yı bile Tolliver'dan çok beğeniyorum. Girse de girmese de saçma sapan 3'lükleri moralimi bozuyor. Şut yüzdesi yüksek uzunlar her takım için hücum çeşitliliği sağlar. Ancak Tolliver sadece çeşitlilikte kalıyor. Ekmek ve Yemek yemeyip sadece meyve diyeti yapmaya benzedi iyice. Sağlıklı değil yani. Sonuçta Guroviç diyorum..
 
Kesinlikle Gurovic! Tolliver oyuna girdiği anda resmen basketboldan soğuyorum! Ve şunu da belirtmek istiyorum, Hosley ve Tolliver geldikten sonra takımda acaip bir düşüş yaşandı bildiğiniz üzere ve bence bunun tek sebebi Koray Hoca'nın rotasyonu iyi sağlayamamış olması. Graves (ki Türkiye'deki en iyi yabancıların başında gelir bence) çok daha az süre almaya başladı, keza Polat gibi bence kapasitesinin üzerinde oynayan bir oyuncuya da hiç şans verilmemeye başlandı. Keşke Tolliver yerine Polat oynasa eminim ki ondan çok daha fazla başarılı olur. Yabancı oyuncuya asla karşı değilim hatta kalitelisi olunca çok seviniyorum ama bu kadar da yabancı hayranlığı fazla bence, eminim ki Tolliver türk olsaydı Polat amerikalı Koray Hoca Polat'ı tercih edecekti.
Hadi koç oynat Gurovici artık! Hadi Gurovic göster kendini artık!
 
Bu seride Tolliver ama geçtigimizden sonra atkinsi çıkarıp hem tolliver hemde gurovic yapardım...Cüneyt ve Murat kaliteli oyuncular...Bunlara Tufanıda eklersek işte al sana takım..
 
Cüneyt ne yazıkki safkan bir oyun kurucu değil, diyeceğim o ki Atkins olmadığında üst seviye takımlara karşı halimiz harap!

Atkins çok verimli oynuyor kesinlikle. Rolünün bilincinde oynuyor. Daha fazla süre alması gerektiğine inanıyorum.

Ayrıca Tolli'yi savunuyorum genel olarak, Gurovic'in de eskisi gibi olacaksa oynamaması gerektiğini söylüyorum. Ancak Gurovic bildiğimiz Milan gibi oynayacaksa, savaşacaksa elbette ki en ufak bir itirazım olmaz kendisine. Yanlış anlaşılabilecek sözler sarfetmişim gördüm ki, ondan dolayı açıklama yapma ihtiyacı hissettim.
 
bence bugün maç 2-0 olacak. atkins in oyunda daha fazla süre olmasını bende istiyorum. cüneyt in daha çok atkins in yerine aralarda girmesi lazım.
 
Guroviç-Tolliver. Boylarına, mevkilerine baksan bu kıyaslama yapılamazdı ama Tolliver'in bu 3'lük sevdası varken bu seviyede tecrübesi ile Guroviç daha doğru tercih olur. Bu sene Hüseyin yaşı nedeniyle, Tolliver aslında kendisinde olmayan bir mezihetle dışarıdan oynuyorlar. Cemal'in kendeni geliştirememesi nedeniyle bir anlamda pivot sıkıntısı çekiyoruz. Yani oyum Guroviç ama mecburiyetten Tolliver oynatılmalı.
 
Gurovic yine kadroda yok.Soyunma odasından yine kot t shirtle çıktı.
Koray Hocanın bu tercihine anlam veremiyorum
 
Can Akan' Alıntı:
Gurovic yine kadroda yok.Soyunma odasından yine kot t shirtle çıktı.
Koray Hocanın bu tercihine anlam veremiyorum
Can abi doktor degilim ama bel fıtıgının oyle kolay atlatılamayacagını biliyorum riske etmeyip efes serisine hazırlıyor bence Koray Hoca
 

Üst