İlkan Karaman

NTVspor bu olayda karşı tarafın maşası gibi davranıyor tüm haberler karşı tarafın tek yanlı açıklamaları.İlkanın açıklaması da psikolojik harekat o da NTVSpor kaynaklı.Adamlar gerekirse para tazminat ödemeyi göze almıştır.Biz haklıysak bile oyuncu zaten mundar oldu bari para kazanın poziyonuna getirmeye çalışıyorlar.

Bize sürekli transfer etiğinden bahseden sürüngenler şimdi sözleşmesi devam eden bir oyuncunun transfer gerekçesi olarak oyuncunun kendi kulüplerinde oynamak istediğini belirten röportajı resmi sitelerinde yayınlıyor.Bakalım ilkan efendi ipekçiye nasıl çıkacak?

İlkanin aciklamalarindan sonra yonetime hocaya bilmem murat ozyere laf atan olmasin artik. adam.karaktersizin onde gideni deplasmani zehir edecez bu karakter yoksunu haysiyete.

Selamlar arkadaşlar uzun süredir forumu takip ediyorum ..Herkese öncelikle merhaba..İlkan'a yapılan yatırımın bu şekilde geri dönmüş olması oldukça üzücü...Tabiki sözleşmede hata yapanlara, İlkan'a ve bu durumu fırsata dönüştüren takım ve menejerlere gerekli tepkiler verilmeli...Ancak tarihimizin en güzel kadrosunu kurduğumuz şu günlerde bunun tadını çıkaramazsak, bu rakibin amacına ulaşması demek... Çünkü İlkan ancak rotasyonun parçası olarak önemli bir oyuncu , kolayca yeri doldurulabilir bu sene veya önümüzdeki transfer sezonunda...Son iki gündür Hawkins ve Domercant gibi winner oyuncuların transferleri gölgelenmiş gibi gözüküyor...Hiç gerek yok sonuçta dediğim gibi İlkan Karaman neticede..NBA'i, Euroleague'i sürklase etmiş bir oyuncudan bahsetmiyoruz :) Bu durumun klüp içindeki sorumluları hukuki süreç geliştikçe ilgili başlıklarda konuşup gerekli tepkileri koymakta yarar olduğunuda belirtmeden geçmeyeyim..Sevgiler, saygılar

Domercant geldi Gordon geldi Hawkins geldi Macvan geldi N'dong geldi biz İlkan'ı konuşuyoruz. Fb amacına ulaştı zaten takımın sezon başlamadan havasını bir güzel dağıttılar ahlak yoksunu şikeciler.. İlkan da bu kulüpten içeri adım atmasın aslan cimbomum diye attığı twitler'i Fbli taraftarlar şimdi neden ortaya çıkarmıyor? Galatasaraylı bir spikerleri vardı yapmadıklarını bırakmadılar taraftarıyla yönetimiyle işten çıkarmak için. İlkan'ın twitter'ını da kurcalayıp Fenerbahçe'ye yenildiğimiz maçtan sonraki twitlerini de okusalar ya İlkan'ın. Karaktersiz olmak böyle bir şey. Ayrıca şubede bir istifa istemiyorum şu dönemde adamların diline sakız olmayalım şubenizi paramparça ettik diye..

Ne kadar karakter yoksunu bir adammış ama burda içinden diyor beni adam yerine koymadı gs sürekli kira takas furkan karşılığında bende böyle yapayım dedi şimdide fenerin sözcülüğünü yapıyor kovulunca hiç oynmadığında görürüm MİRSAD dan sonra kime küfür etcektik biz diyorduk şahane oldu :)

Basket dergisi haberlerinden nefret ediyorum yine bir basketdergisi haberi yaptı. Gözüken tabloda Karşıyaka ile yapılan iki senelik kontrat feshedilmiş ve oyuncu boşa çıkmış. Galatasaray’ın İlkan ile yaptığı bir sözleşme var. Ama bu sözleşme özel gözüküyor ki zaten bize ibraz da edilmemiş. Konuya birçok açıdan bakmak ve titizlikle incelemek gerekiyor” dedi.

Ben yönetimin böle bir durum olsa açıklama yapmazdı ama umarım sağlam bir bonservse hak kazanırız

İlkan Karaman'ın yaptığı ahlaksızlığı Emre Belezoğlu bile yapmazdı. Düşünün artık nasıl bir kişilik olduğunu. İlkan'a TBF büyük olasılık lisans verecektir. Çünkü Aziz Yıldırım hariç Ülker faktörü var müthiş lobileri var hem hükümette hem TBF de ! Bu yüzden Galatasaray çok daha fazla direnç göstermeli. Medical Park lobisini kullanmalıyız bu gereksizlere gereken cezayı aldrımak için her türlü kartları kullanalım

Benim tek hedefim fenerde oynamak diyen bir adamla işimiz olmaz paraya gidiyorsa çektirsin gitsin karakterli takım karakterli oyunculara ihtiyacı vardır bizim de karakterli oyuncuya ihtiyacımız var

Bu güzel kardeşimizi eğer bundan sonra bu kulüpte oynatmak gibi bir düşüncesi olan varsa arkasından kendi de gitsin fenere. Seve seve parasını verip alıp oynatacaklar.

Birşeyi merak ediyorum.
Bora Hun Paçun bir süre önce Fenerbahçe Ülker'de deniyordu heryerde..
Daha sonra ne oldu da Bora'yı Karşıyaka aldı?

Bir de İlkan'ı biz Karşıyaka'ya 2 yıllığına mı vermiştik?
2 yıllığına verdiysek neden Karşıyaka bu sezon sözleşmesini feshetti?

Günlerdir internete giremiyorum.
Bu iletime cevap yazan oldu mu bilmiyorum ama olay ilk patladığında yazmıştım bunu..

Günlerdir internete giremiyorum.
Bu iletime cevap yazan oldu mu bilmiyorum ama olay ilk patladığında yazmıştım bunu..

Bu mesajı görmedim ama görseydim cevap yazardım 1 gün sonrası aynı şeyleri ben de düşündüm yazdım ve bence bu çok net ve açık...! Fenerbahçe olsaydı bizim yerimizde yönetimi bunu çoktan servis etmişti medyaya ortalığı karıştırmıştı Bora neden geld neden gitti diye gündem yaratmışlardı..

Bora'dan neden vazgeçtikleri hakkında bir bilgi yok.

1+1 kiralık vermiştik galiba. 2. yıl kiralamak isterlerse 100 bin lira vermeleri gerekiyordu onlar da istememiş.

Neden istemediler Bora Hun Paçun daha iyi diye mi buradan belli bir şeyler döndüğü kimse İlkan gibi bir oyuncuyu(adam demiyorum dikkat edersiniz zamanında hak veriyordum kendisine ama) 100 bin liraya alacakken bırakmaz!!!! Hem de geçen sene Karşıyaka'nın en önemli silahıydı... Fenerbahçe herşeyi bi' güzel ayarladı bu kadar basit.