E
Emin Doğanca
Misafir
Re: 12#Hüseyin Beşok
Umarım Hüseyin seneyede aramızda olur
Umarım Hüseyin seneyede aramızda olur
MURAT ÖZYER' Alıntı:Ücreti nedeniyle yöneticilerin Hüseyin?i göndermek istediği doğru muydu?
Sezon başındaki performansı nedeniyle bu konuşuldu. Ancak ben geçen seneden Hüseyin?in bize neler yaşattığını, uzun oyuncuların yavaş yavaş forma girdiklerini bildiğim için bu isteğe karşı çıktım. O dönemde büyük bir fırtına yaşandı ama sonuçta olumlu bitti.
HÜSEYİN BEŞOK' Alıntı:Aslına bakarsan sezon başındaki performansım biraz da sezon öncesinde teknik heyetin verdiği karar doğrultusunda çıkmıştı.Bana "bu sezon sana fazla oyun süresi vermeyeceğiz, senden daha az yararlanmayı düşünüyoruz" demişlerdi"
Emre Sarp Kocaoğlu' Alıntı:http://www.tbl.org.tr/beko/roportaj_det ... ortaj=4784[/url][/quote:17j4nco8]Murat hoca onu göndermek istemedi, bu açık ve net, ben kimin yollamaya çalıştığınıda biliyorum, sordum öğrendim.
İstersen sende öğrenebilirsin
mazharozsoy' Alıntı:Adı üzerinde hayal... Telekomla sponsorluk anlaşmasını basketbola taşırsak neden olmasın...
Alperen Kaplan' Alıntı:mazharozsoy' Alıntı:Adı üzerinde hayal... Telekomla sponsorluk anlaşmasını basketbola taşırsak neden olmasın...
Allah izin verse de bir şampiyon olsak görürüm sizi ben de,neyse...