• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Işıl Alben

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Önder Ç.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:38
Bravo Işıl ! Bu sene gerçekten gayet iyi oynuyor. Tabii bunda Whalen'in kadroda olmasının büyük katkısı var. Umarım hep böyle devam eder, hatta belki daha da iyi olabilir. Böyle oynasın canım feda...

Biz her zaman ona guvenenler grubu olarak yanıltmadıgı icin her gun bir kere daha tesekkur ediyorum Kaptan'ımıza.. İyiki var ,iyiki bu takımda ve iyiki bu takıma boyle gönülden baglanmıs. Onun takımdan ayrılmasını isteyen ufak bi kesim insan bu sene cevabını her macta tekrar tekrar alıyorlar bence.. Son maçta Adanada idim ve her yerde oldugu gibi ordada ona gösterilen sevgimiz görülmeye degerdi. O sadece sporcumuz degil ''bizden biri'' bunu unutmayın ve ona gore konusun her zaman. İYİ Kİ VARSIN ISIL ALBEN..

Nerede o eski Işıl ya Petra-Işıl-Sophia-Esra izlerken heyecanlanırdık. Biz her sene Işıl üstüne koyar diye beklerken o sanki gerilemeye devam ediyor.

Mustafa, şaka yapıyor olmalısın...

Hani geçtiğimiz yıllarda bu cümlelerin bir anlamı olabilirdi ama şimdilerde söylemek doğru olmamış.

Nerede o eski Işıl ya Petra-Işıl-Sophia-Esra izlerken heyecanlanırdık. Biz her sene Işıl üstüne koyar diye beklerken o sanki gerilemeye devam ediyor.

Arkadaş her halde geçen senede kaldı. Maşallah.

2 defa Aynı yerden Sakatlık Geçirdik den sonra anca toparladı.Bu sene Sakatlığını Psikolojik olarak da Atlattığı Bariz olarak gözüküyor.Performansı Giderek Artıyor ve Artacakdır...

Mustafa, şaka yapıyor olmalısın...

Hani geçtiğimiz yıllarda bu cümlelerin bir anlamı olabilirdi ama şimdilerde söylemek doğru olmamış.

Tabi geçen seneye bakarsak çok daha iyi ama insan sevdiği , sembol olarak gördüğü oyunucuyu daha iyi görmek istiyor sanırım.

2 defa Aynı yerden Sakatlık Geçirdik den sonra anca toparladı.Bu sene Sakatlığını Psikolojik olarak da Atlattığı Bariz olarak gözüküyor.Performansı Giderek Artıyor ve Artacakdır...
Maalesef sakatlıkların etkisi de büyük .

Işıl 3'lü çektirmekten başka işe yaramıyordu!!!
Meğer kastedilen 3'lük atmasıymış..

İsterse maçı 2 sayıyla tamamlasın, bendeki sevgisi saygısı eksilmez.

Tabii ki hepimizin önceliği Galatasaray. Eleştirilerimizi sevgimizi Galatasaray üzerinden yapıyoruz. İstediklerimiz ricalarımız istemediklerimiz onun üzerinden şekilleniyor. Burada Son 1 yılda en çok yazdığım başlıklardan birisidir bu sanırım. Öyle hatırlıyorum ki son yazdığımdaydı Işıl için "ama o sakatlık geçirdiiii" gibi cümleler kurmayalım onun tek sorunu Ceyhun hocayla GS'da ve milli takımda çalışmış olmasıydı demiştim. Ekrem Hoca sağolsun beni haklı çıkardı. Kaptan'da GS'a ait aşk da hiç azalmadı basketbola olan sevgisi de. Onun bu derece farklı oynamasının 2 sebebi var. 1.si Ekrem hocanın ona verdiği güven hissi 2.si ise artık olgunlaştığı için eleştirileri düşünmeyip oyununu oynayıp oynadığı oyundan mutlu olması. Hep diyorum, "Oynadığınız oyundan keyif aldıkça baskı üzerinizden gider bu da başarıyı beraberinde getirir". Işıl'ın bu sene nasıl keyifle oyun oynadığını görüyoruz. Artık sinirlendiğinde panik yaptığında o dizini tutan Işıl'dan eser kalmadı. Ona bazı eleştirilerim vardı hatırlarsanız burada da yazmıştım. 1- Turnikeye çıktığında topu çok altta tutuyor bu da engellenmesini bloklanmasını kolaylaştırıyordu artık içeri daha güçlü giriyor bunları azalttı. 2- Şut atma imkanı olsa bile şut atmıyordu. Ceyhun hoca o özgüveni bitirmişti onu kazandı. Hala az şut attığını düşünüyorum ama geçen seneden daha fazla attığı kesin.

Bu seneki yürüyüşte Kaptan her zamanki gibi büyük önem teşkil ediyor. O da bu yükten sıkılmadan gereğini yapıyor. BJK maçı sadece bir örnek. Lindsay geldi Işıl düzeldi diyenlere de bu oyunu aslında mesajtır. Lindsay geldiği için değil Ekrem Hoca geldiği için yüküm azaldı oyunum düzeldi diyor Işıl. Yürüyedur Kaptan! :))

6/8 üçlük ve 40 dakika! Senin için daha önce söylediğim her şeyi geri alıyorum ve önünde saygıyla eğiliyorum kaptan.

Işıl lütfen bu formunu koru çok çalış özellikle bu sezon bu formuna çok ihtiyacımız var Ligde ve ELW de şampiyon olabiliriz. 2 ay daha bu formunu sürdürürsen Bu takımın tarihine altın harflerle geçebilirsin.

Aferin Işıl. Böyle devam.

Saygılar.

Beşiktaş JİMNASTİK Kulübü

GALATASARAY SPOR KULÜBÜ kimin neyi çok iyi bildiği çok açık :)

Işıl kaptan benim için her zaman bir numara, forever ışıl...

Saçlar olmamış :(

Allah sakatlıklardan korusun Kaptanımızı. Whalen gittikten sonra -benim açımdan- kupayı bize getirebileceğine inandığım tek kişi. Ekrem Memnun geçen senelerde neredeydin? Geçen seneki kadromuzla neler yapabileceğini hayal bile edemiyorum.

Bu aralar geçen sene daha hareketliydi :(

İyi ki doğdun KAPTAN!

Geri