ulAn ron artest seni adam sanmıştık geçen yıl ama şu yaptığına bak... Nba'de en nefrettiğin oyuncular sıralamasında;
1.) Bruce Bowen 2.) Kobe 3.) Ron Artest olarak 3. sırayı aldın!
http://www.youtube.com/watch?v=vu1zMV5j0fo şu hareketten sonra birşey demiyorum yorum sizin...
Son Şampiyon Los Angeles Lakers, evinde Batı Konferansı'nın güçlü ekibi Houston Rockets'a 91-101 yenilmekten kurtulamadı. Gecenin kahramanı olan Aaron Brooks, kariyerinin rekoru olan 33 sayıya ulaşarak galibiyetin mimarı oldu. 5 adet üç sayılık baskete imzasını atan Brooks, ürettiği kritik basketlerle güçlü rakibine üstüste ikinci yenilgisini tattı.
Bir önceki maçında deplasmanda Denver'a 26 sayı farkla mağlup olan Los Angeles Lakers, Staples Center'da 18,997 seyircisinin desteğiyle maça iyi başladı. Artest, Bynum ve Bryant'ın sayılarıyla ilk çeyreği 29-23 önde tamamladı. Ancak ikinci çeyrekte oyun kurucusu Brooks'un isabetli dış atışlarıyla oyunda dengeyi sağlayan konuk Roketler, 25-29'luk seriye rağmen devre sonunda soyunma odasına 54-52 geride girdi. Maçın ikinci yarısına Brooks'un isabetli üç sayılık basketleriyle giren Houston, 19-28'lik seriyle final periyotuna 73-80 üstün girdi. Son çeyrekte konuk ekibin ilk 6 sayısı Andersen'den gelirken, Houston Rockets oyunun son dakikalarını daha verimli geçirince sahadan galibiyetle ayrılmasını bildi: (91-101).
Aaron Brooks, kullandığı 23 şutun 11'inde isabet (2s: 6/12, 3s: 5/11, SA: 6/7) sağlarken, maçı 33 sayı, 6 ribaund ve 4 asist ile kapattı. Roketlerde ayrıca Avustralyalı pivot David Andersen 19 sayıyla kenardan gelerek önemli katkı verdi. C. Landry (15 sayı, 10 ribaund, 1 blok) ve C. Budinger (11 sayı, 6 ribaund, 3 asist, 3 top çalma) galibiyete destek verdi.
Kobe'de 18 sayı,1 ribaund,3 asistle maçı tamamladı ( 2s: 7/20 3s: 0/3 SA: 4/4)
Kobe'ye en güzel cevabı verdik. Çakma MVP seni...
Denver koydu, biz koyduk oh ne güzel 1 günde 2 büyük derbi 2'si de mutlu son.
Sen varya sen başımın tacı gözümün bebeği, ben varya ben teksas yolunda elimde sigara, tek dileğim koyalım lakersa koyalım spursa şampiyon olalım.
Tracy McGrady # ? '' I will come back this November... ''
Dön artık esas MVP dön artık... (!)