Halıl Unerle Devam Edıyoruz

Çetin Yılmaz nerde şu anda bilgisi olan varmı?

Dixonla birlikte iyi uyum sağlarlardı aslında keşke alabilsek
şu 2 seneyi düşündükçe ant.süz çıksakta aynı sonuçları alırdık ztn.
yazık valla bize =)

ah erman hocam ah bizi halil ağanın eline bırakanlara lanet olsun

bence halil ünerde sorun yok geçtiğimiz 2 yılda takım düzgün bir transfer yapamadı kabak hocanın başına patladı

George Giga' Alıntı:
Kim olursa olsun takımın başında bu yönetimle hiç bişe olmaz Halil hoca napsın transfer olmadıkdan sora

E yuh artık daha transfer yok diyorsak.. Yeniden takım kuruldu resmen. Artık Halil Ağa nın mazereti kalmadı. FAtih Solak ta geldi :)

gecen sene kadro eksilti ;5 numaralı oyuncuyu bulamadı ,yabancılarla anlasamadı,gibi birazı haklı birazı sallama bahaneleri vardı ama bu sene hic bi mazereti yok olamazda 2 tane super 5numarası var kendi ve takımın hepsi ingilizce biliyo aldıkları 3 yabancıda amerikalı artık halil hocanın bilgisine ve becerisine kalıyo hersey ve antrönör hacalıgı yapan birinde bu bilgi ve beceri vardır isallah...????

arkadaslar sürekli halil ünere yükelniyorsunnuz ama bu tkaımın mart ayına kadar bir pivotu bile yoktu soyleyin aban g ecen sene glatasarayın kadrosunda düzügn bir tne türk varmıyıd (kimse arda demesin cok dengeisz bir oyuncu )veya ondan onceki sezon sacma sapan yabancılarla dolu bir tkaım eldeki tek iyi oyuncu muratcan bile verilmiş olmüş bir kemal tunceri flan flan bu adamalarla mı si yapılacak adamlar gidiyor yaslısı da olsa kamblayı mithatı alıyor biz burda niye valnetin pastalla basarı yok idyecez ama b usen kadro daha iyyi ve ciddi gozüküyor bkalım hali bey bu sen ne ypacak bence gercekten elindeki tek iyi kador bu sene geldi o da cok abartı değil artık halil abiye güvenelim destek olalım biraz

arkadasım(mrsa) pivotu yoksa bizmi almadık pıvotu adama izlettirmisler oda beyenmis veya beyenmemis bizimmi sucumuz bulup alsaymıs oyuncusunu bana paradanda bahsetmeyin ciddiyim bu seneki yabancılar bile ck buyuk paralara oynamıyolar ...bular GS nin bile odicegi paralar ama gecen sene para vermemekle hakliydilar nedenmi cunku hak edecek 1 mac bile yapmadılar???? turk oyuncuda bulsaymıs halil in gorevi bu oyuncu bulmak beyenmek ve takıma monte etmek halil bunların hic birini yapmadı 2 senedir simdi kimse onu savunmasın zaten bu onun son sansı??? takımın basında erman kunter olsaydı size ilk 5 garanti derdim am halil aga olunca ilk 7 belki diyorum cunku savumanın ne anlama geldini öğrendimi hala hic birimiz bilmiyoruz????? :? :? :?

ARKADASLAR HALİL ÜNERİN 2 SENEDİR GALATASARAYIMIZA VERDİKLERİ BELLİ (HİÇbişey vermedi).İLK 4 ZORLIYCAK BİR TAKIMI BU SENE PLAY OUT MAÇLARINDA GÖRÜRSEK ŞASIRMAYALIM.OYSA TAKIMIMIZIN KADROSU ÇOK İİ .İİ BİR ANTRENÖR BU TAKIMI ŞAMPİYON YAPAR.YİNE TAKIMIMIZA DESTEĞİ KESMEYELİM. :(

yaa herneyse onun ne kastettiğini anladımışınıdr ;)

inşallah bu halil üner olayıda gerets topici gibi çıkarr :) :claps :atki

amin diyip sana katılmaktan baska caremiz yok bende gercekten ole umit ediyorum isallah gerts topici gibi cikar bencede :claps :claps :claps

burda küçük arkadasların 12 16 arası flan halil ünere güvenmemelerini anlıyoru mcünü onlar eskileri bilemiyorlar haliyle ama burda yasıtlarımın veya büyüklerin yazdıklarını anlaymaıyorum bu adam icin takımların birbirleriyel kapıstıkları günleri ne cabuk unuttunuz kariyer gayet sağlam buray a yazmıyacam herkes erman kunter yazıyor burada ama biraz hatırlayın osene galatasaray en yaptı 11 12 malubiyet flan ligde doğru dirüst bir tane takım daha olmadığından bu mağlubiyet sayısına rağmen 3 olduk iyne basarıdır paly off da da altınıc oaln feneir eledik normal bir sekilde yani abartılacak birsey yok sonra gittik efes biz yedeklerle oyanyarak tatiel yolladı yai oyle bir deniyor ki sanki bu senek ibesiktas kadar basarılı olmusuz biraz adil olun sizde hak vereceksiniz ben ikise de tarafsız oluyorum ve unutmayın o zamn tkımla yalcın abi ilgieniyordu simdi bir yalcın abimiz ne yazık ki yok

Halil Üner'in de Yalçın abimizle ne yaptığını gördük. Di mi yani, 3. Ermöan Kunter daha kötüdür 13. Halil Üner'den. Siz de çocuk musunuz kızıyorsunuz HAlil Üner'e? Töbe töbe cahil adamlar :D

Şimdi biraz da rahat mıyız sorması ayıptır?

mrsa' Alıntı:
burda küçük arkadasların 12 16 arası flan halil ünere güvenmemelerini anlıyoru mcünü onlar eskileri bilemiyorlar haliyle ama burda yasıtlarımın veya büyüklerin yazdıklarını anlaymaıyorum bu adam icin takımların birbirleriyel kapıstıkları günleri ne cabuk unuttunuz kariyer gayet sağlam buray a yazmıyacam herkes erman kunter yazıyor burada ama biraz hatırlayın osene galatasaray en yaptı 11 12 malubiyet flan ligde doğru dirüst bir tane takım daha olmadığından bu mağlubiyet sayısına rağmen 3 olduk iyne basarıdır paly off da da altınıc oaln feneir eledik normal bir sekilde yani abartılacak birsey yok sonra gittik efes biz yedeklerle oyanyarak tatiel yolladı yai oyle bir deniyor ki sanki bu senek ibesiktas kadar basarılı olmusuz biraz adil olun sizde hak vereceksiniz ben ikise de tarafsız oluyorum ve unutmayın o zamn tkımla yalcın abi ilgieniyordu simdi bir yalcın abimiz ne yazık ki yok

Yas meselesine girmeyin isterseniz... Ancak her hangi bir arama motoruna halil uner yazarsaniz (basketbol istatistik iliskisinden hareketle) her on sonuctan sekizinde halil uner'in kavgalarindan bahsedildigini gorursunuz. %80. Kalan %20'de basarili olcaz vs.. seklindeki palavralar. Bir de kolunun kırık olma haberleri var ama onlar istatistiki olarak anlamsiz. Basketbol acisindan hepten anlamsiz eger oyuncu degilseniz.
Erman kunter meselesine gelince bence basarili. Dacka'daki fantezisi haricinde genelde basarilidir. Tabiki sartlar surtlar vs.. farklı ancak son yıllarda ben halil unerin basarisini hatirlamiyorum. koca bir sezonu fatihi vermediler diye aglayarak gecirdi. Al sana FATİH.. Gerets bana oyuncu almadilar diye agladimi. bana bunlar da yeter dedi. Ama ben uner'e ragnmen basarili oluruz derim. Son yillarin en keyifli liglerinden birisi olucak. efes haric tum takimlar esit degil ama denk gucteler. Takim olmayi basaran (seyirci vs..) daha one cikacaktir. Halil'e ragmen 6. oluruz.
Saygılar.

bakın halil hocaya biraz fazla yükleniliyor bu sitede.tamam kabul korkunç başarısız.yalnız basketbolu bilen deneyimli bir koçtur.ve şu sıkıntılı günlerde elini taşın altına sokucak kadar da cesurdur.geçen yıl şampiyon olucaz dedi nerdeyse düşüyoduk ama onuın taraftara ve camiaya verdiği bu tarz umut yükliyen açıklamaları takdir ediyorum ben.camiayı başarıya inandirmak ve hedef koymak son derece güzel davranışlar.konu Galatasaray olunca da hedef şampiyonluktur her zaman ve her şartta.çetin yılmaz ın zamanında bizim takımdan nasıl kaçtığını bi hatırlayın bakalım.maalesef öyle her koç elini taşın altına sokmuyo Galatasarayda.çok beğendiğiniz erman kunter dönemi ise oldukça iyi kurulan bir kadro ile yakalanmış bir başarıdır.ayrıca kunterin de dışardan şut üzerine dayalı garip bi sisteme sahip olduğunu unutmayın.o sene efes ve ülkerden başka yatırım yapan tek takım olduğumuz için 3. olduk.koch gibi bi yıldız ne fnerde ne bjk de ne de kafkafta vardı.halile biraz destek.en azından bu aşamada bu kadarını hakediyo.saygılar.