Erdem polemiğe girmek için sormuyorum. Seneye 2+1 geliyor büyük ihtimalle. Bana bu takımın ilk beş başlayacak 3 yerli oyuncusunu söylermisin? 2 şartım var. 1- Işıl'ı o 5 e koyma. 2- yaptığın 5'e sen de inan.
Maç sonunda Gs Tv'ye kendi söyledi konuşacağını, yani orada bir şey olduğu belliydi. Takım orta alanda toplandı daha sonra soyunma odasına giderlerken yanılmıyorsam Veli Yiğit'e el hareketi ile konuşacağını söyledi. O dakika bir şey olduğu çok açıktı, demek küfür edildi. ( ki yüzünden, konuşmalarından ve tabii ki mikrofona konuşma isteğinden bariz belliydi )Son birşey daha. Tribünde bi vatandaş Işıl'ın annesine de dahil olmak üzere birkaç kez küfür etti kendisine yönelik. Bu armayı taşıyan bir oyuncu ne kadar olumsuz oynarsa oynasın böyle hakaretlere asla maruz kalamaz. Özellikle de bu isim tribünlerin en çok sevdiği isimse. Yapan kişiye hiç yakışmadı...
Hiç kimse Galatasaray kaptanına küfür edemez. Etmeye yeltenen şerefsize keşke gereken ders salonda verilseydi.
O kupa ellerinde yükselecek Işıl! Daha yeni başlıyoruz.
suhan bey once adnan polat olayina gelirsek yanlışınız var ben tartışmadım.Tartışmam için birini savunuyor olmam gerekir..burda Adnan Polatın baskan secilmesini istemeyen 3 tane adam cikmazdi heralde..camiada bile kurtarici olarak gorulmedi mi? ama noldu sportif acidan en sonunda dibe vurduk ve bunun en buyuk nedeni adnan polattir..basarisiz kere basarisizdir..ama aynen su cumleyi kullandim galatasaray baskanligi televizyondan medyadan tehdit edilecek makam degildir..bu tip darbeyle atamalarla basarisiz kisi indirilmektense ben bi sene daha basarisizligi goze alip gorev suresinin dolmasinin beklenmesi lazim dedimki bu durumun acicagi sorunu hep beraber ilerde gorecez..Ve aslada sportif başarısızlık Adnan polatın Riva seyrantepe sponsorluk reklam gelirleri vs. emeklerini görmezden gelmemede engel olmamakla beraber stad açılışındaki acizliğide asla bir Galatasaray başkanına yakışmayacak cinstendi..Kesinlikle başarısızdır ama bu şekilde yönetim devrilmesi bir faciadır..belli bir yaşa gelmiş aklı başında bir beyefendi olarak bu iki farklı yorumu bir hafta Adnan Polat gitsin bir hafta Adnan Polat kalsın gibi çok sığ ve yüzeysel bir anlayışla yorumlamadığınıza eminim yanlış anlamışsınız açıklayıcı olmuşumdur umarım..
ışıl konusunda zaten dikkat edersiniz ayni fikirlerdeyiz.taraftar ve camianin baskisindan bahsettim..insanlarda isil bu maci simdi kurtarir dusuncesi var yapamayincada hayal kirikligi ve kufur geliyor iste..hatirlayin mcbride transferi gundemdeyken yok isil daha iyi yok isilin taklidi diye istenmedigini..koca bir camiayi bir kisinin uzerine yikarsaniz sonuc bu oluyor..isili seviyorum basketbolunda eksikler var ve gelistirdiginde star olabilir diyorum..Bir bahar Çağların 3 sdene önceki haline bakın birde bugüne.aradaki farkı görebiliyoruz.ama 3 senedir Işıl aynı yerde sayıyorsa bunun sorumlusu Işıl değil,taraftarından camiasını Galatasaraydır.Bugün ona olan yarın Yasemene sonraki gün başka birine olacak..Kısacası taraftar ve camia ısilin kendisini gelistirememesindeki i en buyuk nedendir diyorum..Bu maçta kötü oynamış yada birdahaki maç iyi performans koyacak vs çokda umrumda değil açıkçası..Işılı bir eksikleriyle sevip onu gidermesi için yardımcı olmak var birde yok bu kız en iyisi hemde Galatasaraylı asla yedek kalamaz kötü oynasada sağlık olsun afettirir kendini bir dahaki maç,galatasaray bir yana Işıl bir yana demek var..
zaten şövenizmden uzak herkeste anlamıştır demek istediklerimi..o yüzden bu konu hakkında daha fazla birşey yazmaya da gerek yok..
Işıl Alben 8 (1 ribaund, 6 asist)
Birsel Vardarlı 8 (3 ribaund, 2 asist)
Yorum yapmaya gerek yok bence![]()
O zaman Birsel'in iyi oynadığı maçlarda da sidik yarıştırılmasın lütfen mümükünse.