Hüseyin Beşok

Re: 12#Hüseyin Beşok

Umarım Hüseyin seneyede aramızda olur

Hüseyin BEŞOK'UN Hayali

Galatasaray Cafe Crown oyuncusu Hüseyin Beşok, en büyük hayallerinden birinin, taraftarı olduğu Galatasaray ile Türkiye şampiyonluğu yaşamak olduğunu söyledi.

Beşok, ''www.tbl.org''da yayınlanan röportajında, Galatasaray'ın sporcusu, aynı zamanda bir taraftarı olduğunu belirterek, ''En büyük hayallerimden biri de taraftarı olduğum takım Galatasarayla şampiyonluk yaşamak. Geçen sene iniş çıkışlar, sakatlıklar, çeşitli şanssızlıklar yaşadık ve bunu başaramadık'' dedi.

Şu anda ligde ikinci durumda ve iyi bir yerde olduklarını kaydeden Hüseyin Beşok, şöyle devam etti:

''Beko Basketbol Ligi son yıllarda büyük bir çıkış içinde ve gerçekten şu an çok kaliteli bir duruma geldi. Şampiyonluk için konuşmak çok erken. Gerçekçi olmak gerekirse Efes Pilsen, Fenerbahçe Ülker ve Türk Telekom gibi takımlar, kadro ve bütçe yönünden bizden daha üstün bir konumdalar. Bizim bu açığı kapatabilmek için yapabileceğimiz tek şey; takım ruhuyla hareket edip iyi bir ekip olmak. Fakat şampiyonluktan bahsederken asıl önemli olan, herkesin uyumlu bir şekilde ve performansını en üst seviyede tutarak takımca play-off'lara girmesidir. Normal sezonda her takım inişli çıkışlar yaşıyor. Sezon sonunda şu anki formumuzu koruduğumuz takdirde, şampiyonluk için önemli bir avantaj yakalayacağımızı söyleyebilirim.''

Beşok, Galatasaray ile ikinci senesi olduğunu ve bu sezonun sonunda kontratının biteceğini kaydederek, ''Kendi açımdan değerlendirecek olursam kendime iyi baktığıma ve iyi çalıştığıma inanıyorum. Tabii vücudumun beni nereye kadar götüreceği önemli. Kendimi sahada güçlü ve sağlıklı hissettiğim sürece, üst seviye takımlarda oynamak istiyorum'' diyerek sözlerini tamamladı.

Re: Hüseyin BEŞOK'UN Hayali

Evet ''Galatasaray'ın adının olduğu her yerde umut vardır'' Zaten hayallerimizi yıllardır ayakta tutan da bu.

MURAT ÖZYER' Alıntı:
Ücreti nedeniyle yöneticilerin Hüseyin?i göndermek istediği doğru muydu?
Sezon başındaki performansı nedeniyle bu konuşuldu. Ancak ben geçen seneden Hüseyin?in bize neler yaşattığını, uzun oyuncuların yavaş yavaş forma girdiklerini bildiğim için bu isteğe karşı çıktım. O dönemde büyük bir fırtına yaşandı ama sonuçta olumlu bitti.

Neymiş? Kim istememiş? Acı varmı acı?

Emre Sarp Kocaoğlu' Alıntı:
http://www.tbl.org.tr/beko/roportaj_det ... ortaj=4784[/url][/quote:17j4nco8]Murat hoca onu göndermek istemedi, bu açık ve net, ben kimin yollamaya çalıştığınıda biliyorum, sordum öğrendim.

İstersen sende öğrenebilirsin :)

Abi iki topicte de aynı tartışmayı yapıyoruz; gönderme değil; ama az süre vereceğini söylemiş Hüseyin'in açıklamalarına göre. Hocanın tercihi elbette bu hakka sahiptir; ama bu tercihin sonucunda taraftarlar da bir o kadar coachu eleştirme hakkına sahip olmalıdır.

Emre aslında eleştirim sana veya senin gibi yazanlara değildi, daha fazla uzatmakta istemiyorum, fakat son kez şunu söyleyeyim,Hüseyine fazla süre alamayacağını söylemek nazikçe kovmaya çalışmaktır, peki onu kadroda tuttum diyen bir insan aynı zamanda kovmayamı çalışmış???

Tam hatırlayamıyorum zamanı ama yaklaşık 10 yıl kadar önceydi... Milli takım oyuncularına oynamak istediğiniz bir takım var mı diye bir soru yöneltilmişti... Galatasaray da oynamak istiyorum diyen tek bir basketbolcu vardı... Görüntüde Efesli yüreğinde Galatasaraylı Hüseyin Beşok... Allah ın izniyle hayalin gerçek olur dev adam... seni çok seviyoruz...

''Bu sene şampiyon olacağımıza inancaım tam'' daha doğru bir söylem olurdu diye düşünüyorum.Önemli olan inanç salonda inançlı olan taraf kazanıyor.Kendini küçültürsen zaten yenileceğini bilerek çıkarsın ve yenilirsin.Bu psikoloji çok önemli.

Bence basketbolculara bu yönde uzmanlar tarafından terapiler uygulanmalı.

( Tabi burda Hüseyin'in inanmadığını söylemiyorum biranda öyle söylemişte olabilir.Genel anlamda konuştum. )

benim hayalim değil ne yazıkki rüyam

murat ozyer gecen senekı takımı elınde tutamadı yada tutmak ıstemedı gıttı gecen seneyle alakası olmayan hantal oyuncular aldırdı.bız boyle oyuncularla hayatta sampıyon olmayız huseyın besok sadece senınle donmez bu degırmen.koray mincinozluye bır öneri:DEE BROWN ın velıahtıyım