Hüseyin Beşok

Re: 12#Hüseyin Beşok

Can Akan' Alıntı:
[quote="Gökce Başaran":6rvvp9lq]Hüseyin Beşok: "Sezon başında bana az oynayacağım söylendi teknik ekip tarafından"

Eheh müthiş zeka örneği.
Gökçe hatırlarsın heralde Hüseyinin Bu takımda sahada durmasının bile bir anlam ifade ettiğini çok savunmuştuk senle[/quote:6rvvp9lq]

Abi savunulmayacak bir olgu değilki bu adam saha içindeki coach gibi.
Sene başında fiziksel sorunları vardı ama bundan öncesinde adama sen az oynayacaksın denildiyse bu büyük yanlıştır.

Hüseyin'in Galatasaraylılığına sürekli vurgu yapmasıda çok hoşuma gitti.

Hüseyini sene başında gördük.Yazın yarısını sakat geçirdi.Sene başında Galatasaray Tvde kendiside hazır olmadığını söyledi.Şimdi yalan yanlış şeyleri ortayı atıp eski konuları açmanın ve buraya yanlış bilgiler verip insanları ayaklandırmanın anlamı yok.

Kod:
Hüseyini sene başında gördük.Yazın yarısını sakat geçirdi.Sene başında Galatasaray Tvde kendiside hazır olmadığını söyledi.Şimdi yalan yanlış şeyleri ortayı atıp eski konuları açmanın ve buraya yanlış bilgiler verip insanları ayaklandırmanın anlamı yok.

yalan yanlış olduğunu nerden biliyorsun ? eğer biliyorsan bu konu hakkında birşeyleri okuyip görmen lazım belkide..mesela bugün Vatan gazetesin de Adnan Onaran'ın dün Hüso ile yaptığı tam sayfa röpartaj var aç bi oku neler demiş,neler anlatmış..kendisine sene başında neler söylenmiş , o ne cevap vermiş..yalan yanlış şeyleri ortaya koymaktan ziyade bilip bilmeden konuşmak her zaman daha yanlıştır..

Levent ÖKTENER' Alıntı:
Kod:

yalan yanlış olduğunu nerden biliyorsun ? eğer biliyorsan bu konu hakkında birşeyleri okuyip görmen lazım belkide..mesela bugün Vatan gazetesin de Adnan Onaran'ın dün Hüso ile yaptığı tam sayfa röpartaj var aç bi oku neler demiş,neler anlatmış..kendisine sene başında neler söylenmiş , o ne cevap vermiş..yalan yanlış şeyleri ortaya koymaktan ziyade bilip bilmeden konuşmak her zaman daha yanlıştır..

Zamanında Murat Özyer yanlısı yazılar çıktığı için az anılmamıştı bu gazete sanırım.O zaman doğruluğundan şüphe duyanlar şimdi hiç birşey araştırmadan direk orda ki yargılara göre insanları yargılarsa bende bilip bilmeden konuşabilirim sanırım.Sizce o sarfettiği cümle ne kadar gerçekçi?Doğruluk payını ne ye göre belirliyoruz?

genelde evine gidip yapılan röpartajlar da sallama haber olmaz..ağzından çıkmayan şey yazılmaz çok basit aslında..he diyelim yazdı o zaman Hüso'dan bi yalanlama gelir resmi sitemizden..mevcut olan bi yalanlama yok benim gördüğüm , ama röpartajın evinde yapıldığını görebiliyorum..çok zor değil doğruluk payı he eğer sen zorlanıyorsan yapılcak pekbirşey yok tabi..

Levent ÖKTENER' Alıntı:
genelde evine gidip yapılan röpartajlar da sallama haber olmaz..ağzından çıkmayan şey yazılmaz çok basit aslında..he diyelim yazdı o zaman Hüso'dan bi yalanlama gelir resmi sitemizden..mevcut olan bi yalanlama yok benim gördüğüm , ama röpartajın evinde yapıldığını görebiliyorum..çok zor değil doğruluk payı he eğer sen zorlanıyorsan yapılcak pekbirşey yok tabi..

Ortada zorlandığım birşey yok.Her habere yalanlama gelse şu an resmi sitede normal haberlere yer kalmazdı.

Bu yaz aynı gazetede Skibbe sahilde gezerken foto muhaberinin yanında resim çekilmesinden sonra altınada 1 sayfa röportaj patlatan yine bu gazete değilmi?Ertesi gün yanlış hatırlamıyorsam yalanlama hemen gelmişti.

Tartışılan nedir :?
Hüseyin son 3-4 haftadır mükemmel gidiyor, bunun keyfini neden çıkarmıyoruz ;)

Arda Öztürk' Alıntı:
Burayı kendi üstüme alındığım için cevap vermek zorunda hisettim kendimi.

Bir kere Arda birilerini yalancılıkla suçlamak sana yakışmamış. (yanlış bilgi desende yalancılık kelimesini oradan çıkardım ben) Hadi suçluyorsun bir kanıt göster, birşeyler söyle buraya. Sene başı Hüseyin çıkıp hazır olmadığını söylemiş filan fulan. Sene başında böyle bir açıkla yapması pek anormal olmayailir ama anormal olan "seni bu seezon düşünmüyoruz" diyen takımın başında ki kişilerdir. Bak Özyer demiyorum sadece takımda ki yardımcı koçtan, menajjere kadar herkesi söylüyorum. Belki bu at gözlüklerini çıkarmanı sağlar. Şimdi yalancılıkla şuçuyorsun, kimi?

1-Hüseyin Beşok
2-Gökçe Başaran
3-Sitede ki diğer bu konu hakkında yazan arkadaşlar

Öncelikle Hüseyin dün ben sakat filan değildim dedi. Gürkan, üstüne basa basa sordu zaten. O da ben yazın çok çalıştım sakatlığım yoktu dedi. Heralde Hüseyin gibi biri Canlı Yayın da yalan yanlış açıklama yapmaz.

Bana gelirsek biz Kerem ile Ankaraya gittiğimizde hazırlık maçlarında Hüseyin ilk 5 çıkıyordu ve takımının en eskilerinden biri ile Telekomun antreman sahasında orada Hüseyin'i sorduğumda;

"Aman Allah nazardan saklasın bu sene çok iyi çalışıyor bomba gibi geliyor" dedi bana. Bu söylemini o gün yanımda olan Kerem Seçer de doğrulayacaktır.

Doğrular bunlardır. Bunun sonucunda bu düşünceye saygı duyulur, teknik heyetin düşüncesine. Bana göre yanlıştır bu düşünce ve yablışlığıda her geçen hafta biraz daha ortaya çıkmıştır.

Zaten burada beni üzen tek şey senin sormadan yanlış bilgi vermeyin millete demendir.

Ya cidden ilginç tartışmalar dönüyor.
Hüseyin Beşok +20 dakika düzenli oynayamaz. Geçen sene bile kaldıramadı bunu bırakın bu seneyi.
Sene başında bir oyuncuya sana fazla süre vermicez demek kadar normal birşey varmı. Her hocanın kafasında belli şablon vardır bunu uygular. (doğru yanlış o başka bir konu)
Oyuncuda bu şartlarda o klüpte görev alır ya da almaz.

Kimin neyin kavgasını veriyorsunuz çocuklar :)

Sene başındaki Zizic transferinden sonra belki Hüseyin'in süresinin düşeceğini söylemiş olabilir hocalar veya menajer. Bunun neresi anormal veya sorun olacak durum nedir ki, büyüttünüz bu kadar? Bu konulara fazla takılmayın bence, kutuplaşmanın kimseye faydası olmaz camia olarak.. Relax gençler :)

Hüseyin Beşok'un 20-25 arası oynaması normal olanıdır.Büyük olasılıkla hoca da bunu söylemiştir.700 bin dolarlık bir yedek oyuncu ancak Nba'de bulabilirsiniz.
Hüseyin'in 20-25 dakika beğenmeyip az olarak değerlendirmiş olması en mantıklısı.
Sene başında neden oynamadı bilmiyorum ancak hazır değil dendi bana da pek inandırıcı gelmemişti aslında inandırıcı demeyelim de mantıklı gelmemişti.
Her neyse ki zaman ilerledikçe Hüseyin'in hem kondisyonu oturdu hem de takımı sahiplenme gücü en üst seviyeye ulaştı bence bunun tadını çıkaralım ve onu izlemeye devam edelim.

Hüseyinin bütün sezonu bu tempoda götürebileceğini düşünen var mı?

Zaten Milojevic dönünce de süresi normal olarak yine kısalıcak. Ben de kendisinden her maç 20 dk civarında (hatta 15 bile olabilir) maksimum verim alınması taraftarıyım.

Hüseyin bu lafları Skytürk'de yayınlanan Basketbol Panorama programında söylemedimi ?

Daha neyin yalanı yada yanlışı tartışılıyor ki.Koca adam canlı yayında yalan damı söyliyecek.

Marshall Strickland'ı alan zihniyet Hüseyinide oynatmaz cok da şaşırılıcak birşey olmaması lazım. :oops:

Arda senden açıklama bekliyoruz?

Neden Hüseyin'i yollamaya çalışmış Murat hoca?:):):)

Benim için tartışma bitmemitir demiştim.Araşatırmak cevap almak bir kaç günü bulduğu için cevapda haliyle gecikti.Gereken cevabı da bugün Eyüp abi yardımı ile aldım.

Hüseyin istenmediği haberi tamamen doğruymuş.Ancak suçlanan kişinin istemediği gibi birşey olmadığıda tahmin ettiğim gibi yokmuş.(Bundan adım gibi emindim,bu yüzden de savundum)

Hüseyin'in istenmeyen adam gibi bir pozisyonda bırakılması ayıptır.Ancak onu istemeyen adam Murat Özyer değil şubedeki isimlermiş.Ama şubede ki isimleri ne Murat hoca Kulübe zarar gelsin diye vermiyor ne de Hüseyin şu anda sözleşmeli sporcumuz diye vermek istemiyor buda en büyük hakkı.

Ayrıca Hüseyin'in derbiden sonra Murat hoca'yı araması vs...Gördüğü adı geçtiği her yerde Murat Hocaya teşekkürler sunduğu başka bilgiler.

Ha diyeceksiniz eve gidip resim çektirdinmi bunları yazarken hayır yapmadım böyle birşey.Ama güvenilirliğime inanlar Gökçe'nin ta kendisine sorabilir ve bilgi yanlışı olmıyacağının teyidini alabilirler.Tabi Gökçe'de hala yazın transfer dönemindeki gibi düşünüyorsa...
İnanılırlığını sorgulamak isteyenler bana güvenmeyenler varsa eğer Eyüp Yıldız'dan da teyid edebilirler.

Lütfen bu şubede ki isimler kim gibi sorular gelmesin çünkü bizde bilmiyoruz bu isimler sanırım sezon sonuna kadar ve ya bu isimler görevden ayrılana kadar bilemeyiz.

Hüseyin her fırsatta Murat hocaya teşekkür ediyor, galibiyet armağan ediyor kendisini istemediği için yapmıyor herhalde bunu, biryerlerden haber almaya gerek yokki zaten aklı selim ile düşünen herkes bunu anlayabilir zaten ( Arda sakın yanlış anlama senin için değil ısrarla anlamak istemeyenler için ).

Ayrıca Murat hocamız takımda tek söz sahibi insandı istemediği birini zannetmiyorumki takımda tutsun hatta şunuda söyleyebilirim rahatlıkla istemeyenlere rağmen Murat hoca Hüseyin'i takımda tutan kişidir.

Yok Şamil birbirimizi biliyoruz.Öyle bir şüphem yok ama oluşan şu ortamdan sonra bu araştırmayı yapmalıydım diye düşündüm.