Arda Öztürk' Alıntı:resmi sitemizde anlamlı bir açıklama yaptı.
Hain Saldırıyı Nefretle Kınıyoruz
Hakkari Yüksekova İlçesi, Dağlıca Köyü'nde Komando Taburu'na yapılan hain saldırı sonucu; 12 askerimizin şehit olduğu, 16 askerimizin de yaralandığı haberini almış bulunuyoruz.
Hain saldırıyı nefretle kınıyor, yaşamını yitiren şehitlerimize Allah'tan rahmet; Türk Silahlı Kuvvetleri ve ailelelerine başsağlığı ve sabır diliyoruz.
Türk Milleti'nin başı sağolsun.
Galatasaray Spor Kulübü
Vatan için ölürüz diye msn nicklerini süsleyenlerin samimiyetine inanmıyorum diyorsun ama yanlış düşünüyorsun bu konuda , çünkü ; herkes için aynı şey geçerli değil...Ömer Horzum' Alıntı:Ya kusura bakmayın da, geçin şu vatan için ölürüm edebiyatını. Şehitlerimizin hiç biri hazır değildi o ölüme, hepsi gençliğinin baharında insanlar, hayat dolu, kanı kaynayan insanlar. Kim ister o yaşlarda ölmeyi, hem de pusuya düşürülerek. Yine söylüyorum vatan için ölürüz hayda huydu diye msn nicklerini süsleyenlerin samimiyetine inanmıyorum, o kadar kolay değil işte. Tabii ki tek yumruk olalım, tek birlik olalım. Ama vatan için hayatından bir şey feda etmek başka, hayatını feda etmek başka.
Ömer Horzum' Alıntı:Yine söylüyorum vatan için ölürüz hayda huydu diye msn nicklerini süsleyenlerin samimiyetine inanmıyorum, o kadar kolay değil işte.
Olaylara sadece kendi gözünden bakman çok yanlış.Hele ki böyle önemli konulardaÖmer Horzum' Alıntı:Ya kusura bakmayın da, geçin şu vatan için ölürüm edebiyatını. Şehitlerimizin hiç biri hazır değildi o ölüme, hepsi gençliğinin baharında insanlar, hayat dolu, kanı kaynayan insanlar. Kim ister o yaşlarda ölmeyi, hem de pusuya düşürülerek. Yine söylüyorum vatan için ölürüz hayda huydu diye msn nicklerini süsleyenlerin samimiyetine inanmıyorum, o kadar kolay değil işte. Tabii ki tek yumruk olalım, tek birlik olalım. Ama vatan için hayatından bir şey feda etmek başka, hayatını feda etmek başka.
Burak bırak bari onların yerini bilelim gerektiği zaman vurmasını içeri atmasını devlet bilir ama dün söylenen birşey vardı hayalet düşmanla savaşıyoruz diye tamamiyle doğru bu.Burak Barut' Alıntı:Bugun şehrimizde miting vardı ve bence mitingin en anlamlı sloganı şuydu ; Mecliste Terörist istemiyoruz ! ! !