Halil Hocaya sorular...

Önder Ç.

0
Yönetici
Arkadaslar bircogumuz burda en agır elestirileri yapıyoruz Halil Hocaya.
En kısa zamanda bir görüsme ayarlayıp kafamıza takılanları,ögrenmek istediklerimizi,elestirilerimizi iletecegim. Saygı sınırlarını asmadan aklınıza gelen herseyi yazın buraya. Tek tek kendisine iletecegim...

1.Soru:

Gecen sene bir spor programinda yaptığı açıklamada başarisizligin sebebi olarak Fatih Solak'i göstermis. O olsaydi farkli olurdu demişti. Bu sene kadromuza Fatih Solak'i kattik.

Özellikle de diger takimlarin daha ciddi transferler yaptiklari ve iyi hazirlandiklari bir sezon oncesi, başarı için bu kadroyu yeterli görüyor mu?

2.Soru:

Son yıllarda yaşananlardan sonra adeta bizler boşlukta süzülüyoruz, büyük çoğunluk kırgın, kızgın hatta ümitsiz. Kendiside şartlar ne olursa olsun 2 senedir başarısız olmuş takım koçu kimliği taşıyor. Bu sezon şartlar daha iyi, insan kendi tarihini kendisi yazıyor. Bu sezon şubenin ve takımın geleceğini nasil görüyor ve bu sezon kendi geleceğimizi olumlumu çizeceğiz, yoksa camia olarak boşlukta süzülmeye devam mi edeceğiz?

3.Soru

3 seneyi aşkın görevinin başında bulunan yönetim kötü yönetiyoruz itirafı yerine devamlı bahaneler işittik.

Bir defada herşeye rağmen bu işin üstesinden geldik, biz büyük bir camiayız açıklamasini duymak bizler için şaşırtıcı olacaktır.

Koç olarak kendisi bu sezon iyi kötü bir bütçeye sahip, yönetim basiretsizlikleri, camianin ilgisizliğine ve herşeye rağmen basketbol takimi olarak sportif başarılarla dikkat çekebilecek misiniz?

1. Takımın bu seneki hedefi nedir?

2. Kadroyu ve hazırlıkları hedefe ulaşabilmek için yeterli buluyor mu?

3. 2 senedir takım hücumda ve savunmada organize olamıyor. Dışarıdan şut soktuğumuz sürece maçtan kopmuyoruz. Sokamayınca dağılıyoruz. Bunu uzun oyuncumuzun olmamasına bağlıyordu. Bu sene 2 uzun var. Hücum planında uzunlar olacak mı yoksa 7 metreden el üstü 3 lükler atmaya devam mı edeceğiz?

4. 4. yabancı alınacak mı? Hangi pozisyon için?

yapılan transferler ve gıden oyuncular kıyaslarmı

gıden oyuncularlardan kımlerın kalmasını ısterdı

baska transfer yapılacakmı dusunulen yerlı veya yabancı

yabancı oyunculardan henuz erken ama umutlumu

gecensenekı gıbı brezılyalı oyuncu dıl bılmıyor gıbı sebeplerle gerı yollanmıstı bu senekı oyuncularda sorun yasanmayacak dımı

daha ne kadar takımın basında kalıcak

fatıh solak bu sene takıma geldı mıllı takım donusu hazırlık maclarında ıyı oynadı galıba ama mıllı takım kamp yorgunlugu oyuncuyu etkılermı 2 3 ay kampta kaldı sezon ıcınde etkılermı onu bu yorucu yaz kampı

Rakiplerimizin başında kendilerini avrupada ispatlamış koçlar var. Siz onlara karşı bir eziklik hissediyormusunuz? Ben sahsen hissediyorum.

Geçen sene Fatih'i bize vermediler dedinjiz takım ligden dustu. Bu sene fatih'i aldiginiza gore hedefiniz ligde kalmak mı?

Alınan yabancı oyunculardan seyrettikleriniz, tanıdıklarınız var mı? Transfer neye gore yapıldı?

Transfer butcesi ne kadar? İleride Oyuncuların parası verilmedi seklilnde haberlerle karşılaşacak mıyız?

Gecen seneyi degerlendirdiginizde basarılı mısınız?

yonetim sizin gecen seneki performansınızı nasıl degerlendirdi?

Boddicker'i neden elde tutamadık? (Su kadro'da 3-4 oynayan boddicker olsa iyi olmaz mıydı?)

alt yapı konusunda ve diger uzun vadeli projeleriniz var mı?

siz GS yoneticisi olsaniz gecen seneki performansa sahip bir koçla tekrar çalışmak ister miydiniz?

Canaydın'ın basketbol şubesini kapatmak arzusu konusunda ne dusunuyorsunuz?

100. yılında basketbol şubesinin yaşadığı başarısızlıkta sorumluluğunuz ne kadar?

Başka bir takımdan teklif aldınız mı?

İstifanın bir erdem oldugu görüşüne katılır mısınız?

1-geçen seneki başarısızlığın sebebini ne olarak görüyor!
2-gecen seneki iyi kadronun günümüz gerçeğiyle alakası olmayan saçma sapan bir oyun oynamasındaki payı nedir?
3-ciddi başarısızlıktan utandımı?
4-bu senede takımın başında kalması yüzsüzlük değilmidir?

slm

1-)Fatih solak ve Lance allredi hangi pozisyonda oynatacak? Onlarıda gecen sene buraga yaptıgı gibi dış pozisyona yöneltip durmadan amaçsız 3lük kullandıracak.

2-)Takımın ana hedefini ne görüyor?

3-)Ne zaman bırakıp gidecek????????

Arkadaşlar lütfen, koçtan ne kadar haz etmediğimi herkes bilse de admin( veya görüşmeyi yapacak her neyse) arakdaşları papaz etmeyin, öyle bu yüzsüzlük müdür falan gibi sorularla. Hocaya giydirmek isteyenler de nizami sınırlar içinde olsun, biliyorsunuz geçen sefer açılan koç corner da neler olduğunu.

İnsanları zor durumda bırakmayın

edit: Ben tepki hakkımı soru falan sormayarak kullanacağım. Beyfendinin söylecekleri ilgimi çekmiyor artık

Gerçekten benimsediği bir oyun yapısı varmı?Yoksa maçlara göre mi belirliyor oyun anlayışını?(örneğin kimi koçlar derki ne olursa olsun savunma, yahut hücum aksiyonlarımız iyi olsun yediğimden 1 fazlasını mutlaka atarım gibi..yada agresif bi savunmanın yanı sıra hucümda çizilmiş oyunun dışına çıkılmaması v.s.)

Sezon öncesi belirlediği oyun anlayışına göremi transferler yapılıyor yoksa yönetimin dediğimi oluyor?Yönetime alınması için hangi oyuncuların listesini verdiniz?Hangileri alınabildi ,hangileri alınamadı?

1)bu sene elinde fatih solak var,buna ragmen bu sene istedigi hedefe ulasamassa ne yapacak???

2)bu seneki hedeflerini ilk 8 , ilk5 , ligde kalmak gibi solerse bizde sene sonunda hedefi tutturup tutturmadıgına gore olumlu veya olumsuz elestiri yapalım

3)alınması muhtemel yerli veya yabancı oyuncular kimler????

Yalnız görüşmeyi yapacak arkadaşlardan tek bir ricam var; Halil Üner'in Galatasaraylı olup olmadığıyla alakalı soru sormayın lütfen. Zira kendisinin " Dünyadaki bütün Galatasaraylıları toplamından 4.356 kat daha Galatasaralıyım, en Galatasaraylı benim " türündeki röportajlarından gına geldi, lüfen bu duruma çanak tutmayın.

1-) Galatasaray'daki 2 yillik performansini nasil degerlendiriyor? Eger begenmiyorsa neden devam ediyor?

2-) Gectigimiz yaz Sedat Peker sorusturmasi kapsaminda bir aksam emniyette sorgulandi mi? Sedat Peker ile yakinligi ne zamandir var? (Bu arada subenin idarecilerinden birisine de "mafya ile icli disli bir kocu Galatasaray'a layik goruyorlar mi?" diye de sorarsaniz sevinirim)

dawkins' Alıntı:
2-) Gectigimiz yaz Sedat Peker sorusturmasi kapsaminda bir aksam emniyette sorgulandi mi? Sedat Peker ile yakinligi ne zamandir var? (Bu arada subenin idarecilerinden birisine de "mafya ile icli disli bir kocu Galatasaray'a layik goruyorlar mi?" diye de sorarsaniz sevinirim)

snde ne sormussun abi yaa :ehue

takımlar ozel turnuvalarla yurt dısı kamplarıyla hazırlanırken bız florya bursa arası calıstık ha bıde pamukspor vardı(yanlısım varsa duzeltın)
bu kadarlık bır hazırlık macı seruvenı yeterlımı lıg ıcın

nıye bu yaz kampını effective kullanmadık daha cok hazırlık macı daha cok turnuvaya katılmadık

turkıye kupasındakı rakıplerımız arasında bızım durumuzuz nedır
turkıye kupasında basarılı sonuclar alırmıyız ust tura cıkarmıyız?

bu sene avrupa dusuncesı varmı
yoksa daha once oldugu gıbı avrupa kupalarını katılmayı basarabıolsek bıle butce olmadıgından dolayı katılamıyacagımızı dusunup hıc avrupa kupaları gıbı bır hedef konmadımı

ıstıkrar guzel bır seydır 2 3 senedır takımın basındasınız galıbıyet yuzdemız cok kotu ıstıkrar olrak bu bıtek sızle oldu her sene oyuncular geldı egctı nereye kadar boyle devam edecek

turabı genc ıle aranızda ne oldu

dahada aklıma gelınce yazarım artkın

Bir süredir düşündüğüm birşey var, söylesem mi söylemesem mi diye düşünüyorum. Ama Önder'in iyi-niyetine ve beni art niyetli olmayacak kadar tanıdığını düşünmeme binaen söylemek istiyorum. Sene başında Erman Kunter haberi çıktığında elindeki yayın organını( resmi sitesi) kullanarak " Bunlar resmi falan değildir, kendi haliende takılan 3-5 adam, takmaya değmez" açıklamasın yaptıran da bu zat değil midir? Gsbasket adminleri olarak şubede ve caimada ciddiye alındığınızı( alındığımızı) söylüyorsunuz, ben de duyduklarıma binaen aynı kanıdayım, o halde bu haberi yapan yaptıran bu arkadaşa karşı tepki koymak , ciddiye alınmaya devam edebilmenin gereği değil midir? Kişisel tavsiyem kendisiyle gsbasket.org olarak bütün irtibatın kesilmesidir.

gordon' Alıntı:
Bir süredir düşündüğüm birşey var, söylesem mi söylemesem mi diye düşünüyorum. Ama Önder'in iyi-niyetine ve beni art niyetli olmayacak kadar tanıdığını düşünmeme binaen söylemek istiyorum. Sene başında Erman Kunter haberi çıktığında elindeki yayın organını( resmi sitesi) kullanarak " Bunlar resmi falan değildir, kendi haliende takılan 3-5 adam, takmaya değmez" açıklamasın yaptıran da bu zat değil midir? Gsbasket adminleri olarak şubede ve caimada ciddiye alındığınızı( alındığımızı) söylüyorsunuz, ben de duyduklarıma binaen aynı kanıdayım, o halde bu haberi yapan yaptıran bu arkadaşa karşı tepki koymak , ciddiye alınmaya devam edebilmenin gereği değil midir? Kişisel tavsiyem kendisiyle gsbasket.org olarak bütün irtibatın kesilmesidir.

Bu konu üstünde de duracagım muhakkak. Ama bence o haberi o yazdırmadı. Ögrenecegiz...