Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Takımı basket maçına giderim Kaçar mı basketbol maçı hemde böyle bir maç... Futbol maçına neden gitmem;çünkü futbol maçına herkes gidiyor gereken desteği veriyor basketbol öyle değil ama desteği daha çok hak eden basketbol.Basketbol takımımız baskette daha çok desteklenmeli.
Bence Barcelona. Çünkü kendilerine ait kültürleri var. Tarihlerinde reklam almamışlar.(Son yıllarda yardım amacıyla UNICEF'in logosunu kullanıyorlar)...
RAP'in Türkiye'deki yeri pek iyi olmasa da olacağına inanıyorum.Çünkü müziği,sözleri ve ritimleri ile en iyi müzik türüdür bana göre.Türk kültürüne kabul ettirmek zor olduğundan çabalarımız sürmekte..
Sami Yen'deki Fener maçında eğer maç istemediğimiz şekilde biterse Geçen yıl gibi olaylar çıkar mı?
NOT: Alper bahsettiğin insanın Galatasaray Spor Kulübü'nün Başkanı olduğunu bilerek ona göre en azından saygı çerçevesinde yazsan daha iyi olur...(Eleştirebilirsin fakat adını en azından doğru yaz)