Hazırlık Maçı | Beşiktaş C.T. 57-56 GALATASARAY

  • Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi
Re: Hazırlık Maçı | Beşiktaş C.T.-GALATASARAY

Baskılı savunma dışında hiç bir extra iş yapmadan yakaladık Beşiktaşı.
 
Re: Hazırlık Maçı | Beşiktaş C.T.-GALATASARAY

57-56 kaybettik. son hücum tercihi yine kötüydü. bir sayı fark varken faul yapmak daha mantıklıydı.
3 ve 4.periyodları izledim. campbell sanırım 4 faule ulaştığı için fazla oynamadı. Gintare bence iyiydi. Dengeli atışları var. gülşah da iyi gibiydi. ışıl şu anda yeterli değil. ama takımı iyi ateşliyor. mola bitiminde cimbom derken bile çok güzel söylüyor :)
hazırlık maçında 20 sayıdan geri gelmek güzel. yine de yerlilerimizin biraz daha çalışması gerekiyor. ayrıca kadınlar maçında 3 sayılığa 4 sayı vermeliler herhalde :)
 
Re: Hazırlık Maçı | Beşiktaş C.T.-GALATASARAY

besiktasin yabanci oyunculari varmiydi :?

simdi besiktasin yerli oyuncularina yenildiksek, kotu olur
 
Re: Hazırlık Maçı | Beşiktaş C.T.-GALATASARAY

Kurtuluş ağabey, Campbell 5 faul ile oyun dışı kaldı.O kısmı kaçırmışsın sanırım... :)

Bir tane yabancıları vardı.
 
Re: Hazırlık Maçı | Beşiktaş C.T.-GALATASARAY

Beşiktaş tek yabancıyla oynadı sanırım. bir tane yabancının adını duydum. maç bir dakika daha oynansaydı kazanırdık. beşiktaş'ın yerli kadrosu kötü değil ama yaşlılar. açıkçası son periyodda oynadık sadece. beşiktaş canlı savunmamıza karşı yoruldu.tam emin değilim ama son periyodda 15 civarında fark yaptık.
 
Re: Hazırlık Maçı | Beşiktaş C.T.-GALATASARAY

1 yabancili besiktasa yenildiysek daha cok calismamiz lazim.

campell nasildi acaba ?
 
Re: Hazırlık Maçı | Beşiktaş C.T.-GALATASARAY

Hücum faulde 5.faulü aldı.

Takım da umut var mı ?

Sylvia Fowles,Seimone Augustus,Hodges,Currie ve takıma alışmış Campbell'ın katılımını beklemek lazım...

Campbell üç gün önce takıma dahil olmuş.
 
Re: Hazırlık Maçı | Beşiktaş C.T.-GALATASARAY

Ben maçın skoruna bakmıyordum zaten 20 sayı fark yemişsin ya da 20 sayı fark atmışsın. 5 dakika topumuz potaya değmesi arkadaşlar. (faul atışlarından 2 atışı saymazsak) Tamam takımda 4 yabancı yok ama şut tercihinde bulunan da yoktu. Gintare Magic cuptan daha iyi gözüktü gözüme biraz daha sağlam basıyordu yere genede haliyle LEuchanka gibi değil. Campell boyalı alanın kenarlarında çok ahreketliydi ama ona o paları atacak yada onun dışarı çıakrdığı toplarla cezayı kesecek oyuncu yoktu. Işıl haliyle tempo yükseltiyor. Olabildiğince sahada tutmaya çalışıyor sanırım Ceyhun Hoca ki bence bu iyi. Tuğba da aynı şekilde sakatlıktan çıktı bu yüzden eleştiremem. Nihan Anaz top süremiyor şut atamıyor:) Ceyda dirençliydi ve mücadele etti sanırım ayakkabıları da sarı kırmızıydı bu kez:)) Gençlerden gözüme batan olmadı açıkcası.

Skoru eritmemizdeki en önemli etken de sanırım BJK'ın aşırı hırslı başlayıp enerjilerini harcaması ve maçın sonuna aynı direnci koyamamaları. Bu da kondisyonalrının daha yeterli olmadığı anlamına gelir. Tabii kondisyonları artınca kuşkusuz tehlikeli bir takım olacaklar. Bu şahsen beni sevindirir. Esra'ya öyle alışmışım ki yadırgadım formasını. Hatta maçın başında sayı attığında sayının bize yazılmadığını bile düşündüm:)) Yasemin de biraz daha kilo almış gibi geldi bana korkutucu olmuş. Vücudunu kullanmayı bilse ligin en önemli oyuncularından olur ama o yeteneğinin olmadığını biliyoruz.
 
Re: Hazırlık Maçı | Beşiktaş C.T.-GALATASARAY

o Degilde toplu bir takim olduk, yerli kadromuzda gelecek vaad eden cok oyuncu var ama suanda bence hepsi yetersiz gibi, Isil umarim fener macina kadar eski haline gelir yoksa gaurdsiz kalacagizz.

acikcasi fenerin yerli kadrosu cok daha iyi ve cok daha oturmus diye bilirim.

augustus ve isilnin son durumlari cok ama cok önemlidir bizim icin.
gerci hocamizin roportajinida augustusa pek sicak bakmiyor oda ayri bir konu.
 
Re: Hazırlık Maçı | Beşiktaş C.T.-GALATASARAY

Daha önce de belirtmiştim, 3.ve 4. periyodları izledim ve takımı istekli gördüm. Genç oyuncularımız var ve son periyodda Beşiktaş'ı kolayca yakaladılar. Yine de takımda bir dağınıklık var. 3.periyodun başında skoru görünce yakalarız diye düşünmüştüm. oysa fark 20'ye çıktı. tuğba hala boş turnike kaçırıyor. nihan da çok boş atış kaçırıyor. atış yüzdemiz maçın sonuna doğru düzeldi. aslında uzun süre milli takımda birlikte oynuyorlar. bir iletişim olması lazım. son periyodda alınan molaların birinde Ceyhun Hoca, şu ana kadar basketbol oynamadık, bundan sonra oynayalım dedi. fark da böylece iyice kapandı.

kısacası, evet takımda umut var ama şu durumda daha çok çalışmak gerekiyor
 
maçın skoru beni çok şaşırttı ama bu sene ben pek güvenmiyorum bayan takınına...
bence geçen seneden çok fazlamız yok...
Gintare Petronyte Leuchanka dan çok iyi değil
Tamika Catchings in de bence büyük kayıp
en kötüsü AUGUSTUS eski si gibi değil...
yerli kadromuzda hep yeni transfer ve hepsi soru işareri....
daha herşey için erken ama bence bu sene baskette yine fenerin yılı olacak....
 

Üst