Kambersiz düğün olmaz.
Marlboro'nun sponsorluğunda sarı-kırmızı formayı giyen sol bek.
Marlboro'nun sponsorluğunda sarı-kırmızı formayı giyen sol bek.
Mehmet Bey, milli takıma torpille seçiliyor futbolcular.Onun için fazla sorgulama bu durumu.Mehmet Can ILIMAN' Alıntı:Gerçekten dediğiniz kadar sigara içiyor mu?Bu sezon gerçekten kötü oynuyor ama hala milli takıma çağrılıyor bu da garip bir durum.
Madem dediğiniz kadar sigara içiyor.Fotoğrafları da çıkmış.Yönetim ve teknik heyet onu uyarmadı mı?Ben kötü performansının sigaradan kaynaklandığına inanmıyorum.Geçen sezonlarda da sigara içiyordu ama hiç bu kadar kötü oynadığını görmemiştim.Bu performans düşüklüğünün ardından başka sebepler olmalı.Kaan Çağdur' Alıntı:
Sercan Karabıçak' Alıntı:Bir oyuncu ayağının altından topu kaçırıyorsa,hala rakip forvetin neresinde duracağını kestiremiyorsa bu durum onun sigara içmesiyle açıklanamaz,sebep başka bi şey anlayan anlamıştır.
Onur Yavuz' Alıntı:Oyuncumuzu eleştirirken, soyadından yola çıkma sevdasından vazgeçelim.
Onur Yavuz' Alıntı:Oyuncumuzu eleştirirken, soyadından yola çıkma sevdasından vazgeçelim.
Salih Coskun' Alıntı:Ingiliz basini, Liverpool'un defansa cözüm olarak Hakan'i istedigini yazmis. Ayni sekilde Atletico da ilgileniyormus