Hazırlık Maçı | Beşiktaş C.T. 57-56 GALATASARAY

  • Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi
Fener Ekaterinburg, Ros Casares ayarinda bir takim oldu oturmus yerli kadrosu ve kaliteli ve ayni zamanda formunun zirvesinde olan yabanci oyunculariyla.
Bizim takimda bir cok soru isareti var (Isil, Augustus, gencler, yeni yerli rotasyonu vs. vs.) ve bu soru isaretlerinin hepsinden de istedigimizi sonucu cikartabilirsek Fener'le basabas oynariz.
 
Ben bu takıma güveniyorum. Ceyhun Hoca gerekeni yapacaktır. Yabancıları doğru biçimde entegre edebilirsek bu takım çok büyük işler başarabilir.
 
Re: Hazırlık Maçı | Beşiktaş C.T.-GALATASARAY

Kamil Sarper Özsefer' Alıntı:
kaç seneden beri BJK yi yeniyoz
hırs yapmışlar belli ..........

Yasemin,Esra basta olmak uzere Galatasaray'dan ayrilmami,kovulmami adini siz koyun..Onun hirsi olsa gerek...Yasemin'den boyle performanslari yillardir gormemistik..3-5 sene onceki Bjk'daki performansini hatirlatti..

Zaten su an ki kadro gelecek 4-5 yabanciya ilaveten kimlerin bu takimda sans bulabileceginin sinavi..Oynayan turk oyuncular Fowles,Simone vs.. eslik eder,kotu performans gosteren o gunlerde 10. 11. oyuncu olur maclari kenardan izler..
 
Mert Karahan' Alıntı:
maçın skoru beni çok şaşırttı ama bu sene ben pek güvenmiyorum bayan takınına...
bence geçen seneden çok fazlamız yok...
Gintare Petronyte Leuchanka dan çok iyi değil
Tamika Catchings in de bence büyük kayıp
en kötüsü AUGUSTUS eski si gibi değil...
yerli kadromuzda hep yeni transfer ve hepsi soru işareri....
daha herşey için erken ama bence bu sene baskette yine fenerin yılı olacak....

bence biraz sabretmemiz lazım.
ceyhun hoca ile yapılan röportajdan bunu anladım..
konuşmak için erken hala..

esra şencebe'nin başka bir takımda oynamasını hala kendime kabul ettiremiyorum.. çok üzücü..
 
bi arkadas diger sayfa da yazmis ceyhun hoca augustusa sicak bakmiyor?
nasil sicak bakmiyor cözemedim?birseymi söyledi acaba?
 
Esra'nın bu sene bizde olmamasına ben de bir anlam veremiyorum. Tuğba'yı sevmeme rağmen. Bilmiyorum neden seviyorum. Mücadeleci ruhundan olsa gerek. Bana göre daha top sektirmesini bilmeyen bir oyuncu bu takımda tutuluyor.Hemen hemen aynı tip oyuncular ve aralarında uçurum var. Esra gibi bir oyuncu yok. Yazık.

Takıma gelecek olursak.Çok eksiğiz. Agustus ile Fowles daha takıma katılmadı. İkisi zaten başlı başına bir takım. Biraz sabır. 20 Ekim'e zaman var.
 
3. periyod boyunca Ceyhun hocanın hiç konuşmayıp takımı kendi haline bırakması hazırlık maçının amacına uygundur zaten. Açılan farkın kapanması güzel göstergedir. Sabır biraz.
 
Nihan Anaz Esra'dan kat ve kat daha iyi bir oyuncudur..Bu sezonun kilit ismi Nihan olacaktir..Buna eminim! Samsun Basket'i zamaninda zirveye tasiyan yabancilari disinda ki tek turk oyuncuda nihandir!
 
Erol Hakbilen' Alıntı:
Esra sempatisi nereden cikti acaba :D dusunuyorun dunuyorum Guzeliginden olabilir mi acaba :D

Kimsenin Esra olsun diğer sporcularımız olsun öyle gözle bakmadığına eminim. Esra'nın Caferağa'daki yüzünde maske, canını dişine takmış hali, mücadelesi ve azmi yeter bize.
 
vallahı tuğbadan ziyade esra nın kalmasını tercih ederdim..esranın gitmesi bu sene transferde en cok uzuldugum olay oldu..
 
ilk 3 periyot gerçekten hiçbir şekilde hücüm organizasyonumuz yoktu bununla beraber son periyotta fark kapanmasına rağmen hücümde belli yaptığımız şeyler yokttu birisi geliyor 5saniyede 1pas yapılıp atış yapılıyor bence daha çok çok çalışmamız lazım bjk ile 26sında kendi sahamızda bir maçımız daha var ..
 
Emir Kalyoncu' Alıntı:
Nihan Anaz Esra'dan kat ve kat daha iyi bir oyuncudur..Bu sezonun kilit ismi Nihan olacaktir..Buna eminim! Samsun Basket'i zamaninda zirveye tasiyan yabancilari disinda ki tek turk oyuncuda nihandir!


Katılıyorum. Esra'yı burda en çok sevenlerden biri benimdir ama Nihan o boşluğu rahatlıkla kapatabilir. Çıplak gözle Samsun'da çok izlediğim için söylüyorum. Ayrıca Esra 2 senedir hiçbir şey yapmıyor yeterince sabrettik. Bi tane üçlük soktuğunu görmedim uzun zamandır.
 
Bu arada yine bir hazirlik maci...
Fenerbahce 58 - 54 Besiktas CT
 
Selamlar,

Beşiktaş Cola Turka ile bugün saat 17.00'da Florya Metin Oktay Tesisleri'nde karşılaşacağız. Sitede yayınlanacak maçla ilgili bilgiler ve fotoğraflar.
 
Eray Sözen' Alıntı:
Selamlar,

Beşiktaş Cola Turka ile bugün saat 17.00'da Florya Metin Oktay Tesisleri'nde karşılaşacağız. Sitede yayınlanacak maçla ilgili bilgiler ve fotoğraflar.

Hazırlık maçlarında bile hem resmi siteden hemde gstv' den böyle ilgi görmek sevindirici.

Saygılar.
 

Üst