İlginç Söylentiler !

Önder Ç.

0
Yönetici
İlginç Söylentiler

Son günlerde Galatasaray Spor Klübünde yaşanan maddi sıkıntılar yine had safhaya ulaşmış olacak ki futbolcular kazan kaldırıp alacaklarını istemeye başladılar. Ve maalesef bazı söylentilere gore futbolculara verilen sözlerin tutulması için basketbol şubesinin Café Crowndan gelen sponsorluk parasına da el konulmuş. Gerek Erkek,gerek Bayan gerekse Tekerlekli Sandalye basketbol takımlarımız son derece başarılı sonuclar alırken,kimsenin tekerlege çomak sokacagına ihtimal vermiyoruz. Umarız yukarıda yazdıklarımız sadece söylentilerden ibarettir,aksi taktirde yüzyılın en başarısız yönetimi,başarısızlık ve iyi giden şeyleri bozmak adına bir zafer daha kazanmış olacaktır !
 
Ya Ben Anlamıyorum...

Ya ben Anlamıyorum Bu kadar borç Batağındayız anlıyorum ama basketbol şubelerini kapatmak gibi bir düşünceleri kim çıkartıyo anlamıyorum...bu tam bir şerefsizliktir.şu anda her dalda başarılıız(futbol da dahil)Ama bazı insanlar şerefsizler Galatasarayın başarısını örnek alıcağına bizim başarılarımıza comak sokmaya çalışıyorlar...bizde bununla ilgili ORGANİZASYONyapalım ve medyaya karşı sitemimizi belli edelim yoksa yönetim gittikçe dağılıyo 3 ay kaldı kongreye ve iyice prtalığı bozmadan bir organizasyon yapalım....pankart ...beste gibi...lütfen ..aMİGOlarımızdan biraz daha destek istiyoruz...nden bizim taraftarımızda iyi bir örgütlenme yok... :atki
 
basketbola ihanet ve aciz yönetim

böyle bir söylentinin gerçek olmayacağını düşünüyorum ve galatasaray yönetiminin her ne kadar çok başarısız olsa da böyle bir yola başvuracağına inanmıyorum ve daha doğrusu inanmak istiyorum.gs basket takımları şu anda oldukça başarılı ve onlara kesinlikle dokunulmamalıdır.futbolda parasızlık varsa eğer ve çok sıkışık bir durum varsa para istemeyecek altyapıdaki genç oyuncularımıza şans vermeliyiz pahali yabancıları ve diğerlerini göndeririz ve biz taraftarlar olarak buna karşı çıkmayız.ancak baskette ve diğer alanlarda böyle parlak alt takımlarımız ve olanaklarımız yok ve şu anda gerçekten sistem oturdu mali olarak bu takımlarda o nedenle buraların gelirlerine kesinlikle dokunulmamalıdır.biz taraftarlar olarak dışarıya çok kenetlenmiş olarak görülelim ve yönetime böyle bir hareket olanağını vermeyelim.ayrıca böyle bir konunun gündeme gelmesine bir taraftar olarak çok üzülüyorum ve utanıyorum!
 
ya bu kadarmı ya?

arkadaş lar bunları kim söylemis.bunu söyleyen adam hiç düsünmemismi halimizi. dediklerini yaparlarsa gitgide düsüs yasanır takımımızda . buna izin vermiyelim. yasananlar yüzünden takımımız zarara girecek. bu sefer yabancılar paralarını istiyecek. ödemessek onlarda giderler. üstelik onlar bizim en iyi oyuncularımız :atki :atki :atki
 
Bilemiyorum bu söylentinin kaynağı kim? Ama inandırıcı değil, üstelik de mantıksız.

Şimdi bakalım, Cafe Crown'dan alacağımız para en iyi ihtimalle 3 yıl için 4 milyon dolar. Yıllık 1.3 milyon dolar.

İki ihtimal var: Birincisi gözü dönen Ülker bütün parayı peşin verir. Sonuç. PAra geldiğinin ertesi günü biter. Yani paranın bugünden çok daha erken bitmiş olması gerekir.

İkinci ve mantıklı olan ihtimal ise Ülker parayı taksit taksit verir. Bildiğim kadarıyla oyunculara 10 aylık kontratlarda para veriliyor, temmuz ve Ağzustos ayında teorik olarak boştalar. Demek ki aylık bütçe 130 bin dolar olur. Bu durumda da 6.5 milyon dolarlık futbol alacağına karşı 130 bin dolarlık kaç taksideel koyarsanız koyun( ki bu alacakları 3-4 gün içinde ödemek zorundalar, mart ayındaki paraya el koymak işe yaramaz) yetmez. Haziran'a kadar ödeme yapmasalar ellerinde 700 bin dolar birikir en fazla.

Yani futbolculara para ödemek için basketbol parasına el koymak çok mantıksız. Sanki bana birilerinin fırsattan istifade kasten sızdırdığı " kendilerini sağlama alma" haberi gibi geliyor. Mantık basit, takım iyi giderse bakın ne şartlarda kazanıyoruz, Efes mağlubiyetinden sonra kötü gidiş başlarsa " Bakın paraları kestiler, biz ne yapalım, halbuki paralar veriliyorken 4 maç kazanmıştık"

Zekice değil mi? Dikkatli olmak gerek


Edit: Önder'in nezaketi üzerine bir not düşmem lazım. Yukarıda yazdıklarımla kastettiğim Halil Üner değil, bütün basketbol şubesidir... Tartışmaya mahal vermemek adına.
 
aslına bakarsanız ozhan canaydın yonetımının boyle bır olayla taraftarın karsısına cıkmasına sasırmam. cunku bu yonetım geldıgı gunden berı hıcbır sozun arkasında durmamıstır. en son carsamba gunu para verecekelerını soylemıs ama sonuc nedır bılınmez. fakat bu durumda basketbol takımının bu kadar ıyı oldugu bır yılda boyle bır olay cıkarsa,
taraftar olarak ne yapmak gerek. bunu konusmamıs lazım. bu yonetımden daha neler duyacagız bakalım.
sankı baasketbola cok deger verıyorlar. şeref turubununde kac tane yonetıcı goruyorsunuz maclarda..
 
Canaydın geldiği gün ne demişti? "futbolun parasını diğer branşlara harcatmam. Futbolun parası futbola"..

O zaman "Basketbolun parası da basketbola"

Haberin gerçekliği konusunda birşey diyemem. Ülkerin futbol için dişe dokunacak bir para verdiğini sanmıyorm. Yıllık 300 bin miydi neydi. O parayı alsalar ne olur?

Gordon'un teorisini de gözardı etmemek lazım aynı şeyi ben de düşünmedim değil. Öte yandan GS da basketbol şubesinin üvey evlat olması çok ta yadırganacak bir durum değil. Haber gerçek çıkarsa da şaşırmam. Gider Heinz'ın ev kirasını öderler şubenin parasıyla...Olur mu olur.
 
Çekemeyenlerin işidir Sayın Özhan Canaydın gibi bir Basketbolsever böyle bir şeye asla tenezzül etmez Bazı Provakatüörler ortalığı karıştırmak istiyor o kadar başka birşey olmamalı ! ! ! !
 
İnsan inanmak istemiyo ama neden olmasın ki?
Futbolcular bu klupte çok daha önemli onların isyan etmesi büyük bir sıkıntı yaratıcağından böyle bi şey yapılmış olabilir
 
Ben gene iyi niyetle bu konu için sanmıyorum demekle geçiştirmekl istiyorum eğer bu olay dogru ise yarın ortaya çıkar o zaman ak le kara belli olur bizde kimsenin HAYAL BİLE EDEMEYECEĞİ TEPKİYİ KOYARIZ!
 
Galatasaray gerçekten kötü yönetiliyor ama unutmayalım Özhan Canaydın , Galatasaray basketbol şube sorumlusuydu eskiden.Ben böyle bir şey yapılacağına ihtimal vermiyorum.
 
bence böyle bir şey olmaz ne kadar istemesekde başarısızda olsa başkanımız basketin içinden yetişmiş bir insan böyle bir şey olamaz dediğiniz gibi bir galatasarayımızı karıştırmak için yaratılan bir polemiktir
 
süren döneminde olmuştu sanırım buna benzer bi olay.yapabilirler.
eğer böyle bi şerefsizlik yapıcaklarsa kapatsınlar şubeyi ben istemiyorum bıktım artık.bi kaç gün önce aklıma gelmişti bu bakalım altından ne çıkacak.
 
Yaw bırakın"Başkan Basketbolun içinden gelmiş" geyiklerini. Adam camiadan tepki görmese 1 sene önce hem erkek hem de bayan şubesini kapatmıştı. Sırf tepkileri engellemek adına kapatmayıp süründürdü. Tek kuruş vermedi. Ben içine tüküreyim böyle basketbol sevgisinin böyle basketbolun içinden gelmenin...
 
Bana da doğru bir duyum olabilir gibi geliyor ama gordon'un dedikleri de mantıklı.Neyse bu olayın doğru olup olmadığını bu akşamki Tuborg maçında oyuncuların moral durumundan anlarız.
 
Umarım haber doğru değildir. Basketbolda parasını alamadığı için
özellikle yabancılar çok rahat takımlarından ayrılabiliyorlar... Özellikle
takımın güzel bir ivme yakaladığı dönemde parasızlık her şeyi mahveder...

Ayrıca Cafe Crown'dan gelen para neye yeterki... Bildiğim kadarıyla
350bin Euro civarında bi para...

.
 
Aybaşında maaşların yatıp yatmadıgından belli olur. Birkaç gün daha sabredecegiz kesin ögrenmek için.
 
basketbol subesi

arkadaslar bu zaten bastan belli idi gece yil basketbol subesini kapatmak isteyen adam bu sene haydi haydi basketbolun parasini futbola aktarir
biz galatasaralilar olarak böyle kötu bir yönetim istemiyoruz adnan polat ne demek istedigimi herhalde anlamistir
 

Üst