Hemofarm - Galatasaray | 77-84 (Aslanlarımız Tur Atladı)

Bu galibiyet düşüşte olan grafiğimizi yükseliş grafiğine çevirecektir.Sakatlar çok can sıkıyordu , kazanmak güven getirir takıma.Ama beklemenin bir manası yok artık , kesinlikle bi pivot alınmalı.Madem satranç oynuyoruz 2 aylığına vasatın üstünde bi pivot alınsın.Sonra play off a göre yapılsın hamle.Gönderilsin o adam tutmazsa.Ya da Fatih Solak sadece savunmasına güvenilerek kazanılsın.
 
Uzun süredir foruma yazmıyor sadece okumakla yetiniyordum. Ama bunca başarılı sonuçtan sonra kalkıp tekrar Murat hoca şunu yapmadı yok bir türlü transfer yapmadı laflarından gına geldi artık. Bizim gördüğümüzü unutmayınki Murat hocada görüyor elbette bunun için geçerli bir nedeni vardır. Ayrıca Burak hoca hangi takıma sahip çıkmıyor molalarda yüzüne dikkat ediyormusun hiç yada Banvit maçının sonlarında yaptığ-ı hareketi takıma sahip çıkmayan bir hoca yapabi,lirmi sence. Ne olur yazarken biraz gerçekleri düşünerek yazın.
 
Aslında az çok tahmin etmeme rağmen ben de ilk tepkilerin ne olacağını bekleyenlerdendim. Tahmin ettiğim gibi ; takıma her şartta sahip çıkan mütevazi arkadaşlar ben söylemiştim havasına girmeden, skor taraftarları "harikasınız aslanlar size güveniyoruz" (bir daha yenilinceye kadar), takımı her koşulda eleştirerek üstünlük psikolojisinde olanlar da "istatistiklerden de belli olduğu gibi 5 numara sorunumuz devam ediyor" tarzında yazdı.

Herkesin fikir yürütülen konular hakkında aynı doğrultuda düşünmesi mümkün değil ama kafanızda saplantı haline gelmiş bir düşünceyi temcit pilavı gibi tekrar tekrar ortaya koymanın da bir anlamı yok.

Son olarak üslupla ilgili bir tavsiyede bulunmak istiyorum. İletinizi yazdıktan sonra "gönder" den önce "önizleme" tuşuna basın. Kendinizi eleştirdiğiniz kişinin yerine koyarak yazdığınız metni okuyun. Kullandığınız üsluptan rahatsız olmuyorsanız "gönder" e basın.
 
seyretmediğim maçlar hakkında yorum yapmayı sevmiyorum. Ama sürelere baktığımızda erdem'in formunun artışının 3 numarada değil 4 numarada kullanılmasından kaynaklandığını düşünüyorum. Dacka'da da 4 numara da oynatıldığında daha verimli oluyor. endense kısa forvet olarak oynatıldığında o verimliliği veremiyor.

Bu çok önemli bir galibiyet oldu. ama önümüzdeki değil de daha sonraki turları düşündüğümüzde keşke charleroi'ye yenilmeseydik diyoruz. Grup birinciliğini kılpayı kaybettik.

Takımın önemli eksikleri olmasına rağmen böyle bir galibiyet çıkartması büyük başarı. uzun dönemde hem kısa pozisyonuna bir skorer hem de bir uzun takviyesine ihtiyacımız var gibi gözüküyor. Cenk ve Tufan'ın katkıları henüz belirsiz. Bu anlamda kısa transferi düşünülmemesi anlamlı. Şu anda kısa pozisyonda büyük oranda cüneyt'in zorlama şut yüzdesi, maçı kazanıp kaybetmemeizde rol oynuyor. Kabaca son beş maça bakarsak cüneyt'in performansı ile maç sonuçları arasındaki korelasyonu görmek mümkün.

Hüseyin'İn sakat olduğu bu dönemde Fatih'ten daha fazla yararlanmak mecburiyetindeyiz. ancak anladığım kadarıyla ondan da umut kesilmiş gibi. Muhtemelen antreman performansı, çabasını yeterli görmediğinden onu pek tercih etmiyorlar. Basketbol tarihimizin fizik olarak en iyi görünümlü oyuncusunun umarım hazin sonuna yaklaşmıyoruzdur.
 
gerçekten mükemmel bir son periyot oynadık ben uleb comdan maçlı takip ederken 3.periyotta deli oldum resmen.Bi sen at bi ben atiyim şeklinde geçti ama son periyotta özellikle cüneytin performansıyla maçı kazandık ve çok önceden garantilememiz gereken turu atladık seri başı olarak...sabah rakiplere baktım biz böyle oynarsak ve eksiklerimizd dönerse yenemeyeceğimiz takım yok o grupta...daha avrupalılar tufanı görmedi
 

Üst