Olcay da nasıl bir gelecek görüldü bilmiyorum yada izleyen arkadaşların nesini beğendiğini çok merak ediyorum paylaşırlarsa bende öğrenirim..Olcayı en son izlediğim maçta rakip takım tam saha baskı yaparken pota altından topu oyuna sokan bir takımın oyun kurucusu olarak 4 adım sonra daha kendi sahasında topu tuttuğu an zaten o an sınıfta kaldı..
Basketbolun en değişilmez net felsefelerinden biridir tam saha baskıyı gören takımda oyun kurucu bu baskı sırasında kendi yarı sahasındayken asla driplingi kesmez durmaz topu tutmaz..A takım seviyesine alınan genç bir oyuncu savunmada oyuncu kaçırır hücumda yanlış tercihleri olur vs ama basketbolun temel kuralını daha uygulayamıyorsa bana geleceğin yıldızı demesin kimse..
Valla bir kere bile seyretmedim. Hep basından ordan burdan adını duydum. Avrupa'nın en iyi 5'ine seçilmesini filan sadece okudum. Geleceğin yıldızları deyince alt yapılarda 3 isim geçiyor. Biri Olcay, biri Özge, diğeri de Ayşe Cora. Bir blog'da da O'nunla ilgili bir makale okumuştum. Sırf O'nunla ilgili değil atlyapılardaki en büyük gelecek vaad eden yıldızlarla ilgili. Olcay, Özge, Ayşe, Tuğçe idi hakkında bahsedilenler. Olcay için yazar (adını unuttum ama basketbol ile ilgili yazılar yazan bir gazeteci idi) 1.83 lük boyu ile guard oynayan bu kiz kadınlar basketbolu için fenomen olabilecek yeteneğe ve fiziğe sahip demişti. Oradan hatırlıyor. Bahsettiğiniz hata olabilir. Doğrudur. Ama kız daha 18 yaşında. Bunu da göz önüne almak gerekir.
http://www.tbf.org.tr/tbfweb/tbfweb...0cf72bef5eb7c7d7c225760f005e5caa?OpenDocument
Peki Tuğçe transfer edilebilir mi? Amerika'ya okumaya gitmişti galiba. Son durumu nedir? Bilgisi olan var mı?