Hasta hasta oynamasına rağmen sahanın en iyisiydi bence.Maçtan sonraki açıklamasıda süperdi helal olsun sana Işıl.
Ben de çok istiyorum Bahar'ı ve seni eleştirmeyi. Bazen saç baş yolduracak kadar kötü oynuyorsunuz ama sıra gelmiyor açıkçası. Rakiplerin oyuncularını nasıl savunduğunu görünce zaten utanıyorum, adamlar ahlaksız ve beceriksiz kalecileri Volkan'ın arkasında dura dura iyi kaleci yaptılar, daha da ötesi onun ahlaksızlığına laf söyleyen terbiyesiz oluyor. Bizse suçsuz Işıl Caferağa'da küfür yedikten sonra bir postada burada cila çekiyoruz. İnanın Caferağa'da bir maç izleseniz hayatta en sevdiğiniz insan Işıl olur. Kapıdan başlıyor küfürler, "ya herkes atsın da Işıl atmasın" diye devam ediyorlar içeride ve her türlüsü sürüyor küfürün...
Sene başından beri rolünün gereğini yerine getiriyordu, dün de çok kötü değildi, tabii iyi hiç denemez o performansa. Bahar ile ikisinin sorunun mental olduğu çok açık. Ama verimsiz, kötü, bazen de çok kötü oynayan Işıl'ın tırnağını, dünyanın en iyisi olsa da maç satan, huzursuzluk çıkaranlara, 16 sayı-7 asist için değişmem. Kaptanımızın Işıl olmasından gurur duyuyorum ama Işıl'ı kötü haliyle izlemek nasıl bir zulm oluyor o da bende kalsın.
İşin daha da kötü tarafı karşının altyapıları da bizden daha iyi. Mesela Olcay yeterince şans bulamıyor Onlarda. Bence ikna edip transfer edebiliriz. Tabii sözleşme durumunu falan bilmiyorum ama 1.83 lük boyu ile bayanlar guard standardının çok çok üzerinde. Şutu var, driplingi var, ateş gibi savunma yapıyor, ayakları çok hızlı vs.