Hepimiz Mehmetçiğiz

Re:

Arda Öztürk' Alıntı:
resmi sitemizde anlamlı bir açıklama yaptı.

|
|
v

Hain Saldırıyı Nefretle Kınıyoruz

Hakkari Yüksekova İlçesi, Dağlıca Köyü'nde Komando Taburu'na yapılan hain saldırı sonucu; 12 askerimizin şehit olduğu, 16 askerimizin de yaralandığı haberini almış bulunuyoruz.

Hain saldırıyı nefretle kınıyor, yaşamını yitiren şehitlerimize Allah'tan rahmet; Türk Silahlı Kuvvetleri ve ailelelerine başsağlığı ve sabır diliyoruz.

Türk Milleti'nin başı sağolsun.

Galatasaray Spor Kulübü

Barzani,Talabani,Apo ve bunlar arkasındaki Amerika
bunlarla yüzleşebilmek belki bu dünyada nasip olmicak ama yinede 2 cihanda elim bunların yakasında olacak arkadaşlar benim vatanıma kötü niyetle değil kurşun sıkan adım atan herkesi lanetliyorum.
Arkadaşlar bu olay amacından saptırılmaya çalışılıyor siyasetin her türlüsünü takip etmiş, irdelemiş ve anlamaya çalışmış biri olarak söylüyorum ki bu olaylar Türkiye'yi iç çatışmaya itmek amacıyla organize edilmiş olaylar.Olay pkk-Türkiye çatışmasından Türk-kürt çatışmasına çekilmek isteniyor buda 62 milyon Türkün 5 milyon kürt-Türk vatandaşına savaş ilanı anlamına gelir ki şu anda en az ihtiyacımız olan bir iç savaş.
Arkadaşlar öfkemizi kusalım aksini söylemiyorum zira kendimin yapamıcağı bir şeyi zaten söyliyemem ama bunu yaparken hedeflerimi iyi bilelim yanlış yollara sapmıyalım.Şimdi karşıma getirseler bir pkklı veya destekçisini al silah deseler sık kurtulalaım deseler yapmazsam namerdim ama dediğim gibi hedeflerimizi iyi bilelim.
Son ve önemli bir noktaya daha değinmek istiyorum;Bir çoğumuzda AKP hükümetine karşı duyulan güvensizlik duygusu hakim bunu çok iyi anlıyor ve paylaşıyorum ama devir Milli birliktelik devri, karşımızda ABD(ingiltere,fransa,yunanistan),Irak ve pkk kolay bir dönemeç değil bu zamanında ne CHP ne MHP nede AP bu ülkelere karşı resti çekememişken artık bu resti çekmiş durumdayız ve geçici bir sürede olse devlete ve hükümete tam destek içinde olalım.Ben inanıyorumki bu konu hakkında gereken yapılacak bu Mehmetçiğin kanı yerde kalmıcaktır.Desteği nasıl birlikte vereceksek eğer gereken yapılmazsa tepkiyide HEP BERABER verelim...

1 ermeni ölünce ermeni olan , 1 papa ölünce hristiyan olan insanlarımız 30.000 şehit verdik nerdesiniz? nerde sizin Türk'lüğünüz ! Bu mudur vatan,millet aşkı!
Artık ağlamakla bu iş olmaz...Bu işe el atılmalı! Eğer el atılmazsa bu böyle devam eder gider biz sustuğumuz sürece. . .

Bastığın yerleri ''toprak'' diyerek geçme tanı!!
Düşün altındaki binlerce kefensiz yatanı!!
Sen '' ŞEHİT OĞLUSUN'' incitme,yazıktır atanı!!
Verme dünyaları alsanda bu ''CENNET VATANI'' !!

Bir ülkenin sahibi olabilmek için günlük gazetelerin üzerine ''Türkiye Türklendir'' yazmakla olmuyor yani...Ama her ne olursa olsun elimizden geleni yapmalıyız!

Ya kusura bakmayın da, geçin şu vatan için ölürüm edebiyatını. Şehitlerimizin hiç biri hazır değildi o ölüme, hepsi gençliğinin baharında insanlar, hayat dolu, kanı kaynayan insanlar. Kim ister o yaşlarda ölmeyi, hem de pusuya düşürülerek. Yine söylüyorum vatan için ölürüz hayda huydu diye msn nicklerini süsleyenlerin samimiyetine inanmıyorum, o kadar kolay değil işte. Tabii ki tek yumruk olalım, tek birlik olalım. Ama vatan için hayatından bir şey feda etmek başka, hayatını feda etmek başka.

Re:

Ömer Horzum' Alıntı:
Ya kusura bakmayın da, geçin şu vatan için ölürüm edebiyatını. Şehitlerimizin hiç biri hazır değildi o ölüme, hepsi gençliğinin baharında insanlar, hayat dolu, kanı kaynayan insanlar. Kim ister o yaşlarda ölmeyi, hem de pusuya düşürülerek. Yine söylüyorum vatan için ölürüz hayda huydu diye msn nicklerini süsleyenlerin samimiyetine inanmıyorum, o kadar kolay değil işte. Tabii ki tek yumruk olalım, tek birlik olalım. Ama vatan için hayatından bir şey feda etmek başka, hayatını feda etmek başka.
Vatan için ölürüz diye msn nicklerini süsleyenlerin samimiyetine inanmıyorum diyorsun ama yanlış düşünüyorsun bu konuda , çünkü ; herkes için aynı şey geçerli değil...

Haberlerde izledim dikkatimi çekti ;İstanbul'da,Kayseri'de,Nevşehir'de,... birçok yerde millet yaşına başına bakmadan askerlik yapmış kişi tekrar askerlik başvurusuna gittiler! Başvuruya katılan insanlardan heryaştan mevcut! Milletin sabrı tükendi artık...Belki ölen öz kardeşimiz,abimiz değil ama sonuçta bizde ve abilerimiz,kardeşlerimizde askere gittiğimizde anlayacağız bazı şeyleri;ama helal olsun bazı şeyleri anlamaya başladılar lakin geç olacak!

Re:

Ömer Horzum' Alıntı:
Yine söylüyorum vatan için ölürüz hayda huydu diye msn nicklerini süsleyenlerin samimiyetine inanmıyorum, o kadar kolay değil işte.

herkesin bu kadar hassas olduğu bir konuda,bahsettiğin kişileri böyle itham etmen büyük yanlış...
kimse kimsenin içini bilemez,bu yüzden de senden o mesajını değiştirmeni rica ediyorum "bu konuda hassas" biri olarak...
gerisini sen bilirsin,saygılar...

Re:

Ömer Horzum' Alıntı:
Olaylara sadece kendi gözünden bakman çok yanlış.Hele ki böyle önemli konularda
Tekrar Tekrar Allah rahmet eylesin Şehitlerimize..

Ömer hadi basketbolda bilmediğin konularda yorum yapıyorsunda aman diyim böyle konularda yorum yaparken 1000 düşün 1 kere konuş

Re: Türkiye Mehmetciklerine Ağlıyor.

Eskiden benimsemediğim bir laf vardı; "Türk'ün Türk'ten başka dostu yok!" diye. Meğer ne kadar doğruymuş.

Adam, "Sınırımıza girerseniz, kendimizi savunuruz." diyor. Be geri zekâlı adam, Türkiye Cumhuriyeti'nin anlayışının, nefsi müdafaadan başka bir savunma şekli olmadığını bilmiyor musun!

Yazacak çok şey var da...

Yazık olan bizim evlatlarımıza...

Ya abicim, benim yazdığımız her yerini yanlış anlamışsınız. Vatanseveriz biz de, sonuna kadar. Ama işte o "ölmek" çok kolay bişey değil. Ben de vatanımı işgale karşı ölmeyi göze alırım ama böyle haince ölmek bana çok koyuyor, hepimize de koyar. Şehitler için ben de ağladım, üzüldüm. Ama benim lafım mesela geçen gece caddeye Türk bayrağı ile gırgır yapmaya çıkan gençlere, nereden mi biliyorsun diyorsunuz, konuşmalarını duydum, gır gır gülüyorlardı. Herkes niye üstüne alınıyor anlamadım. Ben şehit haberlerinin üzrine onların fuzuliliğine kızıyorum, dediğim gibi lafım da onlaraydı.

Ayrıca Murat abi, ben bilmediğim konu hakkında yorum yapmam. Hele basketbolda asla.

Hepimiz aynı denizde yüzüyoruz Ömer merak etme.

Hiçbir şehit ölmeye hazır diyemezsin bunuda unutma.Yanlış anlayacak birşey yok.Birde şu genelleme huyun var o beni ilgilendirmiyor bu lafın kadar.

Re: Türkiye Mehmetciklerine Ağlıyor.

Hazır değildi derken de neyi kastetmek istediğimi anlamamışsın abi. Ben canlarını feda etmeye hazır değillerdi demedim, diyeni de Allah çarpar. Ama demek istediğim şu, sizce insan hayatına şu PKK değer mi? Neyse fazla uzatmayayım konuyu, uzadıkça gider ve farklı yerlere kayar. KSK maçında gerçekten ne demek istediğimi merak eden olursa konuşabiliriz. Ama dediğim gibi, dün akşam ben arabaya Türk bayrağı asıp, serseriliği ve gırgırına katıla katıla gülerek "Şehitler ölmez, vatan bölünmez" diyenleri duydum da, ki bi tanesinin arkasında bir kız erkek yiyişiyordu. Benim akşamki sitemim ve sinirim onlaraydı. Üzerine alınanlar yahut dokunduklarım kusura bakmasın.

Ölen Askerlerimizin ailelerine allah sabır versin....
Ateş düştüğü yeri yakar...

Eyüp abi doğru söylemiş.Ölenlerin yakınlarına allah sabır versin. Bende bir noktaya değinmek istiyorum. Şehitler ölmez vatan bölünmez diye bağırıyor insanlar meydanlarda, ama bi düşünün bundan 5 sene, 8 sene bilemedin 10 sene önce de bağırıyordu insanlar aynı bu şekilde. Değişen ne oldu? Bence hiçbirşey. Siyasete bağlamak istemezdim yorumumu ama hangi yönetici geçmişte bu konu için ne yaptı veya bugün kü yönetim bu son kayıplardan sonra nasıl bir tutum sergiliyor. Başbakan Erdoğan ABD ile görüşelim, uygun durum oluşsun tabiki haklarımızı arayacağız, hesap sormak gerekirse soracağız diyor. Bunu bayadır söylüyor hatta. Dün referandum oluyor -kusura bakmayın ama- bence askerini, milletini ABD önünde savunamayan, ABD den onay almadan hiç bir işe kalkışmayan gruba gene büyük bi çoğunluk evet diyor. Şehitler ölmez vatan bölünmez ama ateşte düştüğü yeri yakar arkadaşlar.

Re:

Burak Barut' Alıntı:
Bugun şehrimizde miting vardı ve bence mitingin en anlamlı sloganı şuydu ; Mecliste Terörist istemiyoruz ! ! !
Burak bırak bari onların yerini bilelim gerektiği zaman vurmasını içeri atmasını devlet bilir ama dün söylenen birşey vardı hayalet düşmanla savaşıyoruz diye tamamiyle doğru bu.
Ama Allah hepsinin cezasını versin tabi ilk önce bizden geçsinlerde öbür taraftada hesaplaşırız