• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Işıl Alben

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Önder Ç.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:38
Hasta hasta oynamasına rağmen sahanın en iyisiydi bence.Maçtan sonraki açıklamasıda süperdi helal olsun sana Işıl.

Tek kelimeyle harika oynadı.
Bu sezona zaten muhteşem bir giriş yapmıştı, bugün daha da derli toplu bir görüntüsü vardı. Yılların kurt guard'larını görür gibiydik sahada.
Hastaymış, farkeder gibi oldum, herkesten farklı bir eşofman giyiyordu. Geçmiş olsun diyeyim buradan, acil şifalar diliyorum!

Edit: Taurasi'ye yaptığı bir asist vardı, hızlı hücumda, harikaydı muhteşemdi, yazmayı unutmuşum, ama aklımda çıkmaz!

İşte hep beklediğimiz Işıl..Helal kaptan böyle devam..

melisaya bir asistin vardı ki efsane! ..

Helal olsun KAPTAN. Senden bu sezon yaşadığın o şansız uzun süreli sakatlığın acısını çıkarmanı bekliyorum. Bunu yapacağından şüphem yok.
Allah seni sakatlıklardan korusun...

8 sayı, 9 ribaund, 6 asist,

maçı izlemedim ama,herşeyi rakamlar anlatıyor herşeyi..

Allah nazardan, kem gözden saklasın...

5 hücum 4 savunma ribaundu.

Buraya bir şeyler karalamak için şu istatistikler yeter. Yürüyedur Işıl Alben!

Kaptan sahaya koydugum mücadeleye gs sevgine bisey demiyorum ama lütfen artık sut atmaktan korkma bos buldunmu ne olursa olsun at sut atmadan denemeden sutunu gelistiremessin

ışıl skor opsıyonu cok azaldı,sut atmaya cekınıyor,eskı guvenı yok..

Şuttan korkan ve sorumluluk almayan bir isim olmaya başladı Işıl.

Işıl bu sene bu maça kadar çok faydalıydı ama yine az şut atıyordu. Işıl tepkiyi hak etmiyor bu sezonki oyunuyla bence

Işıl Alben'i sakatlıktan önce ve sakatlıktan sonra diye ayırmak lazım.
Sakatlanmadan önce hücumu gayet iyi olan Işıl , sakatlıktan sonra maalesef hücum nedir unutmuş.

Birsel Vardarlı: 16 sayı,3 ribaund,7 asist...
Işıl Alben: 0 sayı,1 ribaund,3 asist...

Yorumsuz !

Ben de çok istiyorum Bahar'ı ve seni eleştirmeyi. Bazen saç baş yolduracak kadar kötü oynuyorsunuz ama sıra gelmiyor açıkçası. Rakiplerin oyuncularını nasıl savunduğunu görünce zaten utanıyorum, adamlar ahlaksız ve beceriksiz kalecileri Volkan'ın arkasında dura dura iyi kaleci yaptılar, daha da ötesi onun ahlaksızlığına laf söyleyen terbiyesiz oluyor. Bizse suçsuz Işıl Caferağa'da küfür yedikten sonra bir postada burada cila çekiyoruz. İnanın Caferağa'da bir maç izleseniz hayatta en sevdiğiniz insan Işıl olur. Kapıdan başlıyor küfürler, "ya herkes atsın da Işıl atmasın" diye devam ediyorlar içeride ve her türlüsü sürüyor küfürün...

Sene başından beri rolünün gereğini yerine getiriyordu, dün de çok kötü değildi, tabii iyi hiç denemez o performansa. Bahar ile ikisinin sorunun mental olduğu çok açık. Ama verimsiz, kötü, bazen de çok kötü oynayan Işıl'ın tırnağını, dünyanın en iyisi olsa da maç satan, huzursuzluk çıkaranlara, 16 sayı-7 asist için değişmem. Kaptanımızın Işıl olmasından gurur duyuyorum ama Işıl'ı kötü haliyle izlemek nasıl bir zulm oluyor o da bende kalsın.

Ben de çok istiyorum Bahar'ı ve seni eleştirmeyi. Bazen saç baş yolduracak kadar kötü oynuyorsunuz ama sıra gelmiyor açıkçası. Rakiplerin oyuncularını nasıl savunduğunu görünce zaten utanıyorum, adamlar ahlaksız ve beceriksiz kalecileri Volkan'ın arkasında dura dura iyi kaleci yaptılar, daha da ötesi onun ahlaksızlığına laf söyleyen terbiyesiz oluyor. Bizse suçsuz Işıl Caferağa'da küfür yedikten sonra bir postada burada cila çekiyoruz. İnanın Caferağa'da bir maç izleseniz hayatta en sevdiğiniz insan Işıl olur. Kapıdan başlıyor küfürler, "ya herkes atsın da Işıl atmasın" diye devam ediyorlar içeride ve her türlüsü sürüyor küfürün...

Sene başından beri rolünün gereğini yerine getiriyordu, dün de çok kötü değildi, tabii iyi hiç denemez o performansa. Bahar ile ikisinin sorunun mental olduğu çok açık. Ama verimsiz, kötü, bazen de çok kötü oynayan Işıl'ın tırnağını, dünyanın en iyisi olsa da maç satan, huzursuzluk çıkaranlara, 16 sayı-7 asist için değişmem. Kaptanımızın Işıl olmasından gurur duyuyorum ama Işıl'ı kötü haliyle izlemek nasıl bir zulm oluyor o da bende kalsın.

Sporda duygusallığa yer yok. Işıl'ın kapasitesi bu. Öte yandan Işıl'a alternatif yerli var mı bilmiyorum Birsel ve Esmeral'den başka. Yoksa Işıl ile mecburen devam edeceğiz varsa bulup getireceğiz.

İşin daha da kötü tarafı karşının altyapıları da bizden daha iyi. Mesela Olcay yeterince şans bulamıyor Onlarda. Bence ikna edip transfer edebiliriz. Tabii sözleşme durumunu falan bilmiyorum ama 1.83 lük boyu ile bayanlar guard standardının çok çok üzerinde. Şutu var, driplingi var, ateş gibi savunma yapıyor, ayakları çok hızlı vs.

Olcay da nasıl bir gelecek görüldü bilmiyorum yada izleyen arkadaşların nesini beğendiğini çok merak ediyorum paylaşırlarsa bende öğrenirim..Olcayı en son izlediğim maçta rakip takım tam saha baskı yaparken pota altından topu oyuna sokan bir takımın oyun kurucusu olarak 4 adım sonra daha kendi sahasında topu tuttuğu an zaten o an sınıfta kaldı..

Basketbolun en değişilmez net felsefelerinden biridir tam saha baskıyı gören takımda oyun kurucu bu baskı sırasında kendi yarı sahasındayken asla driplingi kesmez durmaz topu tutmaz..A takım seviyesine alınan genç bir oyuncu savunmada oyuncu kaçırır hücumda yanlış tercihleri olur vs ama basketbolun temel kuralını daha uygulayamıyorsa bana geleceğin yıldızı demesin kimse..

Artık yeni Işıl'lara yeni alt yapıdan guardlara yer açmamız lazım..Fırsat bu fırsat ( kaliteli oyuncular bizde ve Taurasi ablaları'ndan) ogrenecek cok seyleri var.. Alt yapıda olsun, Turkiye cografyasi icinde olsun bir cok yeni isillar,Galatasaray icin kendini parcalayabilecek yetenekler! mevcut.. Bu saatten sonra yerli oyuncularimizin Esmeral,Birsel ve Nevriye'den daha iyi ustun olabileceklerini dusunmuyorum..Alt yapilara yonelmek, gelecegi olanlari arastirmak oncelikli hedef olmali.

İşin daha da kötü tarafı karşının altyapıları da bizden daha iyi. Mesela Olcay yeterince şans bulamıyor Onlarda. Bence ikna edip transfer edebiliriz. Tabii sözleşme durumunu falan bilmiyorum ama 1.83 lük boyu ile bayanlar guard standardının çok çok üzerinde. Şutu var, driplingi var, ateş gibi savunma yapıyor, ayakları çok hızlı vs.

Ben şahsen alt yapıyı takip etmeye çalışıyorum. Dünya para verip oyuncu alıyorlar alt yapılarda şampiyon oluyorlar, sonra ne oluyor? Bizden iyi olduğu yanı veya başarısı ne Fenerbahçe alt yapısının? Olcay'ı, Özge'yi de daha önceden biliyorum, çok iyi oyuncular Ceyhan'da, Mersin'de filan çok iş yaparlar emin olun, ötesi değil.

Dün eski baskı yoktu aslında üzerinde. Daha iyi oynayabilceğini düşünmüştüm. Ama EL şampiyonluğu gelecekse bu Işıl'la, Bahar'la gelecek. Çok daha iyilerini yaptı. Yine yapabilir.

Geri