Işıl Alben

O değilde ellerinde yükselmeyen bir lig kupası kalmıştı Kaptan onuda bu yıl kaldıracan :) Gerrard gibisin oda bu yıl kaldıracak lig kupasını :) basketbolu sevme sebebim Saygılar...

Bayan basketbolunun Metin Oktay'ı, Euroleague şampiyonu takımın oyun kurucusu.

Kursk Rusya liginde Dinamo Moskova'yı geçerek Euroleague'e katılma hakkı kazandı. Eğer bu olay gerçekleşene kadar sayın yönetimimiz Kursk ile anlaşmadılarsa artık bundan sonra daha zor!

Abi yönetim niye Kursk la anlaşacak. Işıl, Kursk a imza atmış mı?

Maalesef, Işıl´ın sözleşme imzalayalım dediği dönemde bu konuyla ilgilenen yönetici çıkmayınca Işıl da imzalamış.

EL Şampiyonluğu gelince ve Işıl turnuva boyunca göz kamaştırıcı bir başarım sergileyince yönetim hatırlamış, bizim sezon sonu sözleşmesi biten ve sözleşme yenileyelim diye kapımızı çalıp duran bir kaptanımız vardı..

Herkesten daha çok senin hakkındı,
Çok sağol ellerine yüreğine sağlık büyük KAPTAN
sen benim gördüğüm en büyük GALATASARAY'lısın,gözlerinden öperim Kızkardeşim :))

Kaptan sana ne yazsam bilemiyorum.. Basketbol bilgisi kıt, apaçi, amigo, üçlü çektirmekten başka bir işe yaramaz diyenlere (gerek kendi taraftarı olsun, gerekse rakip taraftara) öyle güzel bir kapak taktın ki...

Hassas bir insan olsam da gözüme kolay kolay toz kaçmaz,Şenol Ablak için attığı tweette ise kaçınılmaz son gerçekleşti.Saha içine dair teşekkür etmeden önce vurgulamalıyım,çok güzel bir insan gerçekten.

Hayatımda ilk defa bir bayan sporcunun alnı yarılmasına rağmen hala maça odaklandığını gördüm diyecek söz bulamıyorum helal olsun sana IŞIL ALBEN.