Hey Alttaki?

Re: Hey Alttaki ?

Seyrantepe'deki stadın ne pahasına olursa olsun artık bitirilmesi... Ve de yapılan haksızlıklara karşı yumruğunu masaya vurup, tepkisini belli etmesi...

Polat'ın Albayrak'ı listesine almamasını nasıl değerlendiriyorsun?

Adnan Polat´ın Albayrak´ı harcama şekli kuşkusuz etik değil. Önce söz verip son anda listeye almaktan vazgeçmesi Galatasaray´ın bir numaralı ismi olacak kişiye yakışmadı elbette.

Albayrak açısından bakarsam o da sütten çıkmış ak kaşık değil. İçinde bitmez tükenmez bir Galatasaray FC sevgisi var Galatasaray SK değil.

Geçmişe doğru bir yolculuk yapma hakkı verilse hangi dönemde yaşamak isterdin? Bu tercihinin sebebi nedir?

Onur Yavuz' Alıntı:
Adnan Polat´ın Albayrak´ı harcama şekli kuşkusuz etik değil. Önce söz verip son anda listeye almaktan vazgeçmesi Galatasaray´ın bir numaralı ismi olacak kişiye yakışmadı elbette.

Albayrak açısından bakarsam o da sütten çıkmış ak kaşık değil. İçinde bitmez tükenmez bir Galatasaray FC sevgisi var Galatasaray SK değil.

Geçmişe doğru bir yolculuk yapma hakkı verilse hangi dönemde yaşamak isterdin? Bu tercihinin sebebi nedir?
Bu soruya ben cevap vereceğim.Karın deşen Jack zamanında olmak isterdim çünkü onun en büyük yardımcısı olmam lazımdı. :)

Dünyanın sonu ne kadar yakın? :p

Belki yarın,belki yarından da yakın :p

fenere futbolda 7 atıp 6 diyenlerin azını kapatmak mı?
Yoksa baskette final serisinde 4 maç ezip te eze eze şampiyon olmak mı?? :p :p :p

Galatasaray'ın galip gelmesini istediğim için Galatasaray diyorum.
Maçın adamı Chris Owens olacak.

Bugüne kadar okuduğun kitaplar içerisinde en beğendiğin kitap hangisi?

Hep aynı soruları soruyoruz yahu.Ben,Galatasaray'lıyım.Tabii Galatasaray alsın derim,ama ....işte ama var.
Fenerbahçe,kendi seyircisinin önünde maçı kazanma konusunda bir adım önde.

İlginç bir soru.En son ne zaman ağladın? :)

Nba live 2008 oynuyorum.

Osmanlıca dilini öğrenmek için ders konulmasını ister misin? Ayrıca neden Osmanlıca öğretmiyorlar?

Osmanlı Türkçesini üniversitelerde, Türkçe ve edebiyat bölümlerinde bulabilirsin ya da üniversite dışında açılan kurslar vardır muhakkak. Bahsettiğinin lise olduğunu düşünüyorum. Bence lisede gerekli olan bir ders değil. Ben üniversitede birkaç yıl gördüm ve şu an bir işime yaramıyor.

Kızları Anlama Kılavuzu diye bir kitap olsa, yararlanmayı düşünür müydün? :)

Öyle bir kitap yayınlandı ve okudum : ) (Kadınları Kullanma Kılavuzu - İlhan Uçkan)

Gelecek sezon futbol takımının başında kim olmasını istersin? (Feldkamp´ın devam edemeyeceği malum)

Luce yi çok isterim...Van Gaal da konuşuluyor o da olabilir hırsıyla tam bu genç takıma göre

Lİncoln sence seneye gider mi?

Onur Yavuz' Alıntı:
Öyle bir kitap yayınlandı ve okudum : ) (Kadınları Kullanma Kılavuzu - İlhan Uçkan)

Gelecek sezon futbol takımının başında kim olmasını istersin? (Feldkamp´ın devam edemeyeceği malum)
O kitabı, en yakın zamanda istiyorum. :) Bu ara lazım bana. :p

Kim olduğundan çok, takımın başında sürekli duracak birisini isterim. Takım Ankara'ya geldiği zaman, takımın başında teknik direktör görmek istiyorum. :)

Lincoln seneye gitmemeli. Bu sene pek bir şey görmedik ondan daha, son 7 hafta ve Türkiye Kupası maçları hariç. Seneye iyice göstermeli kendisini.

Denizlispor galibiyeti, şampiyonluk için bir dönüm noktası mıydı?

Evet diyebilirim çünkü bu kadar kötü oynayıpta kazandıysak vardır bir keramet.

Futbol takımımızda transfer önceliği hangi bölgeye verilmeli ?

Bence uygun. Bundan fazlası kötü olur. 3+1 kuralı da uygundu. Ancak bazı kulüpler bunla yetinmeyip çeşitli yollarla bunu arttırıyor...

Hido'nun sakatlanması hakkında ne düşünüyorsun?

Yarın mr ı çekilecekmiş ne kadar süre oynayamayacağını öğreneceğiz, umarız ciddi bir şeyi yoktur.Nazar, şanssızlık demek istiyorum ama basketbolda war maalesef bu tip şeyler.En canlısı da Dirk Nowitzki, Hüseyin Beşok.

Canaydın döneminde en çok şikayet ettiğimiz konulardan biri taraftarını ezdirmesi idi.Polat bu konuda sorunlarımızı giderebilecek mi?