1997 doğumlu, alt yapımızdan yetişen ve alt yapı kategorileri için yaşı dolup bundan sonra A takım'da yer alacak olan oyuncumuz. Son genç turnuvasında şampiyon olan takımın kaptanı. U20 Milli takımında da oynuyor.
Genç takım hocamız Halil Demirbilek'in kazandırdığı, gelişiminde büyük pay sahibi olduğu ve gelecekte uzun seneler Galatasaray formasını giyeceğini düşündüğüm bir oyuncu. Önümüzdeki sezonla beraber mutlaka A takımda süre almalı.
Genç takım hocamız Halil Demirbilek'in kazandırdığı, gelişiminde büyük pay sahibi olduğu ve gelecekte uzun seneler Galatasaray formasını giyeceğini düşündüğüm bir oyuncu. Önümüzdeki sezonla beraber mutlaka A takımda süre almalı.
* Basketbola ilkokul 2.sınıfın sonunda İzmir Urla'da başladım. Annemin basketbolcu olması bu kararımı çok etkiledi. O dönemde her günüm basketbol sahasında geçiyordu.
* Urla'da idmandayken idmanımıza Bahar Abla (Çağlar) gelmişti. Benim fiziğimin kendi küçüklüğüne çok benzediğini, beni çok beğendiğini ve bunu Halil Abi ile (Demirbilek) paylaşacağını söylemişti. O zamanlar böyle birşey bana imkansız gibi geliyordu. Bir gün kendimi buralarda, Galatasaray gibi büyük bir camiada görmek sanki hayal gibiydi ama oldu. İlk önce milli takım elemelerini geçtim sonra da Galatasaray'a denenmeye geldim. Orada beni Efe Abi (Güven) gördü ve takıma katılmamı istediğini söyledi, ben de kabul ettim. Buraya gelmemde emeği geçen herkese buradan bir kez daha teşekkür etmek isterim.
* Kendimi çok şanslı hissediyorum, birçok sporcunun parçası olmak istediği takımın bir parçası oldum. Öncelikli hedefim geçen senenin Euroleague Şampiyonu olan bu takımda kalıcı olarak süre alan bir sporcu haline gelmek. Kısa vadedeki hedeflerim arasında bu sene Genç Bayanlar Türkiye ve Avrupa Şampiyonası'nı başarılı bir sekilde tamamlayabilmek. Kısa vadede bu seneki bütün hazırlıklarımı bu doğrultuda yapıyorum. Daha uzun vadedeki hedefim ise A Milli takıma yükselebilmek.
* Ekstra antrenmanlar yapıyorum, kuvvet eksiğim olduğunu biliyorum. Son zamanlardaki antrenmanlarım bu eksiğimi kapatmak üzerinde oluyor. Menajerimle birlikte kısa vadede 7 aylık bir hedef koyduk. 7 ay sonra kuvvet anlamında çok daha farklı bir İrem izletmek istiyorum herkese. Bunun dışında dış şut ve stop jump shot çalışıyorum ağırlıklı olarak. Kuvvetlendikten sonra hedeflerime çok daha yaklaşacağımın farkındayım. Ekstra antrenmanlar yapıyorum kuvvet eksiğim olduğunu biliyorum son zamanlardaki antrenmanlarım bu eksiğimi kapatmak üzerinde oluyor. Menajerimle birlikte kısa vadede 7 aylık bir hedef koyduk. 7 ay sonra kuvvet anlamında çok daha farklı bir İrem izletmek istiyorum herkese. Geçtiğimiz Pazar günü A Milli takım fizyoterapisti Haşim Ay'a gittik menajerimle birlikte. Haşim abi'nin benim için çıkaracağı yol haritası ile birlikte kulübüm ile ortak olarak en üst düzeyde basketbol oynayabilmem için çalışmalarımız olacak.
* Geçiş dönemi hiç kolay olmadı. Galatasaray A takımı çok üst düzey seviyede antrenman yapılan ve üst düzey seviyede maçların oynandığı bir yer. Burada olduğum her gün benim basketbolum ve gelişimim adına çok önemli bunun farkındayım. Gün geçtikçe daha çok alıştığımı düşünüyorum ama daha yolum uzun bunun da farkındayım. Ekrem Abi’nin (Memnun) dediklerini iyice dinleyip uygulamak için çaba sarfediyorum. Bir de A takım idmanlarına ve maçlarına çıktığım için genç takımla sadece maçlara çıkabiliyorum ve genç takım ortamından uzaklaşıyorum ilk zamanlarda bu konuyla ilgili çok sıkıntı yaşadım ama şimdi aradaki dengeyi daha iyi kurduğumu düşünüyorum.
* Diana Taurasi, Alba Torens, Sue Bird, Işıl Alben gibi oyuncuları çok beğenerek izliyorum ve takip ediyorum.
* Hiç çıkarmadığım bir kolyem var maça girerken de büstiyerime takıyorum bana şans getirdiğini düşünüyorum.
* Halil Abiyle milli takımda çalıştık onun dışında zaman zaman kulüpte özel idmanlar da yapıyoruz. Efe Abi buraya geldiğimden beri takım coachum beraber çok özel idman yapıyoruz ve bu beni çok geliştiriyor saha görüşümü ona borçluyum, ikisi de çok iyi antrenörler. Onlarla çalışma imkanına sahip olduğum için çok şanslı olduğumu düşünüyorum. İlk geldiğimde çok zayıftım ve sol elimi kullanamıyordum, şimdi guard oynayabiliyorum. İlk geldiğim zamana göre kuvvetlendim de. Ball handlingimi geliştirdim fakat daha yeterli olduğunu düşünmüyorum. Ekrem Abi gerçekten harika bir coach, her oyuncu onun gibi deneyimli bir antrenörle çalışmak ister ben o şansı genç yaşta yakaladım ondan her gün yeni bir şey öğreniyorum ve uygulamaya çalışıyorum.
* Kuvvetli olduğum özelliğimin saha görüşüm ve penetrelerim olduğunu düşünüyorum. Zayıf yönüm kuvvet ve yeterince şut kullanmıyorum maçlarda, stop jump shot’ımı geliştirmem de gerek. Bunları yaparsam daha etkili bir oyuncu olabileceğimi düşünüyorum. Son zamanlarda kuvvete yönelik çalışıyorum ekstra halter yapıyorum ve en önemlisi beslenmeme dikkat ediyorum. Hedefim kastan kilo alarak daha da kuvvetlenmek, kuvvetlendikten sonra bir çok şeyin daha farklı olacağını düşünüyorum.