Alıntı yapıp uğraşmayayım şöyle isim isim cevap vereyim;
Sevgili Yaman, her iki oyuncunun birbiriyle kıyaslanması çok normaldir. Tüm kariyerleri boyunca Birsel'in şutu iyidir, Işıl'ın savunması ve mücadelesi iyidir. Ben şutör oyuncuları daha çok sevdim. Benim tercihimdir saygı beklerim.
Sevgili Deniz, aşağılamadım. Sadece 1 milyon TL'nin ülkenin bayan basketbol şartlarında üst düzey bir rakam olduğunu söyledim. Birsel ve Nevriye'nin üst düzey performansları ancak bu paraları kazanır, onun dışında bu ülkede bu parayı kazanmayı çok hakeden olduğunu düşünmediğimi ifade ettim. Birsel'in 34 yaşındaki halinden de bahsetmiyorum takdir edersin ki, Nevriye basketbolu bıraktı.
"Işıl nefretinden gebermeye devam edebilirsin, kendi antu çöplüğünde gidip Birsel'e edilen küfürleri engellemek için uğraş bence burası Galatasaray sitesi."
Bu sözüne cevabı ben vermeyeyim, bu forumda beni tanıyan abilerin cevap versin. Ve bu arkadaşın yazısını da sevgili moderatörlere havale ediyorum. Buralar eskiden böyle yerler değildi, küçükler büyüklerine saygı gösterirdi.
Sayın Kürşat bey,
"Fenerlisin galiba ama değilsen de sana sorum, Işıl Fenere en büyük kupada koyup şampiyon olmaktan başka ne yaptı da bu kine sahipsin? "
Fenerli değilim. Kin mi, o da nereden çıktı?
"Yeldeğirmenlerine karşı tek başına savaşarak Galatasaray basketbolundaki Işıl Alben gerçeğini değiştirebileceğine inanıyor musun gerçekten?"
Benim böyle bir çabam olduğuna nereden kanaat getirdiniz? Ben Galatasaray'da herkesin eleştirilebilir olduğuna inanıyorum. Kimseyi kutsallaştırmanın manası yok. Özellikle bu forum sitesinde Işıl Alben ile kurulan dostluklar sebebiyle olduğunu düşündüğüm yukarıda şahsıma yapılan hakaretlerin silinmemesini eshefle kınıyorum !
Sayın Mert Bey,
Benim ezik Birselim gibi sözleri size yakıştıramadım. Tavır ve tabir hoş değil.