Hakan Balta

milli takıma seçilmesi galatasaray için handikap. çünkü sonra polat çıkıyor bunlar milli oyuncu gönderilmez diyor. takımda ki gereksizlerden biri. artık maçlara pankartla gidecem bam(barış,ayhan,mustafa)balta aydın gökhan serveti bu takımda istemiyoruz pankartı.

Seni, milli takım teknik direktörü yenilik revizyon mesajları verirken ve Kayserispor'da Hasan Ali Kaldırım gibi geleceği açık bir sol bek varken nasıl milli takıma aldı çok merak ediyorum gerçekten... Milli takıma oyuncu vermek gururdur ancak her zaman için hakedenlerin o formayı giymesi gerek. Hakan Balta bu performansıyla kesinlikle Hasan Ali gibi bir seçenek de varken haketmiyordu.

Şaka gibi ya...

Hadi bizim takımda kimse görmüyor görmezlikten geliyor bu adamı ama Milli Takımda da mı herkes kör ?

Bu adam Milli Takım´a da seçilir, Galatasaray´da da 10 yıl daha oynar !

Bu tip futbolculardan arınamadığımız sürece dert yanmaya devam edeceğiz.

Senden nefret ediyorum.Sayesinde Avrupadan elendik Karpaty maçında.Sayesinde kupada durumumuz ne olcak bilemiyoruz turdan emin değiliz.Sayesinde ligde kaç tane maç kaybettik ben sayamadım. Dünya yansa umrunda değil.Banlanma sorunu olmasa neler yazacağımda.Nolur git defol bu forma altında görmek istemiyorum bu adamı.

Herkesin beğendiği zamanda diyordum Hakan Balta ile olmaz diye.Günümüz futbolunda iyi takımlara bakın hangisinde yavaş bek var ? Hepsi hızlı ve teknikler.

Bence orta sahadan sonra futbolda en önemli olan mevki...

Galatasarayda oynamak için futbolcu olmak geekmiyorki..
Kazıkmı çaktınız lan Florya'ya..
Herkese küfür edesim var ama oyuncular içinde Hakan Balta gibisi yok..
Allah bizi sizden kurtarsın,size de gün yüzü göstermesin.
Bundan önceki emekleriniz için de teşekkür etmiyoruz..
Bir verdiniz,on aldınız.. Siz Galatasaraya teşekkür edin ,adam etti sizin gibileri..
Sıfatınıza tüküreyim. Defolun.

Zamanında savunduğum insanlardan özür dilerim...

Solda git gel yaparken 70'lik açarsan şaşırmam Hakan'cım.
Kaç kadeh kırıldı sarhoş gönlümdee ?

Sen de benim hatalarımdan birisin.
Sen en büyük günahların bedelisin.
Senin için harcanan zamana yazık.
Sen en güzel duyguların katilisin.

Sabah uyansam ve burada bi haber Hakan Balta vefat etti dense; burada çoğu kişi ağlar.Çoğu kişi üzülür acı kaybımız der.Yemin ediyorum gram üzülmem gram sızlamam bu adamın bana yaşattığı stress ; gerginlik ohh bee dedirtir öyle bi haberde... düşünün ne kadar delirtti.

Twitter'da bir arkadaş İbrahim Üzülmez'in gidiş şekline atıfta bulunarak, Hakan Balta da adam dövsün gibi bir şeyler yazmıştı : )) Bence Mustafa Sarp bu işe uygun.. Gitsin Hakan'ı sinirlendirsin.. Girsinler birbirlerine.. Kimin haklı-haksız olduğu da önemli değil.. Hangisi gitse bize kardır.

Yetenekli olursun sergileyemezsin ayrı !
İstekli,gayretli olursun ama yapamazsın o ayrı !
Hırslı olursun küpüne dokunursun o da ayrı !

Ama sende meslek ahlakı yok be aslanım.

13 maç kaybettik hepsinde parmağın var.Avrupa'dan sayende elendik.Bir mahvetmediğin bu maç kalmıştı tamamladın teşekkürler.