Hepimizin Başı Sağolsun...
Ömer Horzum' Alıntı:Hazır değildi derken de neyi kastetmek istediğimi anlamamışsın abi. Ben canlarını feda etmeye hazır değillerdi demedim, diyeni de Allah çarpar. Ama demek istediğim şu, sizce insan hayatına şu PKK değer mi? Neyse fazla uzatmayayım konuyu, uzadıkça gider ve farklı yerlere kayar. KSK maçında gerçekten ne demek istediğimi merak eden olursa konuşabiliriz. Ama dediğim gibi, dün akşam ben arabaya Türk bayrağı asıp, serseriliği ve gırgırına katıla katıla gülerek "Şehitler ölmez, vatan bölünmez" diyenleri duydum da, ki bi tanesinin arkasında bir kız erkek yiyişiyordu. Benim akşamki sitemim ve sinirim onlaraydı. Üzerine alınanlar yahut dokunduklarım kusura bakmasın.
Murat İnal' Alıntı:Bu arada resmi olarak 8 askerimiz rehin şu anda.7sinin kimliği açıklandı.Biri uzman çavuş.Açıklanmayanda rütbeli büyük ihtimalle.
Öncelikle Allah yardımcıları olsun.
Keşke elden birşey gelse.Türk Silahlı Kuvvetlerine ve kişiliğini çok iyi bildiğim Yaşar BÜYÜKANIT paşaya güvenmekten başka yapacak birşey yok şu an.
Umarım geç kalınmadan seferberlikmi ilan edilecek ne ilan edilecekse edilirde yerimizi alırız.