İlkan Karaman

İlkan konusunda yönetici hatalarımızdan ve ilgisizlikten(çünkü ilkan ben fenerliyim demiyor fener başkanı ve yöneticileri benimle ilgilendi galatasaraydan hiçbir yöneticiyle görüşmedim diyor) iyi bir kazık yemişiz gibi duruyor bence bir miktar bonservis alırız cüzzi bir rakam ilkan yarım sene adriyatik ligi-polonya ligi falan takılır devre arası fenere gider gibi duruyor...ama faydalı olurmu bilemem ilkan 20dk nın altında süre aldığında en fazla 7 sayı ve 2 sayılık yüzdesi bile %30 lara indiği maç sayısı fazla ve ksk de skor yaptığı maçlarda 30dk üstü süre almış yani rotasyon oyuncusu değil süresi azaldıkça performansı % olarak baktığımızda düşüyor...ilkan gelecek vaadeden bir isim olabilir ama asla yıldız yada skor opsiyonu değildir ve gidişi bizim rotasyona pek zarar vermez fenere birşeyler katar....1 yıl sonra fenere ben NBA de oynayacağım derse şaşırmam..
NOT=İlkan için sakatlan-ayağın kırılsın-basketbol hayatın bitsin demek bizim foruma yakışmaz bence beddua etmek bize yakışmaz ne olursa olsun 22 yasında genç ve milli bir sporcuya....
birisi bir söz söylemişti unutulmamalı "Sizi buraya getiren yeteneğiniz, burada tutacak olan ise karakterinizdir...
 
bizi istemeyen adamla sezona girmek yerine rengini belli edip gitmesi daha hayırlı oldu boşverin bu adamı konuştukça kendini bişey zannedecek biz kendimize bakalım elimizde hala iyi bi kadro ve en iyi koç var arkadaşlar bence başka takımın kadrosuna katılmış bi oyuncu hakkındada bizim forumda konu başlığı olmasın ben şahsen istemiyorum adminlerden ricam bizim oyuncumuz olmayan birinin forumda yeri yok konu kapatılsın isim silinsin... Hukuki boyutunu zaten yönetim fibayla çözmeye çalışacak iyi bayramlar herkese.
 
İnanılmaz... Daha dün Fener'in nasıl bizden aldığını falan tartışıyorduk genç yetenek diye. Şimdi de daha ömrünün baharı sayılabilecek yaşlarda hayata veda etmiş. Yazık, çok yazık... İnsan çok kötü oluyor. Allah sabırlar versin. Alkollü bir sürücünün çarptığı söyleniyor. Ülkede son zamanlarda bu tip trafik ölümleri çok arttı.
 

Üst