Hakan Üstünberk hakkında ''herkes çok beyfendi bu iktidarın içinde bu adama yazık oluyor'' diye duyuyorum..
Asıl olan bu güne kadar şube ile ilgili alınan kararlardan sorumlu gizli şube sorumluları Yiğit Şardan ve Hakan Aydınol ile bu röportaj niye yapılmıyor da Hakan Üstünberk'i boğuyoruz bu sorularla..
Oyuculara verilen faiş fiyatlar transfer piyasasının yükseltilmesi, Murat Özyer'in takımın başında uzun süre kalması vazgeçilip tekrar sözleşme yapılması, 8-9. hafta görevden alınıp kontratının ödenmesi? Okan Çevik, Koray Mincinözlü nasıl takımın başına geldi ? Nur Gencer olayı ? Forma Skandalı ? Herkesin kapının önüne koyulup Ali Türsan'ın görevde kalması, aklanması? Ahmet Dedehayır 'ın Bayan Şubesine kaydırılıp Erman Kunter'in takımın başına gelmesinin nasıl engellendiği ? Recep Şen'in değişik pozisyonlarda göreve getirilmesi, kimin yakını ? Murat Tümer nerden çıktı, yaratılan sportif direktör pozisyonu ? Zafer Kalaycıoğlu olayı ? Shumpert'in zamanında Türk yapılamaması ? Cem Akdağ'a sırt çevrilmesi ? Yiğit Şardan'ın ilk geldiği günden beri istediği Oktay Mahmudi, Haldun Üstünel'in istediği Ergin Ataman olayı nelere sebep oldu ? vs.... vs..... vs...
Asıl Yiğit Bey ve Hakan Bey ile röportaj yapılsın !!! Bu soruların cevabını benim gibi merak edenler vardır diye tahmin ediyorum.. Hakan Bey'i boşuna yorup yıpratmayalım, adamın önüne budur diye koydular, böyle olacak diyerek de devam ediyorlar..