Bakın Arkadaşlar,
İnsan bildigi bazi seyleri burada yazamıyor, bildiklerini haykıramıyor,gorduklerını paylasamıyor,
Maalesef bu bilinmiyenler karsisinda , bilmeden yapılan yorumlar bazen insanı agresif kılıyor,
Hic bir seyden haberiniz yok, bilmediginiz o kadar cok sey var ki,
Ben Halil hocayı belkide hepinizden daha gec tanidim, topu topu ya 7 ya da 8 kere konusmuslugum var,
Ancak , ben bazı nedenlerle 7-8 senedir basketbol subesine oldukca yakınım,
Halil hoca GS yı kume dusuruyordu diyorsunuz, olmasaydı zaten sube kapanacaktı, kacınız bılıyor,
Gecen senekı Galatasarayı kurmaya, toparlamaya yonetmeye talip olacak baska bır deli olurmuydu acaba, deli diyorum, zira hiç bir akıllı boyle bır seye tesebbus etmezdı,
Benim gecen sene izlediğim şube de Hocanın yaptıgı işlerin icinde en onemsiz olanı takımı calıstırmak tı, diger işleri o kadar onemlı ıdı kı anlatılamaz,
besiktas final oynarken, Gs playoutta diyen kardesime soracagim, bir tek El amine verilen para ile , gecen senekı bızım butceyı kıyaslarsam ortaya ne cıkar bılıyormusunuz,
Oyunculara nasıl odeme yapıldıgını ya da yapılamadıgını , ve bu sartlarlada nasıl oynadıklarını bılıyormusun,
% kısı + genclerden olusan takımının ılk bes oyuncularından ucunun trıbune cıkması sonucu en krıtık haftalarda 3 er mac ceza almasının ne demek oldugunu bılıyormusun,
Yabancıların maca cıkıp , ilk perıod sonrası , ya para ya da oynamayız dıye sureklı tehdıt savurduklarını ve yıne de zorla ıkna edıldıklerını, en son tekel macında da edilemediklerini biliyormusunuz,
Soyylenecek o kadar sey var kı, benım izlediklerim, vicdanen bana gecen sene Halil hocayı eleştirme hakkını vermıyor,
Bu sene ise Sinan Kalpakçıoğlu ile birlikye Halil hoca gercekten klubun su an içinde bulundugu durumda mucize işler yeptılar ve yapıyorlar,
Artık sportif basarı için pek bir engel yok, tabiiki sportif basarı bizim için sampiyon olmak ya da final oynamak degil, anca gecen sene ve evvelkı sene olan bazı dezevantajların bu sene olma olasılığı yok gıbı , hoca bu sene almaya nmecbur kaldıkları ıle degıl, kendı almak ıstedıklerı ıle, secerek aldıkları ıle bır takım kurdu,
Bundan sonra basarısız olmak ıcın ne sebebı ne de mazeretı var,
Gelin, bu nedenle hocaya bır sure hosgoru gosterelım, basarısızlık tekrar soz konu olursa, hep beraber eleştirelim.
Bakın bu sube basarılı ıken ortada gorulmekten keyıf alan yuzlerce kısıden bır tanesı son ıkı senede bu takımın yakınlarında hıc gorunmedı, kımse bu rıske gırmedı, kımse bu zor gunlerde elını tasın altına sokmadı,
Bu fedakarlık sadece hocadan geldı,
En azından bu yapılan fedakarlıklara karsın hosgoru gosterelım, sabredelim, destek verelım,
Su an Galatasaray basketbol subesı koordınatoru ve head Coach u Halil Hocadır,
Lig baslama asamasında , gercekten tum takım cok uyumlu ve sevk ıcınde calısmakta ve de kaynaşmaktadır, bizlere dusen de sezon bası onların yanında olmaktır,
Hep beraber, lutfen takımımızdan bu destegı esırgemeyelim.