Halıl Unerle Devam Edıyoruz

bu takım ve bu taraftar inanırsa ve desteklerse bu takım 6. falan olmaz.kadro iyi.iyi çalışmaları ve desteklenmeleri gerekiyo.birazda şans lazım tabii.bu takım iddia ediyorum 3.-4. olarak play off a katılacak güçtedir.bunu başarmak için önce inanç şart.inanalım arkadaşlar.ne oluyo bu umutsuz görüşler.bende 2 ay önce inanılmaz umutsuzdum.ama serhat çetin,valentin,hüseyin ve fatih transferleri ile takımın çehresi bir anda değişti.genç ve dinamik bi takım olduk.yıllardan beri belkide 10 yıldır sıkıntı çektiğimiz kalın,kuvvetli ve uzun bi pota altına sahibiz artık.italya milli takımına bakın son oynadığı turnuvalarda.inanarak ve mücadeleyi hiç bırakmayarak kendinden güçlü nice takımı ne hale getirdiklerine bi bakın.arjantine bakın.sadece 6 adamla dünya şampiyonu oldular.inanın biraaz lütfen.siz baştan teslim olmuşsunuz.Galatasaraylılıkta bu yoktur.asla.

queencounty e katılıyorum adam bana ne deyip gidebilirdi baska bir yere zaten doğru düzgün hoca yok ligde parasını daha rahat alabileceği daha sorunsuz bir yere gidebilirdi ama hal burda bence bu iki seneyi silmek adıan burada kaldı yukarda yazdığım yanlı s anlasılamasın ben küçükler anlamaz demiyorum hatırlayamz dedim bi de evet üçüncülük 13 cülükden daha yidir ama sunu da unutmamak lazım nasıl gormek istersen oyle gorürsün biz üçüncü olduğumuz sene içinizde en ufak bir umut varmıydı final icin bir de gecen senki bjk ye bakın bne o zaman da demistim simdi de diyorum boyle üçüncü oalcaksan hic olamdaha yidir play off da feneri gectikten sonra ardaya soruyorlar iste efes macı ne düşünüyorsun flan arda biz gorevimizi yaptık diyor evet arda gorevini yaptı burada bircok kisi de cok basarılı bir sezonmus gibi hal o sezonu düşlüyor

sporun hangi dalında var baştan başarısızlığı kabul etmek allah aşkına.kabul sutopu ve basketbol güç dengelerinin en açık olduğu,sürprizlerin en az yaşandığı dallardan ikisi.futbol gibi değil.ancak bu demek değildir ki hiç sürpriz yaşanmıyor.ne örnekler var önümüzde.biraz düşünün.bir de bu siteye yazanların yaş ortalaması genelde 13-15.daha bu yaşta bu ne ümitsizlik.biz o yaşlardayken zıpkın gibiydik.her şartta istekli ve inançlıydık.az deplasmanlara gitmedik bu takım için.15 yaşında halile basıyo küfürü bu takımdan bi bok olmaz deyip çekiliyo kenara.yazık.geleceğimiz karanlık.

mrsa' Alıntı:
burda küçük arkadasların 12 16 arası flan halil ünere güvenmemelerini anlıyoru mcünü onlar eskileri bilemiyorlar haliyle ama burda yasıtlarımın veya büyüklerin yazdıklarını anlaymaıyorum bu adam icin takımların birbirleriyel kapıstıkları günleri ne cabuk unuttunuz kariyer gayet sağlam buray a yazmıyacam herkes erman kunter yazıyor burada ama biraz hatırlayın osene galatasaray en yaptı 11 12 malubiyet flan ligde doğru dirüst bir tane takım daha olmadığından bu mağlubiyet sayısına rağmen 3 olduk iyne basarıdır paly off da da altınıc oaln feneir eledik normal bir sekilde yani abartılacak birsey yok sonra gittik efes biz yedeklerle oyanyarak tatiel yolladı yai oyle bir deniyor ki sanki bu senek ibesiktas kadar basarılı olmusuz biraz adil olun sizde hak vereceksiniz ben ikise de tarafsız oluyorum ve unutmayın o zamn tkımla yalcın abi ilgieniyordu simdi bir yalcın abimiz ne yazık ki yok

yuru gec ya halil mis bana degil 3. istersen10. sırayın yapan erman kunteri getirseler yine kunter derim hem ayrıca bu foruma uye, bu forumda yazı yazan her arkadas(yas farketmaz) senin kadar GSli senin kadar bilgiye sahip halil in veya baska couchun gecmisiyle bi takım sampiyon olmuyo beni HALİL in gecmisi degil GS da yaptıkları ilgilendirir ve su ana kadar hic bisey yapmadı!!!

queencounty' Alıntı:
sporun hangi dalında var baştan başarısızlığı kabul etmek allah aşkına.kabul sutopu ve basketbol güç dengelerinin en açık olduğu,sürprizlerin en az yaşandığı dallardan ikisi.futbol gibi değil.ancak bu demek değildir ki hiç sürpriz yaşanmıyor.ne örnekler var önümüzde.biraz düşünün.bir de bu siteye yazanların yaş ortalaması genelde 13-15.daha bu yaşta bu ne ümitsizlik.biz o yaşlardayken zıpkın gibiydik.her şartta istekli ve inançlıydık.az deplasmanlara gitmedik bu takım için.15 yaşında halile basıyo küfürü bu takımdan bi bok olmaz deyip çekiliyo kenara.yazık.geleceğimiz karanlık.
abi sana bi daha katılıyorum valla sanki benim yerime diyorsun sanki ab ismdi gencilki macları bile gitmiyot zaten coğunluk oalrak anca forumlardan herkese laf atıyorlar bide eskiden büyük saygısı vardı simdi bakıyosun adam senin yüzünü görmüyorya kafasına gore sana laf sokuyor karsına gelse aman abi derler ama neyse genclik diyelim bisey demiyelim belki bigün akıllanırlar

mrsa' Alıntı:
burda küçük arkadasların 12 16 arası flan halil ünere güvenmemelerini anlıyoru mcünü onlar eskileri bilemiyorlar haliyle ama burda yasıtlarımın veya büyüklerin yazdıklarını anlaymaıyorum bu adam icin takımların birbirleriyel kapıstıkları günleri ne cabuk unuttunuz kariyer gayet sağlam

Çok sağlam kariyer var.. 3-5 şampiyonluk, 2-3 Eurolig F4 ü gördü. 1-2 sezonluk Daçka, yarım sezonluk KSK başarısı dışında ne kariyeri var bi yazsana şuraya..

gordon' Alıntı:
Pardon yahu hangi Daçka başarısı bu?
2001-2002 türkiye kupası finalini oynamasını diyorlar her halde. 20 yıllık tecrübesi olan bir coach düşünün, tek başarısı türkiye kupası finali oynamak olsun.

Hey Allahım yahu, ben de 25 yıl önce falan birşey yaptı sandım. Vallahi bir şeyi 40 kere söylersen olurmuş, nasıl pis bir dezenformasyonmuş bu , daçkalılar hala bıraktığı enkazı toplayamadılar, o kadar çok sevdikleri halde bu adamı başların bela ettiği için Yalçın Granit'e saydırıyorlar, biz Daçka başarııydı diyoruz... E devamda ne var, 1 yıl daha kalırsa Fenerbahçe'deki büyük başarılarını mı konuşacağız?

gordon' Alıntı:
Pardon yahu hangi Daçka başarısı bu?

İyi de başarı deyince şampiyonluk mu aklınıza geliyor? Küme düşmemeye oynayan bir hoca için play off bile başarıdır :D

Gilmore un gazıyla Daçka da 1-2 sezon kendine göre başarı sayılabilecek şeyler yaptı. KSK yı play-off a taşıması da kendisi için başarı sayılabilir.

BU arada Daçka da kendisiyle yapılan bir röportaj buldum. Bakın tanıdık gelecek size :)

SORU: Darüşşafaka’ya gelişiniz nasıl gerçekleşti.?

CEVAP: Darüşşafaka camiasının benden yeri çok özeldir. :D Oyuncu olarak 5 yıl içinde bulundum. Eşim yine 5 yıl Darüşşafaka Lisesi’nde İngilizce öğretmenliği yaptı. Bana yaşantımda bir çok defalar destek olmuş, saygı duyulacak özel insanların bulunduğu bir yer. Onların bana ihtiyacı olduğunu duyunca işi, gücü herşeyi bırakarak yeniden basketbola döndüm. :)

Bu defa tamamen takıma konstre olup, dışardaki olaylara kulağımı kapatarak sadece ve sadece basketbolu düşünmeye söz vererek geldim. Türkiye’de her sektörede olabilecek düzen bozukluklarını düzeltmek tek başına olmuyor. Ben bunu gördüm. Fenerbahçe'de bu dersi aldım. Basketbolda da toplu halde sorunlar düzeltilebilir. Ben 20 yıldır bireysel yapılan mücadelelerin boş kaldığını gördüm.

Röportajın tamamı aşağıda. O röportajda sayın Üner'in başarıları da ayrıntılı şekilde anlatılmış. Gerçekten süper bir kariyer.

http://www.basketbolseverler.com/tbfweb ... enDocument

Yok abi Daçka'da başarı falan. Bunu söyleyen Daçkalıların kendisi :) Hala nasıl küfrediyorlar var ya. Benim hatırladığım son başarılı performansı Ksk dır.

not: Röportaj süper :kop

ya birakın halil i ya adamın her yeri basarı olsa ne yazar bi su halil bide su tanjeviçi sevmiyorum bunlar kucuk takımları calıstırsınlar bizdende uzak dursunlar dicektim ama bitanesi bizzat bizim couchumuz... :kop :claps :kop

peki birsey soracam burada hereksein en azından coğunluğun gelsin dediği erman kunterin de o büyük başarılarını veya basarılıarnı anlattığı bir ropartajı koyarsanız sevineceğim elde bulunan adamı bu kadar yeremk biz nereye götürecek onu da emrak ediyorum kacıp gidenlerin değil elimizdekinin en azındna iyi taraflarına bakalım veya birde sunu sorayım sizce galtasaray hoca olmak isteyen büyük hocalrdan kim var hal a hatırlaırm murat didini para uğruna ülkere yollamalarını bizi anca genc antronerler koray abimiz bi de hali abi gibi yası gecip de cok basarılı olmayanlar

Önder' Alıntı:
Insallah Halil hoca utandırır hepimizi...
En güzelini Önder abi demiş.

Halil hocanın coachingini, motive etmesini, gençlere yaklaşamını, hücum oynatış biçimini vs vs . beğenmeyebiliriz. Son 2 senede de pek başarılı değildi. Ama bir gerçek var ki şuan koçumuz Halil hoca. Ortada ortak bir hedef var o da çoğumuzun(aramızda başka takım taraftarları da var) bir tutkusu, bir parçası haline gelmiş Galatasaray. Öyle olmasa dünyada 1001 çeşit dert yokmuş gibi bir de bu derdi eklemezdik listeye ama sevmişiz bir kere. Bence biraz yapıcı olma zamanı. Bardağın dolu tarafı daha bir net ortaya çıkmaya başladı. Acı da olsa yıllar sonra şubede para var, maaşlar ödeniyor, huzur var. Yabancılar kağıt üzerinde iyi isimler. 4. isim de gelecek ve o da iyi olacak. Halil hoca savunmada içeriyi kapatan, rakibi caydıran bir uzun ile oynamayı sever ve geçen seneki Fatih Solak ısrarı bu yüzdendi ve de bu da gerçekleşti. Yerli transferinde hafif geç kalınsa da ortalama üzerinde bir kadro kuruldu.

Bunlar hep artı şeyler. Geçen sene bitti, acısıyla tatlısıyla geride kaldı. Yeni bir sayfa var, bu sene yeni sponsorumuzla eski günlere dönmek için bir fırsatımız var. Aynı şey Halil hoca için de geçerli. Son 2 senedeki sportif başarısızlığı telafi etmek için bir fırsat. Tahminen o da kadrodan 3 aşağı 5 yukarı memnundur. Dediğim gibi artık kenetlenme zamanı, yeni sezona yeni umutlarla girme zamanı. Tabii ki Halil hocayı da sene içinde maçlarda eleştireceğiz, tabii ki doğru kararlar verecek yanlış kararlar verecek ama önümüzde güzel gözüken bir tablo varken, daha yolun başındayken bir şans daha verelim. Çünkü öyle yada böyle şuan koçumuz o ve Halil hoca ile devam ediliyor. Ortada ilk defa belki de maddi bakımdan ve kadro bakımından çok güzel bir tablo var, bu sene gerçekten başarısızlık için bir neden yok. Biz de pozitif olmaya çalışalım.

Sene bittiğinde ben de koç değişikliğinden yanaydım, bayanalrda bu değişiklik oldu ve sonuçlar iyi gibi gözüküyor ama erkeklerde aynı kadro devam etmekte. Dediğim gibi 3 yıldır belki de ilk defa sene başında pembe bir tablo var. O yüzden ben de son söz olarak Önder abinin sözüne katılıyorum.

İnşallah Halil hoca utandırır bizleri.

abi sadece halil i sevmiyom ya aslında belkide 2 seneden sonre bi antipati olustu ama sahaya cıktıkmı mutlaka onuda desteklicez cunku biz GSlıyız ama bakarsın bu sene basarı gelir ozaman bu ic karartıcı halil tablosu tersine doner

abi burda yazanlara baktıktan sonra bende aramızda baska takımlardan olanların olduğunu düşünmeye basladım yani bu kadar olumsuz olmayalım elde bu var yetinelim

kardesim bizde sadece dusuncelerimizi soluyoz ama bak hicbirimiz floryanın onune gidipte antreman oldugu zaman halil istifa demiyoruz bu sene gelecek basarı demek yon etimin takıma verdigi onemin arttıgı anlamına gelir buda kariyerlihocaları tetikler ve ileriki donemlerde hoca elistirmeden sezona baslarız cunku GS bir ekoldur

mrsa' Alıntı:
abi burda yazanlara baktıktan sonra bende aramızda baska takımlardan olanların olduğunu düşünmeye basladım yani bu kadar olumsuz olmayalım elde bu var yetinelim

eldeki, bizi BB gibi oyuncular olmasına ragmen ligden dusuruyordu. GS'ı ligden dusurecek bir konuma itenlerle ancak GS'lı olmayanlar yetinir. kimse kusura bakmasın ben yetinmem.

Madem para var, neden illa da Halil. Bu adamı oldum olası sevmedim. ama sevmedigimden dolayı bunları yazıyor degilim. Eger para varsa, tasin altına elini sokacak antrenor bulunabilirdi. Fener, BJK antrenorlerini kıskanmamak mumkun mu? Fener'le BJK'nın esamesi okunmazken cimbom yenilmez armadaydı.

Basketbolda küçük paralarla büyük işler yapmak mümkün. iyi bir coach ve onun kafasındaki sisteme gore bir takımla seyirci butunlesti mi islem tamamdır.

kotu bir coach'un eline ise magic'li jordan'lı bir bes verseniz bile o takım beklenenleri saglamaz.

Halil'e karsı tutumumuz tabi ki galatasaraydan beklentilerimizle baglantılı. galatasaray buyuklugunde bir takım 2-3 milyon dolar gibi bir parayı basketbol şubesine ayırıp her sene şampiyonluk yolunda kafa kafaya oynayacak bir takım yaratmak zorundadır. Halil üst sıralara oynayacak tecrubeye, tasin altına elini sokacak yurege vs.. sahip olsa da her takımla kafa kafaya oynayacak bir takım kurup onu yonetme becerisine sahip degil. halil'in gecmisine bakınca bu net bir sekilde ortaya cıkıyor.

sunu karistirmamak gerek. kotumser olabilirim ama umutsuz degilim. hatta umutluyum. Halil'e ragmen, seyirci destegi ile (dixon el amin'in performansını gosterir, allred'de varda kadar savunma yaparsa) savaşan bir takım ortaya çıkabilir ve halil'e ragmen, neden olmasın? Tek sart tam destek.