İlk Yarı Değerlendirmesi

Ligin ilk yarısı bizim için oldukça iyi geçti. Hele yaşadığmız sıkıntıları düşünürsek. Koç değişikliği, zaten sıkıntılı olan yerli rotasyonumuzun sakatlıklar ile yeniden sekteye uğraması, guard problemi, büyük umutlar bağladığımız iki uzunumuzdan beklenilen verimi alamamamız gibi faktörleri düşünürsek iyi bir ilk yarı geçirdik. Ligde yerimiz sağlam. Milo'nun sakatlığnın geçmesi, bir yabancı uzunun kadroya dahil olması, Gurovic'in formunun yülselmesi ve Koray Hoca'nın takım üzerindeki etkilerinin daha net görülmesi ile beraber daha da iyi olacağımızı düşünüyorum.
Ancak söylenildiği gibi play-off ları etkileyecek olan Efes ve TT mağlubiyetleri bizi zorlayacaktır. Tabi bunu 2. yarıda telafi edebiliriz.

Evet Türk oyuncu kadromuz kalitesiz gibi gözüküyor.Ancak herkes şunu bilsin ki Galatasaray çok para harcayıp aldığı yıldız oyuncularla şampiyon olmayacak,Sadece kensidinde bulunan ruhuyla ve tüm benliğiyle mücadele edecek kendini gerçekten Galatasaray'lı olarak gören isimsiz kahramanları ve cefakar taraftarıyla şampiyon olacaktır.

Emrah Bakın' Alıntı:
Arkadaşlar neden herkes üstüne basa basa Efes'i İÇERİDE yenemedik diye söylüyor anlamıyorum.
İkinci yarı yine salon Ayhan Şahenk olacak,potalar aynı olacak,taraftar olarak bizim taraftarımız ağır basacak...
Efes'le içeride yada dışarıda oynamanın mantığı aynı...
Telekomla da Ankara da yine seyirci avantajı bizde olacak...
Rakipler göz önünde çok büyüyor, bunu daha önce "zorlu viraj öncesi" başlığında yazmıştım.Şimdi yine yazıyorum.Rakiplerimiz Detroit,Lakers veya CSKA,Pana değil.
Eğer Murat Özyer dönemindeki oyun devam etseydi bende umutsuz olurdum.Yinede hiçbir takım bizi süpüremezdi.Ama son maçlar gösterdiki bu takım artık dışarıdan çember dövmekten vazgeçti.Savunma 2 vites büyüdü.
Datçka maçı çok kritik,çok fazla eksiğimiz var, o maçı kayıpsız geçersek ligi 2 yada 3 kapatırız.

hayır emrah abi bizim taraftarımız ağır basmıyacak........
efes bilet fiyatını 32 ytl yapcak...
ayrıca toplayabildiği kadar adam topluyacak.