• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Işıl Alben

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Önder Ç.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:38
Özlediğimiz Işıl geri döndü artık playofflarda da artarak devam etsin Fb maçında zirve yapsın formun Işıl

Gs de ki tek ve gerçek KAPTAN.Seviyoruz seni,iyi oynasanda kötü oynasanda.

Serilmiş yıldızlar ayaklarıma
Pırıl pırıl bir yaz gecesi
Türküler aksederken kulaklarıma
IŞIL IŞIL bir yaz gecesi..

Serince esiyor meltem rüzgarı
Hüzünler dertler benden dışarı
Gül yaprağı gibi saçların sarı
Hasretin dökülürken dudaklarıma
IŞIL IŞIL sıcacık bir yaz gecesi..

Deniz asude deniz dingin
Senin gözlerin gibi mavi bir engin
Bir aşk değil bir ömür bendeki sevgin

Beklediğim O müjde şimdi avuçlarımda
'Hayat Ağacı´m' Kaptanım umudunla bin yaşa
Mutluluk IŞIL IŞIL yanar dal uçlarında,,,

Bir dalış ki daldırır gülücük deryasına
Bir sevgi yanışı ki sardırır yanışına
Hayatın anlamını belirler tek başına
Mutluluk IŞIL IŞIL yanar dal uçlarında...

Nedendir bilmiyorum şiire merak sardım:)

Işıl ım canım bitanem bana en değerli hediyeyi verdi :) çantasından çıkardığı GS şapkası

Seni çekemeyenlere en güzel cevabı verdiğin için helal olsun sana kaptan. O kupanın senin ellerinde yüklsediğini görmek çok mutlu ediyor insanı. İnşallah lig kupası da yükselecek ellerinde.

Tebrikler kaptan. Şut seçimlerinde biraz daha dikkatli olup, içeriyi biraz daha zorlamaya devam edersen takıma çok daha fazla katkın olacak.

Saygılar.

Durmak yok kaptan, artık bundan sonra hep üstüne koyarak devam etmelisin. Lig finali bundan çok daha zor olacak ve sana her zamankinden daha çok ihtiyacımız olacak şampiyonluk için. Şimdiden hazırla kendini, o maçlarda öyle bir yorulacaksın ki belkide kupayı kaldıramayıp hemen arkandaki takım arkadaşlarına bırakmak zorunda kalacaksın :)

En acımasız eleştiri bile gereksiz övgüden değerlidir...
Sevildiğini bil yeter...
Basketboldan habersiz,bu sporu bir kez bile izlememiş bir kitle sadece Işıl diye bağırıp diğerlerinden farklı olarak sana büyük bir sevgi gösteriyorsa,farklı bir zamanda diğerlerinden daha farklı eleştireleceğin gerçeğini unutmaman ve buna kırılmaman lazım...
Son maçta söylediklerin evet Işıl artık doğru düşünüyor dedirtti ya işte bu herşeyden daha değerli...

10# IŞIL ALBEN

Maç : 22
Süre : 09:09:52 (ort 25:00 dk )
Sayı : 101 (ort 4,59 )
Ribaund : 88 (ort 4,0 )
Asist : 79 (ort 3,6 )
Blok : 0 (ort 0 )
Top Çalma : 44 (ort 2,0 )
Top kaybı : 33 (ort 1,5 )
Faul : 42 (ort 1,9 )

Eski saçları daha güzeldi sanki. :D

Bu sene kısmetse başlayacak olan şampiyonluk serimizin en azından ilk 5 yılında kupaları sen kaldıracaksın Işıl kaptan. Yapma böyle şakalar :) 1 nisan oluşuna veriyorum :) (anlayan anlamıştır zaten )

Umarım Türkiye Kupası'ndan sonra Lig Şampiyonluğu Kupası'nı da elinde kaldırırken görürüz Büyük Kaptan Dişi Metin Oktay :-)

Bu sene kısmetse başlayacak olan şampiyonluk serimizin en azından ilk 5 yılında kupaları sen kaldıracaksın Işıl kaptan. Yapma böyle şakalar :) 1 nisan oluşuna veriyorum :) (anlayan anlamıştır zaten )

Işıl ayrılmak istediğini falan mı açıkladı? Bu yazıdan sanki öyle bişey çıkıyor.

Kontratı bitiyor kaptanın.

Kal seneye kal seneye yaşanacak çok şey var seninle :)

GS spor kulübü takımlarının kaptanları arasında en kaptan gibi duran. Şu an da kaptanımız diyebildiğim tek kişidir ışıl. Kaptan gemiyi terketmez. Üstelik geminin konforu Cruise kıvamına gelmek üzere. Sandallarda yolculuklardan sonra cruise keyfini kaçırmaz Kaptan..

Eskisinden çok daha güçlü :)

O kupa bu ellerde yükselecek İnşallah..

Bugün maçtan sonra Veli Yiğit (GSTV spikeri) soru soruyor Kaptan'a:"Hiç 12.000 seyirci önünde oynadın mı?"
Işıl Alben: "Hayır, oynamadım. Ama 12.000 kişiye medel bir kalabalıkta Avrupa Şampiyonu olmuştuk..."

Birkaç sene önce: "Formanın önünde yazan isim, arkasında yazan isimden daha önemlidir."

Yine Kaptan: "Ben bu hayatta Galatasaray'a inanıyorum"

Biz de sana ve O kupanın ellerinde yükseleceğine inanıyoruz!

Seni affedebilirim darıla darıla..

Geri