Hamza Hamzaoğlu

Hamza hoca gitti. Artik dönmeyecekte. En azindan kısa vadede.
Ben yolu açık olsun diyorum diğeri iyi olmuş. (abuk sabuk yakıştırma yapanları kaalese almayın okumadan geçin en sağlıklısı)

Artık geride bırakmalı önümüze bakmalıyız. Bu sene şampiyon olmayalım ama geleceği kurtaracaksak teknik adamla değil baştaki vasifsizlarin gitmesiyle olacak.
 
Biz geçen sene bir futbol oynamadık. Lakin öyle bir dönem yaşandı ki o futbolsuzluğa rağmen gelen şampiyonluk birilerini kandırdı. Bizim aşırı bir transfere ihtiyacımız yoktu bizim 5 tane 11 oyuncusuna ihtiyacımız vardı. Bu sezonun serbest oyuncu piyasası çok iyiydi. Bir de scout ekibimiz var onlarda ucuz lakin iş yapacak adamlar bulacak yönetimde adam gibi var olan uefa yaptırımını anlatacaktı. Lakin öğreniyoruz ki diğer adaylara söylenmemiş bile.
 
Hahah denge 3 kupayla bozulur kardeşim.Aynı fenev yalakası medyanın ve o Medyanın gazına gelen sizlerin dengesini bozduğu gibi. Sahtekar medya. demediklerini bırakmadıkları,taraftarı üzerine saldıkları hamza için sahte gözyaşı döküyor şimdiii

Gazla çalısmıyorum bu birincisi.Sahtekar medya dedğiniz haberleri ögrenebilirmiyim.

Umuta en koşan medya değil,Yönetime Kıyakçılık yapan medya değil,Rodrigeze ,Jem Karacana medya bizim yıldızlarımız olcak demedi.Brumayı gönderdim Sinanı oynatıcam da medya demedi,Burak`ı taktik gerğeği ilk 11 almadım diyipde Bir saat sonra gaza getirmek için oynatmadim diyende Medya değil acaba bunları kim yaptı acaba :)

3 kupa alsanda bu yaptıklarıyla yol aldı yol :)
 
Hamza bize fazlaymış :) Evet bu kadar saçmalıkları fazla.

Taraftarlar Yaya Toure, Tevez, Kompany istemedi. Boşta olan De Jong, Mbia, Gignac, Maxi Pereira gibi oyuncular gelsin dendi bu adamların hepsi takımlarında çok iyi şuan.

Geçen sezon şampiyon olduk ligin son maçı Pandev 11 çıktı Sinan Gümüş yedek. Gel de anlam ver.
Geleceğin yıldızı gösterilen STOPER Denayer sağ bek, Sol açık Olcan sol bek, Sol bek Hakan stoper oynuyor. Neymiş Hamza bize fazlaymış.

Kör ölür badem gözlü olur ya aynen o misal. Haydi kıyakçı ve yerli ırkçısı Hamzaoğlu yürü bakalım.
 
Mustafa Hoca bu fırsatı kaçırmaz

Galatasarayın kadrosu doğru 2 3 transfer ile Uefa Kupasını alcak güçte.

Mustafa Hocanın alcağı para umrunda olmaz şuan Türkiyede ismi unutulmayan başlandı Mustafa Hoca gibi egosu çok yüksek biridir.Tam anı budur mustafa hoca için,Hoca Wesley ile Muslera gitmesin 2 3 takviye ile yürürüz der kesin.

Tarık,Umut,Hamit gibi Yıllık maaşlarını vermemeyi kabul ettirip bonservislerini ellerine versek en az 3m euro kar edilir.Grosskreutz yeni transfer sayılır sağ bek de oynar,Denayer stoper geçer.Semihi İnter istıyorsa hemen gönderlim 2 3 m dolara göndrdiklerimiz sattıklarımız ile 5 6m kar edilir.

Son vuruşu iyi olan ilerde ayağında top tutabilen biri, ortasahada top yapmasına gerek yok sadece orada sertlık yapabilcek birini alırsak .Mustafa Hoca biraz takıma el değdirip tempolu futbol oynatırsa birde Mustafa Hocanın klasik ortalıga bir laf atar baskıyı diğer takımlara yönlendirir.Bu takım alır yürür gider İnsallah
 
Hamza Hoca´yla yolların ayrılması kararı doğru ama zamanlaması yanlış.

Sezon başında gönderilmeliydi, olmadı devre arası. Ama lig devam ederken, önemli maçlar arefesinde kapının önüne koyar gibi değil.
 
"Savunmayı ve hücumu nasıl yapacağınızı bilmezseniz, 3 gol atmanıza rağmen rakip de gelip 3 gol atar."...Bunu takımımızın futbol beyni Sneijder söylüyor.
Düşünün ki nasıl bir takım bırakmış arkasında Hamza Hamzaoğlu.
Kadro mühendisliği ve maç kadrosu seçimleri "kıyakçılık" temelinin üstüne kurulmuş, taktik-teknik olarak geçen seneden de geriye gitmiş bir enkaz bıraktı Hamza Hamzaoğlu.
 
Şimdi çıkıyor bir menajer Tanman da doğruluyor. Konoplyankayı da Kalinici de veto etmiş hoca. Yahu Konoplyanka kaç para alıyor gene Kalinic kaça gitti? Ucuz ucuz dedikleri oyunculara yönetim bu paraları vermezdi. Tamam veto ediyor da sen o parayı veriyor muydun be kardeşim? Cüneyt Tanman ciddi hayal kırıklığı gerçekten düşene bir de ben vurayım diyor yazık. He tabi keşke o paraları verip oyuncuları alabilselerdi ama Kono yine gelmezdi. Kalinice de 7 8 vermen lazım durum ortada zaten. Hoca çok karışmamalı bu para işlerine

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Wesley Sneijder: Biz takım değiliz takım olamadık. Maçlara taktiksiz çıkıyoruz hiçbir taktiğimiz yok.
Wesley Sneijder: Bu oyunun nedeni psikolojik değil fiziksel olarak çok kötüyüz teknik ve taktik olarak çalışma yapmıyoruz.
Wesley Sneijder: Artık bazı şeylerin değişmesi gerek. İyi çalışmıyoruz. Yeni hocamızla iyi çalışmamız gerek.
Wesley Sneijder: Bugün sahada bir takım vardı o da Atletico'ydu.

Yasin Öztekin: Umarım Mustafa Denizli ile iyi çalışırız.
Semih Kaya: Yeni hocamızla savunma çalışırız.

Ali Ece: Prandelli rakiplerin videolu analizi ve antrenman görüntülerini hataları görme amacıyla izletiyormuş oyuncular bundan çok sıkılmış. Hamza hoca gelince oyuncular sıkılıyor diye kaldırmış oyuncuya dayalı sistem konusunda bir fikir ortaya koyuyor.

Dün yapılan konuşamaları derledim.

Hamza Hoca yetersiz diyorduk bazı arkadaşlar bize tepki verdi bu çok doğal katılmayabilirsin ama Sneijder, Yasin ve Leş Semih bile neler dedi artık Hamza hocanın YETERSİZ olduğu ve taktik teknik konusunda koca bir SIFIR olduğuna hemfikir miyiz ?
 
geçen sene geldiği günden beri aynı şeyi söylüyorum
belki hamza hoca insan olarak çok iyi çok düzgün biri
ama kesinlikle iyi bir teknik direktör değil
hiç bir maçı kenardan değiştiremedi ama bir çok maçı yaptığı kadro hatası ve değişikliklerle katletti
bence kalsaydı yine antalya ve madrid maçlarını kazanamazdık
 
geçen sene geldiği günden beri aynı şeyi söylüyorum
belki hamza hoca insan olarak çok iyi çok düzgün biri
ama kesinlikle iyi bir teknik direktör değil
hiç bir maçı kenardan değiştiremedi ama bir çok maçı yaptığı kadro hatası ve değişikliklerle katletti
bence kalsaydı yine antalya ve madrid maçlarını kazanamazdık


Bu taktik anlayışı bu moral ve bu oyuncular ile hangi hocayı getirirsen getir Atletico Madrid'i orda yenemezdik diye düşünüyorum.
 
Sneijder çıkar doğruları tek tek söyler. Hamza severler çıksın da yalan desin hadi! Öyle yerli yalakalığı yapmakla teknik direktör olunmuyor. 3 kupa değil 333 kupa da alsa iyi bir teknik direktör değil.

Yerden yere vurduğumuz Prandelli'nin takımının kondüsyonu bile Hamza'nın takıma göre müthişti. Şimdiki takım koşamıyor. Sakatlıklar geliyor habire. Teknik yok, taktik yok, takım ne hücum ne defans yapabiliyor. Öyle Muslera tutsun, Sneijder atsın diye düşünüp evlatlarını oynatmakla bitmiyor iş.

Diğer bir evlatçı zihniyet Arif Erdem de çıkmış Sneijder'e sitem ediyor. Böyle kafalar uzak durur inşallah..
 
Hamza Hamzaoğlu'na sevgi besleyen arkadaşlara saygı duyuyorum ama Sneijder'in açıklamaları sonrası fikirlerini gerçekten merak ediyorum.
 

Üst