Hakan Balta

Dün akşamki maçı izlerken senin sahada ki halini gördükçe içim sızladı .

Ne kadar vurdum duymaz bir futbolcusun ? ve daha ne kadar böyle devam edersin ??

Bu takımdan ilk olarak gönderilmesini arzu ettiğim zat sensin hakan balta !!!

bir adam ancak bu kadar değişir ancak bu kadar kötü futbol oynar.

Konyaspor maciyla birlikte suna kanaat getirdim, bu takimda ruhsuz oyuncular yok. Sadece bir tane ruhsuz oyuncu var o da Hakan Balta. Gercekten tam manasiyla ruhsuz bu adam. Dikkatle takip ettim bugün özellikle bir pozisyon var ki dakikasini ve saniyelerini de hafizamda tuttum, 58. dakikanin son saniyelerinde santranin yakinlarinda 2 metre önünden gecen bir topa kosmadi, ardindan topu alan 8-10 metre önündeki rakibini de seyretti ve yavas yavas yürüdü. Pes dedim artik bu kadar da olmaz, o anki sinirimi tarif edemem. Gercekten hic birsey umurunda degil bu adamin hic birsey.

Ayrica yaptigi muhtesem asiste diyecek sözüm yok gercekten ancak Xavi, Ronaldinho falan verebilir o pasi ama bu, Galatasaray'da oynamayi haketmedigi gercegini degistirmez.

Salih Coskun' Alıntı:
Konyaspor maciyla birlikte suna kanaat getirdim, bu takimda ruhsuz oyuncular yok. Sadece bir tane ruhsuz oyuncu var o da Hakan Balta. Gercekten tam manasiyla ruhsuz bu adam. Dikkatle takip ettim bugün özellikle bir pozisyon var ki dakikasini ve saniyelerini de hafizamda tuttum, 58. dakikanin son saniyelerinde santranin yakinlarinda 2 metre önünden gecen bir topa kosmadi, ardindan topu alan 8-10 metre önündeki rakibini de seyretti ve yavas yavas yürüdü. Pes dedim artik bu kadar da olmaz, o anki sinirimi tarif edemem. Gercekten hic birsey umurunda degil bu adamin hic birsey.

Ayrica yaptigi muhtesem asiste diyecek sözüm yok gercekten ancak Xavi, Ronaldinho falan verebilir o pasi ama bu, Galatasaray'da oynamayi haketmedigi gercegini degistirmez.

kelime kelimesine katılıyorum.. imza..
servet, sarp falan geride kaldı..
takımımızda oynamasından en rahatsız olduğum adam kesinlikle hakan balta..
kötü oynadığı için değil, umurunda olmadığı için..
Galatasaray onun umurunda değilse, O bizim için bir HİÇ bile değil.

Niye bu halde, acaba kafası Avrupa kulüplerinde oynamak konusunda falan mı da bu hale geldi .. Bugün açık ara takımın en isteksiziydi. Asisti yaptı günü kurtardı.. Çağlar bu form seviyesindeyken mantık sınırlarıyla kurulursa ilk 11 kesinlikle oynayamaz

Hakan Balta da olsan biraz üzerine eğileceksin topçunun. Bahse girerim Adnan Polat Adnan sEzgin Barcelona'nın başkanı ve direktörü olsun Messi'ye teneke bağlanır. Oyuncualrın hiç birinde hava kalamdı. Hakan gönderielecğeim ben kesin modunda. ki bir çok futbolcu da öyle. Böyle basiretsiz bir yönetim ve idari kanat oldumuydu da futbolculardan mucize beklememek lazım. Hakan ve ayhan kötüydü bugün ama ben böyle futbolcular olmadıkalrını biliyorum. Yazık Hakan için. Tabi Hakanın istediği klübe gidebilecğei de kesin. Bugün gidiyorum dediği an en azından sol bek arayan FB anında kapar

Mustafa gitti o geldi. Sağolsunlar takımdan böyle oyuncular hiç eksik olmuyor. Sahada takım olarak ne yaptığımızdan çok onları izliyorum artık. Gerçi her maç 90 dakika oynadığı halde sahada görünmeyen Mustafa için bu durum biraz zor oluyordu. Dünde Hakan Balta dakika kaçtı bilmiyorum ama 2. yarıda bir pozisyonda sahada resmen yürüyordu, hatta yürüme bile çok, durup bakıyordu. Eğer şampiyonluk yolunda yürüyor olsaydık dün Cana'nın gördüğü kırmızı karttan sonra ne gerek vardı, keşke görmeseydi derdik ama birinin bir şeylere isyan etmesine ve tepki göstermesine o kadar susamışız ki o kırmızı kart bile taraftarı mutlu edebiliyor. Bu hal durumumuzun güzel bir özeti.

Sühan Cem' Alıntı:
Hakan Balta da olsan biraz üzerine eğileceksin topçunun. Bahse girerim Adnan Polat Adnan sEzgin Barcelona'nın başkanı ve direktörü olsun Messi'ye teneke bağlanır. Oyuncualrın hiç birinde hava kalamdı. Hakan gönderielecğeim ben kesin modunda. ki bir çok futbolcu da öyle. Böyle basiretsiz bir yönetim ve idari kanat oldumuydu da futbolculardan mucize beklememek lazım. Hakan ve ayhan kötüydü bugün ama ben böyle futbolcular olmadıkalrını biliyorum.

Moral motivasyon performansta önemlidir tabiki, bu noktada buna katılırım ama Hakan Balta'nın sahadaki halini de hiçbir durum haklı çıkaramaz. Bu adamlar milyon dolarlar alıyor, biz zahmet o paranın biraz hakkını vermeye çalışsınlar sadece biraz. Çünkü o parada milyonlarca Galatasaray taraftarının da direk ya da dolaylı olarak hakkı var. Kimi maça giderek, kimi forma alarak, kimisi sadece bu takımı tutarak ve bu sayade bu takımın popülerliğini arttırıp bu yolla pekçok firmanın bu takıma sponsar olmasını sağlayarak destek olması söz konusu. Yani en pasif taraftarın bile Hakan'dan veya diğerlerinden bu mücadeleyi beklemesi hakkı. O elinden gelen mücadeleyi yapsın tek başına mücadelesi yeterli gelmeyen bir oyuncuysa da yollar ayrılır zaten, ama mücadele etsin.

Bütün maç ruhsuz isteksiz oynadı. Bir asist yaptı hem kendini hem günü kurtardı... Umarım devre arasında Avrupa'dan talipleri var deniyor, onlardan birine gider

Her maç özellikle takip ediyorum.
Israrla tribüne gelmemeye , aklı sıra küskünlük yapmaya devam ediyor..
Kasımpaşa deplasmanında yaptığı artistlikten sonra Beypazarı Şekerspor maçında tüm takım stadla vedalaşıp tribünleri dolaşırken kendisi yine orta yuvarlağın içinde bekledi..
Tavşan dağa küsmüş, dağın haberi olmamış..
Yalvaracak halimiz yok.. Beğenmiyorsan çek git..
Sene başında sen bizim belimizi bükerken, sırf senin yüzünden avrupadan elenirken yapsaydın bu kaprisleri..
O kıçı kırık takıma elenirken, bütün golleri senin yüzünden yerken yapsaydın ya böyle erkeklikler..
Boşver koçum..
Yak sen sigaranı, keyfine bak..
Karışanın yok, görüşenin yok..
Kafana göre..

Saim Karakuzu' Alıntı:
çok ruhsuzsun ya çok

Hani görünüşte aynı gibi olsalarda tevazu ve tezellül ya da vakar ile kibir arasında ince bir cizgi vardır aynı onun gibi Hakan Balta'da da var olan şeyi önceden soğukkanlılık olarak görürdük ve takdir ederdik fakat yanılmışız onda olan tam manasıyla vurdumduymazlık ve ruhsuzlukmuş. Sahada görmeye tahammül edemediğimiz oyuncular listesinde ilk sıralarda yer almayı çok güzel başardı. Bundan sonra burada olmaz artık belki başka takımlarda.

Hayretle izliyorum. Bir insan herşeyiyle bu kadar değişemez.Def ol git artık diyemiyorum. İnşallah en kısa zamanda düzelirsin. İhtiyacımız var sana. Aklını başına topla.Burası Galatasaray.

Son şanslarını kullanıyor. Çağlar dönünce zaten kesik yicek de, Hagi Insua takıntısını bırakırsa daha erken gerçekleşecek kulübeye gitmesi. Yakışmıyorsun bu formaya, bu kulübe..