• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Işıl Alben

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Önder Ç.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:38
Doğum günün kutlu olsun kaptan,nice mutlu, huzurlu, sağlıklı yıllara, I love you IŞIL :)

22 Şubat 1986'da GS Florya'daki tesislerine kavuşmuş. Aynı anlarda bir Aslan doğmuş :) Doğum Günün Kutlu olsun Kaptan. Bugünde 7 Sayı 7 Asist 5 Rübauntla takımına önderlik ettin. Umarım bu sene yüzün daha fazla güler. Yakışmıyor sana asık surat:))

Kaptan doğum günun kutlu olsun. Elinde çok kupalar kalkacak inşaAllah çok :) kazasız belasız sağlıklı nice yıllara inşaAllah...

Bu sitede muhakkak bağlantılı birileri vardır. Işıl Alben'in sakatlığı ile ilgili sağlıklı bir bilgi kim verebilir acaba?

Bu sitede muhakkak bağlantılı birileri vardır. Işıl Alben'in sakatlığı ile ilgili sağlıklı bir bilgi kim verebilir acaba?

Beyin tomografisi temiz çıkmış.İstanbul'a dönünce hastaneye kaldırılacakmış.

Işıl geceyi hastanede geçirdi kontrol amaçlı. Durumu iyi bugün çıkar sanırım.

Geçmiş olsun kaptan. Allah acil şifalar versin inşaAllah..

"Işıl Alben bugün saat 01.40’ta sağ gözde görme kaybı ve baş ağrısı şikayetiyle Liv Hospital Ulus’a gelmiştir. Beyin ve Sinir Cerrahisi Bölümü’nden Yrd. Doç. Dr. Ömür Kasımcan tarafından yapılan tetkik ve muayenesinde acil cerrahi girişim gerektirecek patoloji saptanmamıştır. Ancak minimal sağ göz dışa bakışta görme bulanıklığı ve baş ağrısı olan Işıl Alben takip amacıyla hastaneye yatırılmıştır. Sabah yapılan göz ve nörolojik muayanesi normal olan Işıl Alben istirahat verilerek taburcu edilmiştir."
Geçmiş olsun Kaptan.

Sanırım 5 gün istirahat verilmiş Işıl'a. Hommend maçında oynayamayacak. Zaten oynamasın da. Ne zamandır diyordum. "Ya Işıl'ın biraz dinlenmesi lazım" diye. Kötü bir olayla olsa da iyi denk geldi iyi bir zamanda. Haftaya FB maçına ve F8'e diri, mental ve fiziki olarak dinlenmiş girecek

Geçmiş olsun kaptan inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur.

Kaptan geçmiş olsun.

Geçmiş olsun kaptan...

Geçmiş olsun Aslan yürekli, büyük kaptan Işıl Alben...

6 sayı 6 ribaunt 9 asist ! Harika kiz,harikasın :)

helal sana kaptan 2 sayı atmana rağmen senin sahada olman yeter

Bu akşam yine canını dişine takıp oynadı. Böyle devam eder inşallah. :)

Müthiş savunmamızın anahtarı. Ne kadar daha böyle 40 dakika oynamaya dayanabilecek bilmiyorum ama helal olsun. Aynen devam!

Bu kız oyunda olunca benim gönlüm hep rahat oluyor. Çünkü ruhuyla bu işi yapıyor, asla pes etmiyor !

Müthiş savunmamızın anahtarı. Ne kadar daha böyle 40 dakika oynamaya dayanabilecek bilmiyorum ama helal olsun. Aynen devam!

Allah korusun Kobe'nin düştûğü duruma düşmez inşaAllah. Bundan korkuyorum. Rabbim güç ve kuvvet versin. Yüreğine sağlık ablacım...

40 dk gene sahadaydı elinden geleni yaptı. Bu kadar kendisine edilen küfürlere rağmen kendini nasıl bu kadar sakin tutuyor anlamak mümkün değil. Bir kere maç çıkışı bekleyip sormak lazım...Helal olsun.

Geri