İlkan Karaman Olayı Detayları

İlkan'ın yaptığı rezillik ortada, bu bariz, ama olayın detaylarını herkesin öğrenmesinin üzerinden haftalar geçtiği halde hala bütün ihaleyi İlkan'a yıkan insanları gördükçe, hatta bunların biri de Murat Özyer olunca ilk defa bu forumda bir mesaj yazmak zorunda hissettim.

Yahu Allah aşkına arkadaş, isterse Emre B. olsun, Galatasaray birisini göndermek istemiyorsa, onu gelip başka hiçbir takım elimizden kapamaz, kapamamalı; çok şey mi istiyorum? Bunu bile sağlayamayan bir yönetici, bunun hesabını da vermeli, yoksa bununla mı çok şey istiyorum? Yönetici çıkıp "Bir türlü resmi sözleşmeye imza attıramadık, ama bakın İlkan da şöyle yaptı!" diyerek hatasını kabul etmeyip başka suçlular gösterildikçe, insanlar da buna hak verip "Haa evet bak iyi olmuş, iyi oyuncu da değil zaten" dedikçe daha çok İlkan olayları yaşarız.

Sen Melihin sözleşmesin feshedip neden İlkanı kiralık vermiyorsun ? Onu da geçtim madem bonservisini veriyorsun geri alırken İlkanla da yeniden anlaşmak zorundasın ? İlkan anlaşmak istemeyip ya da daha fazla maaş talep edebilir ? yazık ne diyeyim ...

Bu olay aslında hafife alınacak bir olay değil ama yönetim baskete fazla kafayı takmıyor demekki.Şu murat özyeri zaten sevmem ne zaman gelse mutlaka bir şeyler oluyor.Fikrim şudur ki Galatasaray'ı kimse kazıklayamaz bu tür olaylar itibarımızı zedeler.20yaşındaki adam ve menejeri paşa paşa oturup imzayı atarlar,atmıyorlarsa kusura bakma murat efendi sen ne iş yaparsın diye sormazlarmı sana.Bu şube yönetimini biraz ağırlığı olsa bu kadar kolay gidemezdi bu adam.

Olayın ayrıntıları açıklandığı gibiyse neden hala Murat Özyer e atılıp tutuluyor anlamıyorum. Geçtiğimiz yıl bir saçmalık yapılıyor ve özel bir anlaşma ile İlkan bonservisiyle verilip geri alınıyor. Gelince de oyuncu anlaşmadan cayıp imzalamam diye diretiyor ve fülker e gidiyor.

Ben İlkan a dair geçtiğimiz sezon başı TOFAŞ ta iken onu izlediğimden ve karakterini de aynı şehirde yaşayan biri olarak bildiğimden bu tip birşeyler karalamıştım zaten. Burada ne yapılmalıydı, Murat Özyer İlkan ın kafasına silah dayayıp gönülsüz adama zorla imza mı attıracaktı?

Geçtiğimiz sezon saçma bir iş yapılmış, kiralanacak oyuncular filan derken yine amatörce bir iş yapmışlar ve bu sezon bu arkadaşın omurgasızlığı ve karaktersizliğiyle birleşince bu sorun ortaya çıktı. Daha önce demiştim Cevher kalmalı ve İlkan bir yıl daha kiralanmalı diye. TOFAŞ ta iken de böyleydi bu adam, bakın Kenan böyle değil mesela insan kendini belli ediyor.