interbasket forumunda muhtemelen maci izleyen biri Gurovic hakkinda tek kelimeyle rezalet diye bir yorumda bulunmus. yani bu macta dökülmüs anlasilan Gurovic. Graves de iyi oynamamis.
Ali Demirci' Alıntı:Öncelikle Ahmet Abi enfes fotoğraflar için teşekkürler. Harika olmuş maç topiğinin içinde.
Özgür Erdoğan' Alıntı:Eski oyuncumuz Jacobsen'de 15 sayı atmış..Gurovic'ı 2 sayıda görmek ürküttü beni umarım fazla süre almamış ve hafif bir sakatlığı vardır.. Bu arada Gurovic dövmesinimi kapatmış kolunda bir sakatlık var anlayamadım..
Geç bunları..Gurovic'in nasıl bir oyuncu olduğunu basketbolu birazcık takip eden bilir zaten..bu arada gurovic'in son 3 sezondur Polonya'da oynadığını nerenden uydurdun?? gurovic 2006 ve 2007 de Kızılyıldız'da oynadı..sadece geçen sene basketbol kariyerinde ilk kez polonya'ya transfer oldu..basketbolu takip etmediğin belli..Alperen Kaplan' Alıntı:Arkadaşlar bugüne kadar Gurovic ile ilgili olarak tek kelime dahi etmedim ama artık birşeyler söylemenin vakti geldi.
Geçtiğimiz üç sezon boyunca Polonya'da oynamış bir oyuncuya GS ile ilgili neler bildiğini sordum.Geçtiğimiz sezon ki final four dan falan bahsetti ki kendisi de geçen sezon Uleb Cup da oynamıştı. Ben de karşılıklı oynadığı 3 oyuncuyu sordum ona.
Hüseyin'in gayet iyi bir oyuncu olduğunu söyledi.Ona karşı bu sezonda oynayacak olmanın kendisini heyecanlandırdığını söyledi.
Milojevic'İn(Uleb de karşılıklı oynamışlar grupta) de çok iyi olduğunu kaydetti yine.
Fakat Gurovic i hiç beğenmediğini,sadece şut attığını başka bir işe yaramadığını,hele hele hiç savunma yapmayıp ben buraların ağasıyım der gibi takıldığını belirtti.
Hiç görüş belirtmedim farkındaysanız tamamı o oyuncunun görüşleri.Oyuncunun ismini ise veremem ama dikkatli ve bilgili kişiler kim olduğunu anlaycaktır zaten.